- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.281
Karatay yapanlarda öyle bişey oluyor canım.herşeyi yemek değil vücuda giren zehir gibi görüyosun.bu ara ben de annemlere ters ters bakıyomuşum ekmek yerken kardeşim söyledi :))
Canım işte Karatay da sabahları yiyoruz ya meyveyi 40 kuru ve yaş meyvede bulgurda yemiyecez 14 şubat'a kadarMiyav_su canım nasıl oluyor bu diyet detaylı rica edebilir miyim ben de karatay yapıyorum ona yakın bişey galiba..
Yorumuda sanki miyavsu degilde canan karatay yapmis gibi duruyo:)
vay helal hodrigörsün bisey olmaz bizde onun menüsünü görelim
Desene bu diyeti yapan herkes zamanla cananlasiyoZaten tv Canan karatay çıkınca arkadaşlar hemen bana mesaj atarlar senin ki çıktı diye
Benim böyle davranmam normal yaniKaratay yapanlarda öyle bişey oluyor canım.herşeyi yemek değil vücuda giren zehir gibi görüyosun.bu ara ben de annemlere ters ters bakıyomuşum ekmek yerken kardeşim söyledi :))
Evet canım ondan beter oldum şimdi ablamda başladı sabahları havuç yiyormuş şok kızdım dedi ki gecen gün Canan Karatay serbest bıraktıDesene bu diyeti yapan herkes zamanla cananlasiyo
Evet canım ondan beter oldum şimdi ablamda başladı sabahları havuç yiyormuş şok kızdım dedi ki gecen gün Canan Karatay serbest bıraktısana ne oluyor
Evet Canım başlayalım sabah uyanınca tartılıp kilomu yazıcam birde foto çekicem bakalım sonuç Nasıl olucak heyecanlıyım doktor şubat 10 nund ben 14 kaydırıcamAblamda bi ara yapiyordu o zaman herkesin ayni davrandigini bilmiyordumda sahiden ablamda o sagliksiz o saglikli diye diye hareket ediyordu bende yarin miyavsuyla seker orucuna basliyorum Allah sonumuzu hayrede
Kimseye meydan okudugum falan yok .siz haticeye degil neticeye bakin cuma günlerivay helal hodrimeydan diyorsun helal olsun
Sekeri kesersen olur.Kızlar bende bu ay sonuna 60 kg olmak istiyorum inş.olur.bu ay sonu kızımın doğum günü olcak inş.herkes gelcek ve bende çok güzel olmak istiyorum.
Ay hadi inşallah canım bu ay sonun kadar kaçamak yapmazsan olurKızlar bende bu ay sonuna 60 kg olmak istiyorum inş.olur.bu ay sonu kızımın doğum günü olcak inş.herkes gelcek ve bende çok güzel olmak istiyorum.
Kızlar bende bu ay sonuna 60 kg olmak istiyorum inş.olur.bu ay sonu kızımın doğum günü olcak inş.herkes gelcek ve bende çok güzel olmak istiyorum.
Ben diyecektim şekeri kes diye Cananlaştın dersiniz diye demedimSekeri kesersen olur.
Canım menün ve yaptığın sporlar süperSelam hatunlar.bende menümü yazayım.
14.00.. Biberli omlet zeytin peynir 2 dilim kep.ekm.2 bar.2 şek.çay
15.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
18.00.. Büyük bi kase cacık içine 1 küçük dilim kep.ekm.doğradım.
19.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
20.30.. 1 kase cacık 3 lokma kıymalı yumurta eşim yerken eşlik ettim.
Bebişimi uyutuncada gün kurusu form çayım ve biraz kuruyemiş yerim.
Canım şekeri sadece çayda kullanıyorum oda misafir gelirse yada ben gidersem hergün değil yani.gerçi hergünde olsa yine kesememde.Ben diyecektim şekeri kes diye Cananlaştın dersiniz diye demedim
Aslında bıraksan çok daha iyi olur tek atıyorsan yarım at bak gerçek çayın tadına varıyorsunCanım şekeri sadece çayda kullanıyorum oda misafir gelirse yada ben gidersem hergün değil yani.gerçi hergünde olsa yine kesememde.
Amin canım ben de başlıyorum sizlerle.hiçbir şekilde meyve, bulgur, pirinç, hamurişi yok..Ablamda bi ara yapiyordu o zaman herkesin ayni davrandigini bilmiyordumda sahiden ablamda o sagliksiz o saglikli diye diye hareket ediyordu bende yarin miyavsuyla seker orucuna basliyorum Allah sonumuzu hayrede
Hadi bakalım 3 kişi oldukAmin canım ben de başlıyorum sizlerle.hiçbir şekilde meyve, bulgur, pirinç, hamurişi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?