Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ablamda bi ara yapiyordu o zaman herkesin ayni davrandigini bilmiyordumda sahiden ablamda o sagliksiz o saglikli diye diye hareket ediyordu bende yarin miyavsuyla seker orucuna basliyorum Allah sonumuzu hayrede
Karatay yapanlarda öyle bişey oluyor canım.herşeyi yemek değil vücuda giren zehir gibi görüyosun.bu ara ben de annemlere ters ters bakıyomuşum ekmek yerken kardeşim söyledi :))

Karatay yapanlarda öyle bişey oluyor canım.herşeyi yemek değil vücuda giren zehir gibi görüyosun.bu ara ben de annemlere ters ters bakıyomuşum ekmek yerken kardeşim söyledi :))
Benim böyle davranmam normal yani evet bende annemlere bir ara ekmek görünce çok kızıyordum

Ablamda bi ara yapiyordu o zaman herkesin ayni davrandigini bilmiyordumda sahiden ablamda o sagliksiz o saglikli diye diye hareket ediyordu bende yarin miyavsuyla seker orucuna basliyorum Allah sonumuzu hayrede
Evet Canım başlayalım sabah uyanınca tartılıp kilomu yazıcam birde foto çekicem bakalım sonuç Nasıl olucak heyecanlıyım doktor şubat 10 nund ben 14 kaydırıcam

Selam hatunlar.bende menümü yazayım.
14.00.. Biberli omlet zeytin peynir 2 dilim kep.ekm.2 bar.2 şek.çay
15.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
18.00.. Büyük bi kase cacık içine 1 küçük dilim kep.ekm.doğradım.
19.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
20.30.. 1 kase cacık 3 lokma kıymalı yumurta eşim yerken eşlik ettim.
Bebişimi uyutuncada gün kurusu form çayım ve biraz kuruyemiş yerim.

Kızlar bende bu ay sonuna 60 kg olmak istiyorum inş.olur.bu ay sonu kızımın doğum günü olcak inş.herkes gelcek ve bende çok güzel olmak istiyorum.

Canım menün ve yaptığın sporlar süper ve emin ol bu şekilde ay sonunda isteğin kiloda olursun

Amin canım ben de başlıyorum sizlerle.hiçbir şekilde meyve, bulgur, pirinç, hamurişi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…