Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar neler kaynatmissiniz ben siz hepsini okudum.@SekerPancari71 bencede eslesip yarisalm.ama kilosu yakin olanlar birbiriyle eslesirse daha iyi olur

Miyav_su canim seker orucunu daha önce yaptinmi.bende yapmsk istixorum ama dayanamam bulgur yemeden.cok seviyorum.bende 14subata kadar 60kilo olmakistiyorum

Kahvaltim;1yumurta ,10zeytin biber,1dilimekmek, üc dilim sucuk, iki catal tahin pekmez.
ara ,üc kasik patates salatasi ,iki kuru kayisi
aksam;bir büyük tabak corba, yarim tabak kiymali makarna yogurt salata
Ara ,iki kare cikolata iki ceviz
spor 2.5 saat yürüdüm

Vayy menüye bak menüye . kaptan görmesin

Miyav_su canim seker orucunu daha önce yaptinmi.bende yapmsk istixorum ama dayanamam bulgur yemeden.cok seviyorum.bende 14subata kadar 60kilo olmakistiyorum
Evet Can'ım Karatay yaptım işte 17 kg verdim ben salaklığı gecen ay doktora çıkınca yaptım direncin düşmüş diyince bende sabahları meyve yedim ve haftada bir gün bulgur pilavı aslında Karatay'da bunlar kilo verirken yenilmiyor kiloyu koruma aşamasında yiyoruz zaten sabah tartılıcam ve elbise giyip foto çekicem bakalım 40 gün sonra ne olucak

Canım sen gün boyunca boş karbonhidratlı beslenerek vücüdunu zehirlemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…