- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.381
Allah yardimcisi olsun insallah halledilmeyecek durumlar degildirOda varda ablam eşiyle büyük bir sorun yaşamış ona üzüldümAllah'im hayirlisini versin
Canin ismini hatirlamiyorumda cocugu bi gun kilolu oldugu icin anne seninle gezmek istemiyorum demis buda onun miladi olmusNasıl vermiş Can'ım ismi ne
Saol canim amiiiinn♡♥♥♥Allah yardımcınız oldun Can'ım en kısa zamanda bu kötü günleri atlatırsınız ablanızda Rabbim yanında olsun
Saol can insallah hersey yoluna girer♥♥Allah yardimcisi olsun insallah halledilmeyecek durumlar degildir
Evet Can'ım Karatay uygulamış ve ayda 4 kg vermek en sağlıklısı peki spor yapmış mı merak ettim ben tv izlemiyorumCanin ismini hatirlamiyorumda cocugu bi gun kilolu oldugu icin anne seninle gezmek istemiyorum demis buda onun miladi olmus
Soyledigi kadariyla 3 beyazi birakmis tuzu azaltmis birde her yedigi ogunden 5 saat gecmedende birsey yememis (sanirim bu karatay diyetinde vardi ablamda bu sekilde kilo vermisti)
Yanlis hatirlamiyorsam 16 ayda vermis hesapladigima gore aya 4.5 civari birsey dusuyor yani gerekli olam en buyuk sey istikrar yoksa haftada 1 kilo vermek istenirse imkandiz degil yani verdigimiz az kilolari kucumsemeyip adim adim ilerleyip kocaman yol kat edebiliriz
Canim spor yapip yapmadigi konusunda bisey demedi yada ben gormedim ama sporsuz zaten olmaz kilo versek dahi kastan gider yagdan gitmez yani aslinda faydasi yerine zarari olurEvet Can'ım Karatay uygulamış ve ayda 4 kg vermek en sağlıklısı peki spor yapmış mı merak ettim ben tv izlemiyorum
Bizde senin verecegin hayirli haberleri bekliyiruz insallah tez zamanda hayirlisiyla kavusursunuzİyi akşamlar kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim dualarinizi eksik etmeyin
Saol canım benim ..bekliyorum bakalım hayırlı haberler alalım inşallahBizde senin verecegin hayirli haberleri bekliyiruz insallah tez zamanda hayirlisiyla kavusursunuz
Evet doğru diyorsun birde vücut sarkar bir kadın vardı yurtdışında düğün için zayıflamış spor yapmamış vücudu sarkmıştı ve tekrar kilo alması lazımdı vücudun toplanması için ve senin de başlanmanı istiyorum inan yapmayınca insan kendisini kötü hissediyor burada bir grup var spor yarışması bende oradayım sende gelCanim spor yapip yapmadigi konusunda bisey demedi yada ben gormedim ama sporsuz zaten olmaz kilo versek dahi kastan gider yagdan gitmez yani aslinda faydasi yerine zarari olur
Bunuda spor yapmayan biri olarak soylemek kotu bi durum
İnşallah Can'ım Rabbim tez Zaman'da kavuştursun siziSaol canım benim ..bekliyorum bakalım hayırlı haberler alalım inşallah
Amin canimİnşallah Can'ım Rabbim tez Zaman'da kavuştursun sizi
Çok iyi menün tatlim afiyet olsun:)Selam kızlar.hemen menümü yazayım
12.00...2 haşlanmış yum.beyazı 1 bardak greyfurt suyu
14.00... 40 dk eliptik+250 teester+150 mekik
16.00... 1 haşlama baget
Arada..2 şekerli tarçınlı süt
18.00... 1 kase yayla çor.bil salata.
19.30.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Birazdanda kuruyemiş kahve filan yerim.
Dualarimiz seninle canimm bizi haberdar et aklim sende♥♥♥♥♥İyi akşamlar kızlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim dualarinizi eksik etmeyin
14, Takim ....Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR]
------
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.asena87[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.sekerpancarı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.afrasyab[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.sevtal87[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.sarraf[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.miyav_su [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]11.marlin18[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]12.Sudbanazenin[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR][/TR][TR][TR][/tr][/tr][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TR][/tr][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TR][/tr][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[/tr][[/TABLE[/tr][/tr][/TABLE][TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][/tr]
[TR][/tr][/tr]
Rekor kirmissin arkadasim nasil dayandin o kadar saat sporaBende bugün kahvaltıda 1 dilim kepek ekmegi + 15 adet zeytin biraz domates bir avuç peynir turp ve mor lahana 3 tanede sucuk yedim akşAm ise çok acıktım 2 tabak kurufasulye + 1 kase bol yeşillik salata + 4 kaşık pilavve 2 bardak turşu suyu içtim herkese afiyet olsun birde 1 saat yürüyüş + 20 dk ip atladım + 2 saat ağırlık yaptım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?