- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.401
Biraz karışık oldu ama yazayım
Az bile yaptım Can'ım normalde 5 saat yapıyorum bugün üşüdüm ve acıktım fena bir şekildeRekor kirmissin arkadasim nasil dayandin o kadar saat spora
Ay kısır mı yedin bayılırım ben bugün çok fena oldum ya afiyet olsunBiraz karışık oldu ama yazayım
Sabah
1 muz
Yeşil çay
Öğle
Domates çorbası
Tavuk
1 tane mandalina
4 gibi
1 dilim kek
Kısır
Puğaça yedim kermes vardı dayanamadım ama bi daha olmaz
Akşam da bişey yemedim yeşil çay içtim birazdan da kahve içerim
1 buçuk saat spor yaptım
Yarin hafif bir menüyle dengelersin sen tatlimBiraz karışık oldu ama yazayım
Sabah
1 muz
Yeşil çay
Öğle
Domates çorbası
Tavuk
1 tane mandalina
4 gibi
1 dilim kek
Kısır
Puğaça yedim kermes vardı dayanamadım ama bi daha olmaz
Akşam da bişey yemedim yeşil çay içtim birazdan da kahve içerim
1 buçuk saat spor yaptım
Bravo sana canim.azmine hayran kaldim.böyle devam edersen zafer yakinda senindirAz bile yaptım Can'ım normalde 5 saat yapıyorum bugün üşüdüm ve acıktım fena bir şekildesoluğu evde aldım
Afiyet olsun canimKAHVALTIM; 2HASLANMIS yumurta, kk peynir, 12zeytin, bir közlenmis kapya biber, 3dal marul, bir avuc ceviz, sekersiz cay
ara; 2 kuru kayisi, 1kuru incir,2ceviz
Aksam saat 5 te ;bir tabak kavurma, yarim tabak bulgur pilavi,1kase tarhana corba ve salata
su 1,5 lt
1,5saat yürüdüm
Vallaaa süperssiiinnnn supeerrrAz bile yaptım Can'ım normalde 5 saat yapıyorum bugün üşüdüm ve acıktım fena bir şekildesoluğu evde aldım
Cok haklisin canim ama cok seviyorum cokta acikmistim dayanamadim.Afiyet olsun canimpilavi iki kaşıkta birakabilirdin
Evet ugramadim selin kusura bakmayin.biraz musait degildim biraz aarjm~ hep cok azdi birazda utandim.
selam canım yoğunum bu aralar. perşembe günü kız istemeye gidicez. pazar günü dönücem. hazırlık yapıyorum. evi temizledim. çantamı hazırladım. ben perşembeden kilo bildirimini yaparım yine. özlüyorum sizi ama pek uğrayamıyorum bu aralar. gelince telafi edicem inş. menümü yazayım
Amin amin insallahHerkese hayirli sabahlar kizlar. Bugün hersey gönlünüzce olsun insallah
Ben de çok severim hayırdır ne olduAy kısır mı yedin bayılırım ben bugün çok fena oldum ya afiyet olsun
Aynen ben de senin gibiyim tadına bakmaktansa hiç yemiyorum yoksa durduramıyorum kendimi çoğu zaman ana neyseki bugün sabah tartıldım 100 gram vermişimYarin hafif bir menüyle dengelersin sen tatlimama böyle durumlarda sadece tat bide mesela ben tadinca duramiyorum hepsini yiyesim geliyor o yuzden hiç tadina bakmamayi tercih ediyorum sen nasilsin bilmiyorum canim ama en çok caninin çektiğinden ye yada az miktarda sonuçta insaniz herşeyden yicez ölçülü yersek sorun olmaz arada tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?