- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.321
Canim biseyleri konusuyor yada tartisiyor olmaniz dahi bir adimdir insallah zamsnla hersey duzelir sagliginda herseyin basinda geliyor tabiCan'ım benim çok sagol eşimi çok seviyorum 4 yıl flört + 5 yıllık evliyim tabi dolap yenilemesi ile barışmadım ve herşey bitmedi ama işte biraz uzak ve soğuk davranıyorum bakalım Zaman gösterecek şuan zaten kilo vermeye hedeflendim
Senin adına çok sevindim canım.unş.kısa zamanda güzel kilolar verirsin.bence yumurta diyeti dene 15 gün.sonuç güzel olur gibiİyi akşamlar kızlar bugün 15 adet zeytin + avuç içi kadar peynir+ domates ve bol yeşillik yedim birde bir adet kivi akşam yemeğinde ise kuru patlıcan yemeği ve yogurt yedim sizler neler yaptınız bu arada insülin seviyem 19 dan 5 düşmüş süperim birde dün akşam eşimle yemek yedik dışarda uzun zamandır birlikte yemek yememiştik aramızdaki sorunları konuştuk ve bana dedi ki zayıfla dolabını baştan yenile dedi ben şok şuan o kadar çok gaza geldim ki limit de belli gaza bastım kızlar
Ben yumurta sevmem csnım Karatay ile başladım zaten yemeyeSenin adına çok sevindim canım.unş.kısa zamanda güzel kilolar verirsin.bence yumurta diyeti dene 15 gün.sonuç güzel olur gibi
Sagol Can'ım teşekkür ederim zayıflayalım ve fit hatunlar olalım kocalarımızaCanim biseyleri konusuyor yada tartisiyor olmaniz dahi bir adimdir insallah zamsnla hersey duzelir sagliginda herseyin basinda geliyor tabi
Bende koca yokta belki zayiflarsam oda olurSagol Can'ım teşekkür ederim zayıflayalım ve fit hatunlar olalım kocalarımıza
Hayırlısını versin Can'ımBende koca yokta belki zayiflarsam oda olur
Amin:)Hayırlısını versin Can'ım
Rabbim şifa versin canımSelinim ve sevgili takimdaslarim
Annanem biraz rahatsiz takima gelemiyorumm beni izine ayirin oldumu cuma gunu bildirimsiz izin yazin gene gelmeye calisicam size basarilar sevgiler
Bende seni merak ediyordum neslim çok geçmiş olsun yazarım izinli tatlim güzel haberlerle dönSelinim ve sevgili takimdaslarim
Annanem biraz rahatsiz takima gelemiyorumm beni izine ayirin oldumu cuma gunu bildirimsiz izin yazin gene gelmeye calisicam size basarilar sevgiler
Aynısı bu akşam bana da oldu canım tabi ben şok..Kizlar ya sizede oldumu bilmiyorum ama ben iki aydir on günde bir adet oluyorum .dogumdan sonra ilk kez bebis yedi aylikken oldum.simdi de bitmek bilmiyor.normalmi acaba .azda degil dört gün sürü yo.gecen hafta oldum bugün yine geldi.canimda hep bisey yemek istiyo
Fazla yememişsin zaten canim afiyet olsunBugünkü menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, peynir, üç ceviz, kayısı..
Saat 15 de: üç kaşık turşu kavurması, iki biber dolması, çay..
21:00 : iki çiğ köftekomşum çok ısrar etti diyetteyim diyemedim yedim nutuk dinlememek için..
Ayy bide sarrafcim soğanlı yumurtayi senden gördüm bende bayilarak yiyorum bu lezzetten nasil mahrum kalmışım saolBugünkü menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, peynir, üç ceviz, kayısı..
Saat 15 de: üç kaşık turşu kavurması, iki biber dolması, çay..
21:00 : iki çiğ köftekomşum çok ısrar etti diyetteyim diyemedim yedim nutuk dinlememek için..
Sağol canım eşimin pazar kahvaltılarının özel yemeğidirAyy bide sarrafcim soğanlı yumurtayi senden gördüm bende bayilarak yiyorum bu lezzetten nasil mahrum kalmışım saol
Selinim canım ben çok kötüyüm eşimi cizreye gorevlendirdiler operasyona gitti iki gün oldu ve bugün arayip hellalik istedi benden çok kötü oldum saatlerdir agliyorum ve ona ulaşamıyorum şu saat oldu hala agliyorum dua edin bana
Canım Allah herkesin yardımcısı olsun inş.tez zamanda sağsalim döner.Selinim canım ben çok kötüyüm eşimi cizreye gorevlendirdiler operasyona gitti iki gün oldu ve bugün arayip hellalik istedi benden çok kötü oldum saatlerdir agliyorum ve ona ulaşamıyorum şu saat oldu hala agliyorum dua edin bana
Canim çok üzüldüm Rabbim korusun sağsalim dönsün evinize inşallah kötü düşünme boll dua et bengim Allah in izniyle bişey olmazSelinim canım ben çok kötüyüm eşimi cizreye gorevlendirdiler operasyona gitti iki gün oldu ve bugün arayip hellalik istedi benden çok kötü oldum saatlerdir agliyorum ve ona ulaşamıyorum şu saat oldu hala agliyorum dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?