Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynalarkiz sohbete kacip duruyon doverim ha burdayiz iste nereye gidiyon merakli kiz seni +18 Dundu kacirdin guzelim hem kadinin biri sen yokkenbir hikaye anlatti aklin sasar valla dominationda vardi gozlerim seni aradi ama maalesef guzelim

anlatsana çok merak ettim özelden :kedi:delikafadulden

aslı bugün sana yemek yok ona göre karpuz salatalıkla dur aklın başına gelsin yedim diyo bide
neyse acıdım kendimi çok sadist gördüm
benimde aklıma birden sabah yaptığım kahvaltı kaçamağı geldi arkadaşlarla neyse kahvaltının günahı olmazmış kendimi avutim bari

bak bunlar sohbete kaçıyolar ha nekız biz burda napıyoz bizi beğenmiyonuzmu yoksaklava:klava:klava:

yok kiz burdayim ben kacan aynlar aynalari gormedigin an bilki sohbette hanimefendi laf yetistiriyor benide alistirdilarr bende bakmadan cikmiyom yoksa ben girmezdim oraya hic anam birde laf var birde laf var orda hic deme ama dun catacaktim bir kacinada zor kactim sinirden kendimi attim disariya

ben böyle kötü yola düşürürüm işte insanı:roflol:

anlatsana çok merak ettim özelden :kedi:delikafadulden
kiz ozelden niye anlatayim burdan anlatirim dur birazdan

kiz hic deme ne piskindir o o yedimde degil yidim diyor ye sen sonra deme ay kilo veremiyorum diye
seni seni kahvalti hi ne yedin soylesene merak ettim

olmaz olmaz canım yağlı, hamurlu kahvaltının günahı olur mu hiç

kiz ozelden niye anlatayim burdan anlatirim dur birazdan
[/I]

+18 dediğin için dedim özelden anlat diye. anlatta nerde istiyorsan orda anlatdelikafadulden nazco dün bunlar dominationu çıkarmışlar sohbetten sen küçüksün diye artık ne konuştularsa:kedi:

ben böyle kötü yola düşürürüm işte insanı:roflol:

ya aynen kotu yola dusurdun beni gicik seni
dur kadini anlatayim size

ayy orda laf yetistiriyoz birde burda yorum yapiyoz ne fenayiz ama haa
simdi kadinin babasi zamaninda baska birinle evliyken baskaisna asik oluyor asik oldugu kisiyi tavliyor evli olmadigini soyluyor felan kadinla birlikte oluyor tabi kadin hamile kaliyor doguruyor uc aylik oluyor kiz sonra birgun adam yanindan giderken takip ediyor bakiyor evli adam herseyi karisina anlatiyor ask yasadigi kadin durumu kaldiramiyor ben senden ayriliyorum diyor adamda cocugunu istiyor vede kadina gormiyecen diyor cocugunu
derken tabi seneler geciyor kiz buyuyor kziin anasi baskasiyla evleiyor ondnada bir cocugu oluyor
kiz buyuyor ve haberi yok adamin karisini annesi biliyor senelerce kenidisnden baska herkez biliyor uvey oldugunu yanliz
iste seneler sonra kiz evleniyor kocasi bu durumu anlatiyor tabi sok oluyor kiz
bulusmak istiyor kimseye demeden bulusuyorlar annesi cok soguk karsiliyor kizi
iste hatta sonra annesi ameliyat felan oluyor senin yuzunden oldu hersey diyo
iste boyle birseyler anlatti cok fenaydi ya flim gibi gorsen

+18 dediğin için dedim özelden anlat diye. anlatta nerde istiyorsan orda anlatdelikafadulden nazco dün bunlar dominationu çıkarmışlar sohbetten sen küçüksün diye artık ne konuştularsa:kedi:

kiz yazik hic deme anam baktimki fena seylerden bahsediyorlar susun dedim susuturmaya calistim yok anam karilarin susuacagi yok cik disari dedim ayip sen en iyisi dinleme oda garibim cikti gebelik yerine gitti
sonrada gelmis gelebilirmiyim bitiimi diyor ay ne guldum ya :roflol:

kız bu hikayeyi yine anlatıyor biri aynı hikaye mi acaba :uhm:

nesli bu dominationun bir derdi var son zamanlarda ama söylemiyor bir ara kıstıralım tenhada derdi neymiş kaydirigubbakcemile

nesli bu dominationun bir derdi var son zamanlarda ama söylemiyor bir ara kıstıralım tenhada derdi neymiş kaydirigubbakcemile

gercekmi derden anladin kiz birderdi oldugunu tamam ben varim mekan neresi olsun kistiracaz ya
diyet gruplarinda yanliz kaldigimizda olabilir bak

nazco kiz sen sohbete neden gelmiyon ust tarafta sohbet var oraya bas gelirsin korkma kotu birsey yok hahahha sadece bol bol dert var

bak bunlar nelerde yapıyo nerelerede takılıyolar ya ben ayakta uyuyorum galiba tabi gelen gidende olunca kopukluk oluyo başka başka

na meraklı tazeyim bende ama
kahvaltıda tuttum kendimi
bir dili tereyağlı ekmek
iki dilim salam
iki dilim peynir domates salatalık azcık ucundan balkaymak
4 zeytin
iyiki tutmuşum kendimi demi ama bide tutmasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…