- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.341
Bence güzel dengeli eslesme olmus.rakibeme basarilar dilerimkızlar listeyi yaptımSekerPancarii canım 50 li kilolarda başka kimse yoktu böyle yaptım...umarım sorun olmaz...
burada tablo yapmayı bilmiyordum böyle basit birsey yaptım,önemli olan yarışalımda verelim bu hafta kilo...
birde herkesin en son ki perşembe bildirimini yazdım.bugün ki bildirimi yazarsam 1 hafta yarışmış olmazdık yok diyorsanızda düzeltelim...
öpüldünüz...
Kilo sorun degil verirsin.önemli olan mutlu ve huzurlu olman canim.kendini iyi hissediyorsan tekrar bizimle devam et68 den 72 ye çıktım ne yapsamki acaba kızlar
İlk başlarda çok korkuyordum ama eşim bana söz verdi sağ salim dönecek. ..çok rahatlattı beni önce rabbime guveniyorum tabikiiiiKilo sorun degil verirsin.önemli olan mutlu ve huzurlu olman canim.kendini iyi hissediyorsan tekrar bizimle devam et
Allahın izniyle gelecek canım iyi düşün iyi olsun..İlk başlarda çok korkuyordum ama eşim bana söz verdi sağ salim dönecek. ..çok rahatlattı beni önce rabbime guveniyorum tabikiiii
Çok sagol Canım aramıza hoşgeldin eşin daha gelmedi mi Rabbim yardımcınız olsunGeçmiş olsun canım
Sagol Canım hastaneler çok yoğun emr için akşama bekliyecem ofSorun değil canim gecmis olsun ♡
İnşallah kaptanımTamamdir miyavccimm böyle ilerlersen zaten hemen gider artılar♡♥♡
Bende 1 kg 200 gr adetimde vardı sporda yapamadım boyun Ağrı'mdan ofBen de artıdayım amaann...
Hafta sonu kaçamakları + 500 gr olarak döndü..bugün 86.0 olmuşum..
Gelmedi canım süresi belli değil hala orda bakalım ne zaman kadar kalacak ... ben rahatladim ama...Hastaneler öyle canım ya illa git gel yaptiriyolarÇok sagol Canım aramıza hoşgeldin eşin daha gelmedi mi Rabbim yardımcınız olsun
Rahatlamana sevindim kalbini ferah tut Canım Rabbim bütün askerlerimizi ve polislerimizi korusun evet birde özel hastaneye gidiyoruz devlet hastanelerini düşenemiyorumGelmedi canım süresi belli değil hala orda bakalım ne zaman kadar kalacak ... ben rahatladim ama...Hastaneler öyle canım ya illa git gel yaptiriyolar
Amin canim aminn..oyle ya insanlar parasıyla rezil oluyor valla artik benimde oğlum zatürre oldu hastaneye git gell artık tiksindim ya yoğunluğudan...Rahatlamana sevindim kalbini ferah tut Canım Rabbim bütün askerlerimizi ve polislerimizi korusun evet birde özel hastaneye gidiyoruz devlet hastanelerini düşenemiyorum
Geçmiş olsun Canım evet ya birde saat 7 de emr koskoca hastanede bir tane emr var sinir oldum zaten Ağrı'm var birde hava soğuk yarın tekrar doktora göstericem sonuçları uğraşıyorsun hasta halimleAmin canim aminn..oyle ya insanlar parasıyla rezil oluyor valla artik benimde oğlum zatürre oldu hastaneye git gell artık tiksindim ya yoğunluğudan...
KİŞİ --------------------- KİLO
Miyav_su --- Sarraf .................. 80 --- 85.5
Asena87 --- Marlin18 ................... 65.6 --- 65.6
Şekerpancarı71 --- Sevtal87 ......................... 55.9 --- 65.6
Yok canim çok güzel yapmişsinkızlar listeyi yaptımSekerPancarii canım 50 li kilolarda başka kimse yoktu böyle yaptım...umarım sorun olmaz...
burada tablo yapmayı bilmiyordum böyle basit birsey yaptım,önemli olan yarışalımda verelim bu hafta kilo...
birde herkesin en son ki perşembe bildirimini yazdım.bugün ki bildirimi yazarsam 1 hafta yarışmış olmazdık yok diyorsanızda düzeltelim...
öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?