- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.301
Evet yiyoruz bir cay bardağıPeki sabahları çiğ fındık, ceviz yeniyor mu
Zaten karatayın temel beslenmesinde var Can'ım ben ekmeği kuruyemiş ile bıraktımTamam canım teşekkür ederim.kuru yemiş yemeyince doyduğumu anlamıyorum sabahları...
Bugün ki menümkahvaltıda son kez cevizli avakado kürü yaptım ve yanında avuç içi kadar peynir 1 çay bardağı fındık ve şekersiz cay bol yeşillik tükettim birde gün boyu 5 lt tarçınlı limonlu su tükettim akşam ise fırında sardalya ve bol yeşillikle salata tükettim kızlar
Günaydın Teşekkürler kaptanım bu aralar çok kaçamak yaptım artık tekrar başlıyorumNe guzel menu canim afiyet olsuuun♥♥♥
Benim için de aynı canım gün kurusu ve kuruyemişKiruyemiş ve gün kurusu diyet yapanlar için vazgeçilmez bence enazından benim için öyle
Kahvaltim;1yumurta ,10zeytin biber,1dilimekmek, üc dilim sucuk, iki catal tahin pekmez.
ara ,üc kasik patates salatasi ,iki kuru kayisi
aksam;bir büyük tabak corba, yarim tabak kiymali makarna yogurt salata
Ara ,iki kare cikolataiki ceviz
spor 2.5 saat yürüdüm
Bugünkü menüm..
Sabah: sucuklu yumurta, kk peynir, beş fındık, iki günkurusu..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bulgurlu yaprak sarma, yoğurt..
vay helal hodrimeydan diyorsun helal olsun
günaydın Canım sorma bende kilo almışım 81,200 grKizlar gunaydin bende bi kac gun baya kacamak yaptimama artik kacamak falan yok
Tartilipta geldim kilom 91.1
Ama bugunden itibaren bende 40 günlük şeker orucundayim insallah gozle gorulur bi basari elde ederiz
Ah sorma 81,200 gr olmuşumHhiiiişt bana sataşmayiinnngayet hafif benimm menulerimm aç aç geziyom 3 gundur benden 800 gr eksii var sizden nabeerr
Selam hatunlar.bende menümü yazayım.
14.00.. Biberli omlet zeytin peynir 2 dilim kep.ekm.2 bar.2 şek.çay
15.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
18.00.. Büyük bi kase cacık içine 1 küçük dilim kep.ekm.doğradım.
19.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
20.30.. 1 kase cacık 3 lokma kıymalı yumurta eşim yerken eşlik ettim.
Bebişimi uyutuncada gün kurusu form çayım ve biraz kuruyemiş yerim.
Ah sorma 81,200 gr olmuşum
Kızlar bende bu ay sonuna 60 kg olmak istiyorum inş.olur.bu ay sonu kızımın doğum günü olcak inş.herkes gelcek ve bende çok güzel olmak istiyorum.
Aynen kaptanım kesinlikle yasakAaAah sorariiimm vallaaaNasil gidecek o arti cumaya kadar menulerin takibimde miyavccimm kucuk bir kacamak bile yasakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?