- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.361
Ya canim bu hafta sonu haddimi fazlasiyla asmisimBen çok severim közlenmiş patlıcan patates soğan ve acı biber bayılıtirım yazın hep bunları tüketirimböyle yapman iyi hem mide rahatlamış olur
Olur bazen sakın kafana takma vericez inşallah sen çok dikkat ediyorsun maşallah birde spor yapsan harika olur senin içinYa canim bu hafta sonu haddimi fazlasiyla asmisim
O yuzden yilbasina kadar haslanmis kozlenmis yogurt vs tarzi seylerle beslenmeyi dusunuyorum
Ben yilbasina 79 la girmeyi dusunurken birak vermeyi aliyorum bile 92.9 olmusum
Napacagimi sasirdim
Spor konusunda hep ni bahane bulup ekiyorum ama artik nolursa olsun duzenli bi sekilde devam edicem insallahOlur bazen sakın kafana takma vericez inşallah sen çok dikkat ediyorsun maşallah birde spor yapsan harika olur senin için
Can'ım birde insülin direncini baktırsana malesef oda kilo verdirmiyorSpor konusunda hep ni bahane bulup ekiyorum ama artik nolursa olsun duzenli bi sekilde devam edicem insallah
Aklima hic gelmedi olmadi onun icinde calariz hastanenin kapisiniCan'ım birde insülin direncini baktırsana malesef oda kilo verdirmiyor
Bir baktır Can'ım d vitaminidir etkiliyor benim eksik çıktı ampül var daha başlamadım birde sporu yürüyüş ile başla devamı gelirAklima hic gelmedi olmadi onun icinde calariz hastanenin kapisini
Canim gecen ben kan testi verdim b12 eksikligi vardi onun icin ampul verdide ben kullanamadim tablet kullanicam yerineBir baktır Can'ım d vitaminidir etkiliyor benim eksik çıktı ampül var daha başlamadım birde sporu yürüyüş ile başla devamı gelir
Bence hemen başla vitamin eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyorCanim gecen ben kan testi verdim b12 eksikligi vardi onun icin ampul verdide ben kullanamadim tablet kullanicam yerine
Iyi sayılır tatlımm ufak tefek ailevi sorunlar ama iyi olmaya çalışıyorumT
Tesekkurler kaptan seni sormalı
Çok iyi canimIyi aksamlar kizlar bugunku menum
Bir tabak kozlenmis patatese peynir karistirip yedim 1 kasede kuru kayisi
Afiyet olsun canim senin menü de harikaBugünkü menüm..
Sabah: iki yumurtadan peynirli omlet, beş zeytin, üç ceviz, iki günkurusu..
Akşam: bir tabak karnıbahar yemeği, marul salatası..
Aksam çok yemissin dicektim ama resmen 3 saat 20 dk spor yapmişsinBende bugün kahvaltıda 1 dilim kepek ekmegi + 15 adet zeytin biraz domates bir avuç peynir turp ve mor lahana 3 tanede sucuk yedim akşAm ise çok acıktım 2 tabak kurufasulye + 1 kase bol yeşillik salata + 4 kaşık pilavve 2 bardak turşu suyu içtim herkese afiyet olsun birde 1 saat yürüyüş + 20 dk ip atladım + 2 saat ağırlık yaptım kızlar
Dayanamadım bugün çok açtım ya sanki kıtlıktan çıkmış gibi Can'ım Nasıl oldun geçti mi gribinÇok iyi canim
Afiyet olsun canim senin menü de harika
Aksam çok yemissin dicektim ama resmen 3 saat 20 dk spor yapmişsinçoktan yakmişsindir ama yine de pilava dokunmasaydin iyiydi
Canim hic bilmiyordum bende kullanirsam kilo falan yapar diye bi sure bekleyeyim diyordum bilgilendirdigin icin tesekkurlerBence hemen başla vitamin eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor
Eşinin iş konusu mu inşallah tez zamanda feraha cikarsiniz hayirlisiylaIyi sayılır tatlımm ufak tefek ailevi sorunlar ama iyi olmaya çalışıyorum
Oda varda ablam eşiyle büyük bir sorun yaşamış ona üzüldümEşinin iş konusu mu inşallah tez zamanda feraha cikarsiniz hayirlisiyla
Nasıl vermiş Can'ım ismi neKizlarrrrr simdi haberlerde gordum bi hanım 148 kg den 78 kg ye dusmus
Hemde ne diyetisyene gitmis ne bicak altina yatmis neymis yapabiliriz basarabiliriz buda bize motivasyon mujdesi olsun
Allah yardımcınız oldun Can'ım en kısa zamanda bu kötü günleri atlatırsınız ablanızda Rabbim yanında olsunOda varda ablam eşiyle büyük bir sorun yaşamış ona üzüldümAllah'im hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?