- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.321
Canım bende hastaneye gidiyorum 1 haftadadır boyun Ağrı'm var kusura bakma canımMiyavsu canim ben hala tabletten yaziyorum eşleştirmeyi sen yapabilir msn burdan yazmasi zor oluyor
Canım bende hastaneye gidiyorum 1 haftadadır boyun Ağrı'm var kusura bakma canım
Günaydın canım hoşgeldin.Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ..sizleri çok özledim rabbim hepinizin gönlüne göre versin
günaydın kızlar.bu sabah tayiyebilirsin cünkü tartım acılmadı.ama cuma 65.6 idim ki kilo almısımdır muhakkak biliyosunuz...
akşam gidincküçük yoğurtlardan arar bakacağim tartıya.neyse bugün dediğim gibi baslıyorum.su,düzenli yemek ve evde en az yarım saat hareket...(inş)
sabah az sütle yulaf ve 2 ısırık etimek form ve 2 zeytin...
şimdi size sorum var aceleyle cıktığım için öğlene bişey getiremedim.yanımda 2 mandalina var sadece...öğlen ne yapayım sizce kızlar.
Canım bende hastaneye gidiyorum 1 haftadadır boyun Ağrı'm var kusura bakma canım
Gydın kızlar nasılsınız bakalım ..sizleri çok özledim rabbim hepinizin gönlüne göre versin
KİŞİ KİLO
Miyav_su --- Sarraf 80 --- 85.5
Asena87 --- Marlin18 65.6 --- 65.6
Şekerpancarı71 --- Sevtal87 55.9 --- 65.6
Cok sukur canım iyiyim sende ıyisin inşallah tatlım eşim görevden gelmedi ama aranıza döneceğim ben ınsalah artık ..o geldiğinde güzel zayıf alımlı görünmek istiyorum ...kendimi çok bıraktımCaniiim hoşgeldin nasilsinn ♡♥ bizde seni òzledik dön artik aramizaa
Geçmiş olsun canımCanım bende hastaneye gidiyorum 1 haftadadır boyun Ağrı'm var kusura bakma canım
Hoşbuldum canım ...♡Günaydın canım hoşgeldin.
kiloyu verirsin canım kafan sakinleştiyse ve müsait oluyorsanda devam et buraya yine bi kça dk da olsa hem kafan dağılır hemde dediğin gibi eşin gelene kadar dahada güzelleşirsin...Cok sukur canım iyiyim sende ıyisin inşallah tatlım eşim görevden gelmedi ama aranıza döneceğim ben ınsalah artık ..o geldiğinde güzel zayıf alımlı görünmek istiyorum ...kendimi çok bıraktımregl zamanım ve ben 72 kilo çıktım bugün çok Üzgünüm
Hoşgeldin canım..olsun daha dikkat edersin verirsin aldıklarını..burası çok iyi geliyor..Cok sukur canım iyiyim sende ıyisin inşallah tatlım eşim görevden gelmedi ama aranıza döneceğim ben ınsalah artık ..o geldiğinde güzel zayıf alımlı görünmek istiyorum ...kendimi çok bıraktımregl zamanım ve ben 72 kilo çıktım bugün çok Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?