- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.421
Çok iyi iremcim bugünü de hafif atlatirsan tamamdirAynen ben de senin gibiyim tadına bakmaktansa hiç yemiyorum yoksa durduramıyorum kendimi çoğu zaman ana neyseki bugün sabah tartıldım 100 gram vermişim
Dün ne varsa yedimde ondan Can'ımBen de çok severim hayırdır ne oldu
Dün ne varsa yedimde ondan Can'ım
Kurufasulye salata turşu suyu dün fena idim şükür bugün öyle degilim
Bugünü hafif atlat canim cuma ana listedesin unutmaKurufasulye salata turşu suyu dün fena idim şükür bugün öyle degilim
İnşallah Can'ım hep birlikte o günleri görelimBravo sana canim.azmine hayran kaldim.böyle devam edersen zafer yakinda senindir
Bugünü hafif atlat canim cuma ana listedesin unutma
Hoşgeldin canimmmerhaba kızlar ben 8.takımdan gülşen
bu aralar izinliyim bir de takımda çok fazla paylaşım yok şu sıralar selin in daveti üzerine misafir geldim size
kendimi tanıtayım 29 yaşında 160 boyunda 61 kiloyum şuan malesef 6 aydır aynı kilodayım diyet moduna bir türli geçemiyorum hedefim 55 olmak az kaldı ama galiba gaza gelmem lazım biraz sizler özel bir diyet uyguluyo musunuz?
SAĞOL CANIM HOŞBULDUKHoşgeldin canimm
Iyi gidiyo simdilik
Hoşgeldin Can'ımmerhaba kızlar ben 8.takımdan gülşen
bu aralar izinliyim bir de takımda çok fazla paylaşım yok şu sıralar selin in daveti üzerine misafir geldim size
kendimi tanıtayım 29 yaşında 160 boyunda 61 kiloyum şuan malesef 6 aydır aynı kilodayım diyet moduna bir türli geçemiyorum hedefim 55 olmak az kaldı ama galiba gaza gelmem lazım biraz sizler özel bir diyet uyguluyo musunuz?
Merhaba Can'ım eşinden haber geldi miMerhaba kızlar ben geldim sizden uzak duramıyorum ...tek başına üstesinden gelemeyecegim beklemenin sizle olayım sizleri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?