Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim biseyleri konusuyor yada tartisiyor olmaniz dahi bir adimdir insallah zamsnla hersey duzelir sagliginda herseyin basinda geliyor tabi

Senin adına çok sevindim canım.unş.kısa zamanda güzel kilolar verirsin.bence yumurta diyeti dene 15 gün.sonuç güzel olur gibi

Selinim ve sevgili takimdaslarim
Annanem biraz rahatsiz takima gelemiyorumm beni izine ayirin oldumu cuma gunu bildirimsiz izin yazin gene gelmeye calisicam size basarilar sevgiler
Bende seni merak ediyordum neslim çok geçmiş olsun yazarım izinli tatlim güzel haberlerle dön

Aynısı bu akşam bana da oldu canım tabi ben şok..
Ayın birinde olmuştum doğumdan tam dokuz ay sonra o da ilaçla.bu akşam yine oldum ama çok fazla değil.normalde kendiğilinden olmam pko luyum..heralde çoktandır olmamıştı ona bağladım ben..

Bugünkü menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, peynir, üç ceviz, kayısı..
Saat 15 de: üç kaşık turşu kavurması, iki biber dolması, çay..
21:00 : iki çiğ köfte komşum çok ısrar etti diyetteyim diyemedim yedim nutuk dinlememek için..

Fazla yememişsin zaten canim afiyet olsun ben böyle durumlarda midem çok kötü ayyy yiyemem diyorumyada ayy çok yemisim hiç yerim yok

Ayy bide sarrafcim soğanlı yumurtayi senden gördüm bende bayilarak yiyorum bu lezzetten nasil mahrum kalmışım saol

bengiisuu tatlmmmm nerelerdesiiiinn
Selinim canım ben çok kötüyüm eşimi cizreye gorevlendirdiler operasyona gitti iki gün oldu ve bugün arayip hellalik istedi benden çok kötü oldum saatlerdir agliyorum ve ona ulaşamıyorum şu saat oldu hala agliyorum dua edin bana

Canım Allah herkesin yardımcısı olsun inş.tez zamanda sağsalim döner.

Canim çok üzüldüm Rabbim korusun sağsalim dönsün evinize inşallah kötü düşünme boll dua et bengim Allah in izniyle bişey olmaz bende bol bol dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…