- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.481
yok kiz coktandir yapmiyorum ben onceden her hafta yapardim persembe gunleri simdi yapmiyorum ama tiksindim cunkukıs nesli sen hep lapamı yapıyon kıııskaydirigubbakcemile3
slm canim cok iyi olmus spora yazilmanda guzelim bu sekilde gelirsen seni takima alamaayiz hegun gunluk paylasim yapman lazim diger takim uyelerinlede tanisip mesajlarimiza cevap vererek takima katilabilirsin arada sirada gelmek le olmuyor guzelimslm neslihan kilo çizelgemi sildim yenisinide yapamıyorum bu hafta spora yazılıcam inş gidecek kıloslar suanda 91,5 kılosum cuma tartılınca bıldırıyoruz degılmı?:çok üzgünüm:
kiz kalktik kalktik yenice kelktim valla yataktan ay insanin hic cikasi gelmiyor benere gittin kız anam herkezde kaçıyo benden yine yanlız kaldım takım kalk arık hadiyin be nerdesiniz
bu arada bu emoştan hiç haber yok nolduki bukıza ya tatile gitçekti orayamı gitti acep daha önce ben hatırlıyom sünnetten sonra tatile gidcez bir hafta demişti herhalde gittiler
gunaydin canim valla oylede guzelim iste yarismanin kurallari geregi bu hafta boyle oldu haftaya verirsiniz bizde birinci oluruz hi ne dersinizgünaydınlar herkese...
domination a katılıyorum valla...mafoldumben
benim kocis icerde yatiyor kzi caktirma uyusun onesli naber güzelim senin koca yokmu bugün hafta sonu
yettim gariiiiii
akşam yatılı misafirimiz vardı halamlar geldiler şimdi gittiler bende geldim
nasılsınız bakalım sekizinci olmuşuz sondan kaçıncıyız yani delikafadulden
arteriayı da kaçırdım tebrikler bana aslı senden naber sen bari kaçma niye yazmıyonuz siz
tmm cnm...haftaya veriyoruz o zamn...heves geldi bana şimdi...
bugün pasta yicem mecburen küçük kuzenimin doğum günü var:)
yazmışınız bak göremedim emoşu çıkarmıyam kız sakın daha önce o çok yazdı tatile gitcez falan diye girememiştir pc ye misafirleride oluyoduya haberimiz var sanmıştır
anam bende dedim nerde bu kiz yoktun ortaliklarda yedinmi kiz misafirlerle cabuk de bakim
kiz yok nu hafta kilo vermeye dair planlarim var korkma ben ayarlarim onu aslinda istesem veririmde iste cok bosladim hic icimden gelmiyor diyet yapmak yoksa ooo mezun olmayim diye ugrasiyomdur nesli tut kendini ye ama ekmek yeme yanlarında salata falan bol ye güzelim sakın kilo alma o kurallar seni diskalifiye edecek bak korkutma bizi
yidim :kedi: mercimek çorbası bir kase, haşlanmış tavuk ve pilav yedim yarım tabak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?