- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.441
:) herzaman yanindayiz canin gorusebildin mi esinleMerhaba kızlar ben geldim sizden uzak duramıyorum ...tek başına üstesinden gelemeyecegim beklemenin sizle olayım sizleri çok seviyorum
Yok haber yok bekliyorum:) herzaman yanindayiz canin gorusebildin mi esinle
Yok canım hala ayni tlf lara ulaşılamıyorMerhaba Can'ım eşinden haber geldi mi
Bugün olmadı yarına artık inşallah. Yarın sınavım var bugün evdeydim sıkıntıdan ve evde durmaktan durdum durdum bişeyler yedim çok pişmanım ben evde kaldığım da bi de canım sıkkın sa böyle oluyorumÇok iyi iremcim bugünü de hafif atlatirsan tamamdir
Hayırlısı Can'ım Rabbim yuvasına tez Zaman'da kavuştursunYok canım hala ayni tlf lara ulaşılamıyor
Bende öyleyim Can'ım sıkıldı mı yada mutsuzsam birşeyler yerim işte o gerçek açlık degil Can'ım kendine oyalıyacak birşeyler bulBugün olmadı yarına artık inşallah. Yarın sınavım var bugün evdeydim sıkıntıdan ve evde durmaktan durdum durdum bişeyler yedim çok pişmanım ben evde kaldığım da bi de canım sıkkın sa böyle oluyorum
Hmmm hiç olmamiş ama kurtarmaya bak tatlim hemen dengele:)Evet ugramadim selin kusura bakmayin.biraz musait degildim biraz aarjm~ hep cok azdi birazda utandim.
Bugun;
09.00 az peynir 1 etimek form 1 pismaniye
Gun icinde;1 dilim borek,2 sarma,2 baklava
18.00 karabugday ve yogurt
18.30 az gofret.
Sonra acimmm hep bu saate kadar...ya tatli ihtyacim yok ama cok onume geliyo mecbur kaliyom.bugun baklavanin kalanini iste dagittim kalmasin diye.
Bide su icmiyorum ve hic hareket yapmiykrum artik.oyuzden mutsuzum...zaten moralimde yok...
Ama yarindan itibaren bakin soz veriyorum duzenli yiyecegim ve aksam yarim saat hareketlerime yine baslayacagim.
bengiisuu nasilsin canim durumlar nasil,moralin?
Ama bugün dengelemissin canim moral bozmak yok kaçamaklari unut ve cumaya odaklanMrb herkese.bugun evdeydim.
13.00 2 yumurta,2 etimek form,domates salatalik,peynir ve zeytin.
18.30 karabugday ve yogurt
Bu hafta istedgim gibi gecmedi ya.
Oooovv cumaya bu kadar yaklaşmişkeennn kaçamak istemiyorum kizlaaaaaaarrrrrBugün fazla kacirdiim kizlar.sabah kahvalti günümüz vardi.
kalkar kalkmaz 2kuru kayisi ve 2ceviz
kahvaltim; 1yumurta, 15 zeytin,2kasik patates ve biber kizartmasi, kk peynir, salatalik , biber, 1dilim ekmek
aksam; büyük bir tabak kuru fasulye,2kasik pilav, salata,2parca tursu.vee bir dilim ekmekle tahin pekmez.tatli krizine girdim resmen.1.5 saat yürüdüm.150 mekik
Sevgili kaptan selamlarımı sunarım. Kendisi çok azimli bir hatundur,Oooovv cumaya bu kadar yaklaşmişkeennn kaçamak istemiyorum kizlaaaaaaarrrrr
Aayyy yeriiiimm seniii yeriiiimm
Sevgili kaptan selamlarımı sunarım. Kendisi çok azimli bir hatundur,söylemesi ayıp taş gibi de vücudu var.
Onu takip ederseniz sizin de olabilir.
Caniimm çookk isterim ama takimimizda yer kalmadi sayimizi doldurduk cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazarsan takiminda boşluk olanlar hemen çağırır seniMerhabalar herkeze bende Zayıflamak istiyorum sizinde desteklerinizle aramıza katila bilirmiyim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?