- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.341
içini ferah tut. Rabbim kazasız belasız sana döndürsün inş.Selinim canım ben çok kötüyüm eşimi cizreye gorevlendirdiler operasyona gitti iki gün oldu ve bugün arayip hellalik istedi benden çok kötü oldum saatlerdir agliyorum ve ona ulaşamıyorum şu saat oldu hala agliyorum dua edin bana
Rabbim korusun ailesine bağışlasınSelinim canım ben çok kötüyüm eşimi cizreye gorevlendirdiler operasyona gitti iki gün oldu ve bugün arayip hellalik istedi benden çok kötü oldum saatlerdir agliyorum ve ona ulaşamıyorum şu saat oldu hala agliyorum dua edin bana
canımSelinim canım ben çok kötüyüm eşimi cizreye gorevlendirdiler operasyona gitti iki gün oldu ve bugün arayip hellalik istedi benden çok kötü oldum saatlerdir agliyorum ve ona ulaşamıyorum şu saat oldu hala agliyorum dua edin bana
Canımm rabbim tüm askerimizi polisimizi korusun..tez zamanda kavuşun inşallah..Selinim canım ben çok kötüyüm eşimi cizreye gorevlendirdiler operasyona gitti iki gün oldu ve bugün arayip hellalik istedi benden çok kötü oldum saatlerdir agliyorum ve ona ulaşamıyorum şu saat oldu hala agliyorum dua edin bana
Bayılırım közlenmiş patates of yanında soğanda közle süper ağzımın suyu aktıIyi aksamlar kizlar bugunku menum
Bir tabak kozlenmis patatese peynir karistirip yedim 1 kasede kuru kayisi
Canim Allah esinin ve tum askerlerimizin polislerimizin yardimcisi oldunSelinim canım ben çok kötüyüm eşimi cizreye gorevlendirdiler operasyona gitti iki gün oldu ve bugün arayip hellalik istedi benden çok kötü oldum saatlerdir agliyorum ve ona ulaşamıyorum şu saat oldu hala agliyorum dua edin bana
Bi dahakine oylede denerim tatlimBayılırım közlenmiş patates of yanında soğanda közle süper ağzımın suyu aktı
Ben çok severim közlenmiş patlıcan patates soğan ve acı biber bayılıtirım yazın hep bunları tüketirimBi dahakine oylede denerim tatlim
Bi donem boyle yagsiz pismis yemekler yemeyi dusunuyorum buda benim icin bi algernatif olmus olur birde oyke denerim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?