Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haddiii bakalim geldik pazartesine herkesden bool paylaşim bekliyorum ben şimdi kahvaltı hazirlamaya gidiyoruum görüşürüz

Miyavsu canim ben hala tabletten yaziyorum eşleştirmeyi sen yapabilir msn burdan yazmasi zor oluyor

günaydın kızlar.bu sabah tartılamadım cünkü tartım acılmadı.ama cuma 65.6 idim ki kilo almısımdır muhakkak biliyosunuz...
akşam gidince tekrar bakacağim tartıya.neyse bugün dediğim gibi baslıyorum.su,düzenli yemek ve evde en az yarım saat hareket...(inş)
sabah az sütle yulaf ve 2 ısırık etimek form ve 2 zeytin...
şimdi size sorum var aceleyle cıktığım için öğlene bişey getiremedim.yanımda 2 mandalina var sadece...öğlen ne yapayım sizce kızlar.

Aslinda iş yerinde yulaf ezmesi bulundursan iyi olmaz mi canim hem yemek olmadifğinda yoğurt alir bakkaldan atar icine yersin şimdiii iki mandalina yetmez oğlene yine marketten kucuk yoğurtlardan alip yiyebilirsin

kızlar listeyi yaptım SekerPancarii canım 50 li kilolarda başka kimse yoktu böyle yaptım...umarım sorun olmaz...

burada tablo yapmayı bilmiyordum böyle basit birsey yaptım,önemli olan yarışalımda verelim bu hafta kilo...

birde herkesin en son ki perşembe bildirimini yazdım.bugün ki bildirimi yazarsam 1 hafta yarışmış olmazdık yok diyorsanızda düzeltelim...

öpüldünüz...

Son düzenleme:
Caniiim hoşgeldin nasilsinn ♡♥ bizde seni òzledik dön artik aramizaa
Cok sukur canım iyiyim sende ıyisin inşallah tatlım eşim görevden gelmedi ama aranıza döneceğim ben ınsalah artık ..o geldiğinde güzel zayıf alımlı görünmek istiyorum ...kendimi çok bıraktım regl zamanım ve ben 72 kilo çıktım bugün çok Üzgünüm

kiloyu verirsin canım kafan sakinleştiyse ve müsait oluyorsanda devam et buraya yine bi kça dk da olsa hem kafan dağılır hemde dediğin gibi eşin gelene kadar dahada güzelleşirsin...

Hoşgeldin canım..olsun daha dikkat edersin verirsin aldıklarını..burası çok iyi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…