Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın herkese.

Miyav_su senin adına cok sevindim canım hadi bakalım herşeyi güzelce halledin...

bengiisuu canım sana bir cezam vardı...günlük spor yapıyormusun bilemedim ama ona ilaven,100 squat yapman...ayrıca bunu bende yapacağım bugün.

SekerPancarii tatlım napıyon nasılsın yine 15 tane zeytın yiyormusun :)

tartım iyice gitti bugün.yarın pil alayımda deneyim tekrardan.dünkü ölçümden emin olamadım oyüzden.3 kez cıktım 3 kezde farklı yavvv.

pazartesi menü

sabah kepek ekmeğine beyaz peynirli tost çay

öğle saray çorbası pilav patlıcan musakka cacık

akşam pilav tavuk yogurt
1 saat yürüyüş

içini ferah tut. Rabbim kazasız belasız sana döndürsün inş.

Rabbim korusun ailesine bağışlasın

canım bengiisuu ben gece ki msjını yeni gördüm birde yazıyorum ceza olarak squat yap diye,kusura bakma lütfen...
inşallah hayırlısıyla görevi biter ve gelir eşin,dualarım sizinle.

bengiisuu canim RABBIM tez vakitte saglikla kabusmayi nasip etsin arkadasim uzulme pozitif ol lıtfen dualarimiz esin ve esin gibi bizler icin heran her saniye hayati tehlikede olan butun kardeslerimiz icin..

Iyi aksamlar kizlar bugunku menum

Bir tabak kozlenmis patatese peynir karistirip yedim 1 kasede kuru kayisi

Canımm rabbim tüm askerimizi polisimizi korusun..tez zamanda kavuşun inşallah..

Canim Allah esinin ve tum askerlerimizin polislerimizin yardimcisi oldun

Allah sag salim saglicakla kavusmayi nasil etsin insallah icini ferah tutmaya calis dua etti

Bende bugün kahvaltıda 1 dilim kepek ekmegi + 15 adet zeytin biraz domates bir avuç peynir turp ve mor lahana 3 tanede sucuk yedim akşAm ise çok acıktım 2 tabak kurufasulye + 1 kase bol yeşillik salata + 4 kaşık pilav ve 2 bardak turşu suyu içtim herkese afiyet olsun birde 1 saat yürüyüş + 20 dk ip atladım + 2 saat ağırlık yaptım kızlar

Bi dahakine oylede denerim tatlim

Bi donem boyle yagsiz pismis yemekler yemeyi dusunuyorum buda benim icin bi algernatif olmus olur birde oyke denerim artik
Ben çok severim közlenmiş patlıcan patates soğan ve acı biber bayılıtirım yazın hep bunları tüketirimböyle yapman iyi hem mide rahatlamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…