Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@moon8187 nerelerdesiiiinn I irem093 canimmm menünü bekliyorum
Biraz karışık oldu ama yazayım
Sabah
1 muz
Yeşil çay

Öğle
Domates çorbası
Tavuk
1 tane mandalina

4 gibi
1 dilim kek
Kısır
Puğaça yedim kermes vardı dayanamadım ama bi daha olmaz

Akşam da bişey yemedim yeşil çay içtim birazdan da kahve içerim

1 buçuk saat spor yaptım

Çok yorgunum kızlar hepinizi öpüyorum biraz dinlenicemmm hayırlı geceler bir sabaha daha eksiyle uyanmak dileğiyle iyiki varsınız sizleri seviyorumyoldaşlarim arkadaşlariiimm

Ay kısır mı yedin bayılırım ben bugün çok fena oldum ya afiyet olsun

KAHVALTIM; 2HASLANMIS yumurta, kk peynir, 12zeytin, bir közlenmis kapya biber, 3dal marul, bir avuc ceviz, sekersiz cay
ara; 2 kuru kayisi, 1kuru incir,2ceviz
Aksam saat 5 te ;bir tabak kavurma, yarim tabak bulgur pilavi,1kase tarhana corba ve salata
su 1,5 lt
1,5saat yürüdüm

Yarin hafif bir menüyle dengelersin sen tatlim ama böyle durumlarda sadece tat bide mesela ben tadinca duramiyorum hepsini yiyesim geliyor o yuzden hiç tadina bakmamayi tercih ediyorum sen nasilsin bilmiyorum canim ama en çok caninin çektiğinden ye yada az miktarda sonuçta insaniz herşeyden yicez ölçülü yersek sorun olmaz arada tabi

Kizlarrr bende kısırı çok severim bi keresinde karnibahar kisiri denemiştim ve süper olmuştu nerdeyse hiç fark yoktu bulgurlu kisirdan netten bi bakin isterseniz

Afiyet olsun canim pilavi iki kaşıkta birakabilirdin

Kizlar bu Haftalık menü Tablosu nasil d olduruluyo yazamadim da bir türlü

asena87 napiyorsun canim bu akşam uğramadin sanki
Evet ugramadim selin kusura bakmayin.biraz musait degildim biraz aarjm~ hep cok azdi birazda utandim.
Bugun;
09.00 az peynir 1 etimek form 1 pismaniye
Gun icinde;1 dilim borek,2 sarma,2 baklava
18.00 karabugday ve yogurt
18.30 az gofret.
Sonra acimmm hep bu saate kadar...ya tatli ihtyacim yok ama cok onume geliyo mecbur kaliyom.bugun baklavanin kalanini iste dagittim kalmasin diye.

Bide su icmiyorum ve hic hareket yapmiykrum artik.oyuzden mutsuzum...zaten moralimde yok...

Ama yarindan itibaren bakin soz veriyorum duzenli yiyecegim ve aksam yarim saat hareketlerime yine baslayacagim.

bengiisuu nasilsin canim durumlar nasil,moralin?

selam canım yoğunum bu aralar. perşembe günü kız istemeye gidicez. pazar günü dönücem. hazırlık yapıyorum. evi temizledim. çantamı hazırladım. ben perşembeden kilo bildirimini yaparım yine. özlüyorum sizi ama pek uğrayamıyorum bu aralar. gelince telafi edicem inş. menümü yazayım
sabah: 2 yumurta biraz peynir 2 dilim ekmek
akşam: yarım tabak pilav haşlanmış tavuk

Aynen ben de senin gibiyim tadına bakmaktansa hiç yemiyorum yoksa durduramıyorum kendimi çoğu zaman ana neyseki bugün sabah tartıldım 100 gram vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…