Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence güzel dengeli eslesme olmus.rakibeme basarilar dilerim

Gelmedi canım süresi belli değil hala orda bakalım ne zaman kadar kalacak ... ben rahatladim ama...Hastaneler öyle canım ya illa git gel yaptiriyolar
Rahatlamana sevindim kalbini ferah tut Canım Rabbim bütün askerlerimizi ve polislerimizi korusun evet birde özel hastaneye gidiyoruz devlet hastanelerini düşenemiyorum

Rahatlamana sevindim kalbini ferah tut Canım Rabbim bütün askerlerimizi ve polislerimizi korusun evet birde özel hastaneye gidiyoruz devlet hastanelerini düşenemiyorum
Amin canim aminn..oyle ya insanlar parasıyla rezil oluyor valla artik benimde oğlum zatürre oldu hastaneye git gell artık tiksindim ya yoğunluğudan...

Amin canim aminn..oyle ya insanlar parasıyla rezil oluyor valla artik benimde oğlum zatürre oldu hastaneye git gell artık tiksindim ya yoğunluğudan...
Geçmiş olsun Canım evet ya birde saat 7 de emr koskoca hastanede bir tane emr var sinir oldum zaten Ağrı'm var birde hava soğuk yarın tekrar doktora göstericem sonuçları uğraşıyorsun hasta halimle

Yok canim çok güzel yapmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…