Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasıl vermiş Can'ım ismi ne
Canin ismini hatirlamiyorumda cocugu bi gun kilolu oldugu icin anne seninle gezmek istemiyorum demis buda onun miladi olmus

Soyledigi kadariyla 3 beyazi birakmis tuzu azaltmis birde her yedigi ogunden 5 saat gecmedende birsey yememis (sanirim bu karatay diyetinde vardi ablamda bu sekilde kilo vermisti)

Yanlis hatirlamiyorsam 16 ayda vermis hesapladigima gore aya 4.5 civari birsey dusuyor yani gerekli olam en buyuk sey istikrar yoksa haftada 1 kilo vermek istenirse imkandiz degil yani verdigimiz az kilolari kucumsemeyip adim adim ilerleyip kocaman yol kat edebiliriz

Selam kızlar.hemen menümü yazayım
12.00...2 haşlanmış yum.beyazı 1 bardak greyfurt suyu
14.00... 40 dk eliptik+250 teester+150 mekik
16.00... 1 haşlama baget
Arada..2 şekerli tarçınlı süt
18.00... 1 kase yayla çor.bil salata.
19.30.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Birazdanda kuruyemiş kahve filan yerim.

Evet Can'ım Karatay uygulamış ve ayda 4 kg vermek en sağlıklısı peki spor yapmış mı merak ettim ben tv izlemiyorum

Evet Can'ım Karatay uygulamış ve ayda 4 kg vermek en sağlıklısı peki spor yapmış mı merak ettim ben tv izlemiyorum
Canim spor yapip yapmadigi konusunda bisey demedi yada ben gormedim ama sporsuz zaten olmaz kilo versek dahi kastan gider yagdan gitmez yani aslinda faydasi yerine zarari olur

Bunuda spor yapmayan biri olarak soylemek kotu bi durum

Canim spor yapip yapmadigi konusunda bisey demedi yada ben gormedim ama sporsuz zaten olmaz kilo versek dahi kastan gider yagdan gitmez yani aslinda faydasi yerine zarari olur

Bunuda spor yapmayan biri olarak soylemek kotu bi durum
Evet doğru diyorsun birde vücut sarkar bir kadın vardı yurtdışında düğün için zayıflamış spor yapmamış vücudu sarkmıştı ve tekrar kilo alması lazımdı vücudun toplanması için ve senin de başlanmanı istiyorum inan yapmayınca insan kendisini kötü hissediyor burada bir grup var spor yarışması bende oradayım sende gel

Çok iyi menün tatlim afiyet olsun:)

Rekor kirmissin arkadasim nasil dayandin o kadar saat spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…