- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.261
Tamam canım ben sana yardım ederim birbirimize destek olalımTamsm dikkat ederim aklima takilan birsey olursa danisirim artik
Canım merhaba.şeker diyeti nası oluyoTamam canım ben sana yardım ederim birbirimize destek olalım
Canım meyve ,ekmek hamur işi şeker, tatlı çikolata patates bezelye tüketmiyoruzCanım merhaba şeker di
Canım merhaba.şeker diyeti nası oluyo
Bencede kilosu yakın olanlar eşleşirse daha iyi olurKizlar neler kaynatmissiniz ben siz hepsini okudum.@SekerPancari71 bencede eslesip yarisalm.ama kilosu yakin olanlar birbiriyle eslesirse daha iyi olur
Evet canım sabahdan başladım ve akşama kadar içtim zaten ben normalde çok su içerim millet şaşırırMiyav_su canim 5litrelik suyun hepsini bir gündemi ictin.
Vayy menüye bak menüye . kaptan görmesinKahvaltim;1yumurta ,10zeytin biber,1dilimekmek, üc dilim sucuk, iki catal tahin pekmez.
ara ,üc kasik patates salatasi ,iki kuru kayisi
aksam;bir büyük tabak corba, yarim tabak kiymali makarna yogurt salata
Ara ,iki kare cikolataiki ceviz
spor 2.5 saat yürüdüm
Evet Can'ım Karatay yaptım işte 17 kg verdim ben salaklığı gecen ay doktora çıkınca yaptım direncin düşmüş diyince bende sabahları meyve yedim ve haftada bir gün bulgur pilavı aslında Karatay'da bunlar kilo verirken yenilmiyor kiloyu koruma aşamasında yiyoruz zaten sabah tartılıcam ve elbise giyip foto çekicem bakalım 40 gün sonra ne olucakMiyav_su canim seker orucunu daha önce yaptinmi.bende yapmsk istixorum ama dayanamam bulgur yemeden.cok seviyorum.bende 14subata kadar 60kilo olmakistiyorum
Canım sen gün boyunca boş karbonhidratlı beslenerekKahvaltim;1yumurta ,10zeytin biber,1dilimekmek, üc dilim sucuk, iki catal tahin pekmez.
ara ,üc kasik patates salatasi ,iki kuru kayisi
aksam;bir büyük tabak corba, yarim tabak kiymali makarna yogurt salata
Ara ,iki kare cikolataiki ceviz
spor 2.5 saat yürüdüm
görsün bisey olmaz bizde onun menüsünü görelimVayy menüye bak menüye . kaptan görmesin
Grupta bir kisi kendini zehirlemis cokmu canim yaCanım sen gün boyunca boş karbonhidratlı beslenerekvücüdunu zehirlemişsin
Yorumuda sanki miyavsu degilde canan karatay yapmis gibi duruyo:)Grupta bir kisi kendini zehirlemis cokmu canim ya
Karatay yapanlarda öyle bişey oluyor canım.herşeyi yemek değil vücuda giren zehir gibi görüyosun.bu ara ben de annemlere ters ters bakıyomuşum ekmek yerken kardeşim söyledi :))Yorumuda sanki miyavsu degilde canan karatay yapmis gibi duruyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?