Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne guzel menu canim afiyet olsuuun♥♥♥

2 kare çikolata masum bi kaçamak alişkanlik yapmasin dikkat et geri kalanlar guzel tatlim♡

Kizlar gunaydin bende bi kac gun baya kacamak yaptim ama artik kacamak falan yok

Tartilipta geldim kilom 91.1

Ama bugunden itibaren bende 40 günlük şeker orucundayim insallah gozle gorulur bi basari elde ederiz

Kizlar gunaydin bende bi kac gun baya kacamak yaptim ama artik kacamak falan yok

Tartilipta geldim kilom 91.1

Ama bugunden itibaren bende 40 günlük şeker orucundayim insallah gozle gorulur bi basari elde ederiz
günaydın Canım sorma bende kilo almışım 81,200 gr çok kötü oldum hadi bakalım artık başladım kaçamak yok zaten yeni yılda yaptım yapıcamı artık 14 şubat kadar ağzıma ekmek,meyve,tatlı giremez

Afiyet olsun sevtalciim ♡

Kızlar bende bu ay sonuna 60 kg olmak istiyorum inş.olur.bu ay sonu kızımın doğum günü olcak inş.herkes gelcek ve bende çok güzel olmak istiyorum.

Menulerinde sporunda cok guzell canim eminim olacaksin♥♥♥

Günaydın kizlaaarr yani bir haftaya daha başladik ve şurda bahara ne kaldii hadi iyce sıkın kemerleri
Kilo bildirimim: cuma :55.9
Guncel kilom:55.1 fark 800 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…