Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar nasilsiniz ben hafif bir kahvaltı yaptim ve evde lahana varken lahana çorbasi yaptim üst yapraklariyla da dolma sardim ben çorbadan içicem bütün gün tadi pek hoş diillama çok iyi kilo verdiriyormus son kilolarınlm kaldi ve ben artik diyetten sıkıldım biran önce bitirmek istiyorum kilo işini

merhaba kızlar ben 8.takımdan gülşen
bu aralar izinliyim bir de takımda çok fazla paylaşım yok şu sıralar selin in daveti üzerine misafir geldim size
kendimi tanıtayım 29 yaşında 160 boyunda 61 kiloyum şuan malesef 6 aydır aynı kilodayım diyet moduna bir türli geçemiyorum hedefim 55 olmak az kaldı ama galiba gaza gelmem lazım biraz sizler özel bir diyet uyguluyo musunuz?

Hoşgeldin canimm

Hoşgeldin Can'ım

Kizlar ben bugun fasulye nohut hasladim 1 tabak yogurda bu haslanmis nohut fasulyeden 4 kasik falan koydum reyhan ve nane ilave edip karistirdim ben bi iki haslanmis yada çig yani anlayacaginiz yagsiz gidalarla devam edicem (tabi dayananilirsem )çunkü yıl basi hedefine dogru 1 adimmim bile yok su 15 gun icinde ne yapabilirsen kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…