Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıııı nesliiiii destinaaaaa eylülceeeee haftasonu diye uyuyonuzmu kız kalkın artık metobolizmalarınız çalışmaya başlasın anam yeni kızlarda yok ortada
ana arteria gelmiş nasılsın kız

hadi kızlar siz gayret edin bari kurtaralım şu takımı siz yeni başladınız çabuk kilo verirsiniz sonradan zor oluyo gram gram gidiyo kilolar

yettim gariiiiii
akşam yatılı misafirimiz vardı halamlar geldiler şimdi gittiler bende geldim
nasılsınız bakalım sekizinci olmuşuz sondan kaçıncıyız yani delikafadulden

kıs nesli sen hep lapamı yapıyon kıııskaydirigubbakcemile3
yok kiz coktandir yapmiyorum ben onceden her hafta yapardim persembe gunleri simdi yapmiyorum ama tiksindim cunku
slm neslihan kilo çizelgemi sildim yenisinide yapamıyorum bu hafta spora yazılıcam inş gidecek kıloslar suanda 91,5 kılosum cuma tartılınca bıldırıyoruz degılmı?:çok üzgünüm:
slm canim cok iyi olmus spora yazilmanda guzelim bu sekilde gelirsen seni takima alamaayiz hegun gunluk paylasim yapman lazim diger takim uyelerinlede tanisip mesajlarimiza cevap vererek takima katilabilirsin arada sirada gelmek le olmuyor guzelim
kiz kalktik kalktik yenice kelktim valla yataktan ay insanin hic cikasi gelmiyor be
valla emostan habe ryok bildirimde yapmadi normalde diskalifiye olmasi lazim bu haftada yapmazsa cikartmak durumda kalacagiz haberiniz olsun

günaydınlar herkese...
domination a katılıyorum valla...mafoldumben
gunaydin canim valla oylede guzelim iste yarismanin kurallari geregi bu hafta boyle oldu haftaya verirsiniz bizde birinci oluruz hi ne dersiniz

nesli naber güzelim senin koca yokmu bugün hafta sonu
benim kocis icerde yatiyor kzi caktirma uyusun o
yettim gariiiiii
akşam yatılı misafirimiz vardı halamlar geldiler şimdi gittiler bende geldim
nasılsınız bakalım sekizinci olmuşuz sondan kaçıncıyız yani delikafadulden

anam bende dedim nerde bu kiz yoktun ortaliklarda yedinmi kiz misafirlerle cabuk de bakim

tmm cnm...haftaya veriyoruz o zamn...heves geldi bana şimdi...

bugün pasta yicem mecburen küçük kuzenimin doğum günü var:)

yazmışınız bak göremedim emoşu çıkarmıyam kız sakın daha önce o çok yazdı tatile gitcez falan diye girememiştir pc ye misafirleride oluyoduya haberimiz var sanmıştır

tmm cnm...haftaya veriyoruz o zamn...heves geldi bana şimdi...

bugün pasta yicem mecburen küçük kuzenimin doğum günü var:)

aa pasta yiyecen hii seni seni neyse hafta sonu kacamaklari olabilir ye guzelim aksam ayarlarsin artikik

ay bende itiraf ediyorum bugun cok kotu seyler usunuyor haberiniz olsun arkadaslar mangal partisi yapalim dedi yani partiye katilacam bugun vede hic az yemeyi dusunmuyorum ay bende fena bir istah acikligi var kizlar

yazmışınız bak göremedim emoşu çıkarmıyam kız sakın daha önce o çok yazdı tatile gitcez falan diye girememiştir pc ye misafirleride oluyoduya haberimiz var sanmıştır

kzi bende istemem cikartmak sende ama kurallar geregi bildirimde bulunmak sart ayrica takim icindeki kurallarimizda hatirlarsan hergun birmesaj atma zorunlulugu var haber verseydi keske inanki bende dort gozle bekliyorum

arteria bak böyla olmaz canım ce deyip gitme anlat kendini uzun uzun nasıl kilo aldın neler yapıyon havadan sudan yaz işte

aynalarkiz sohbete kacip duruyon doverim ha burdayiz iste nereye gidiyon merakli kiz seni +18 Dundu kacirdin guzelim hem kadinin biri sen yokkenbir hikaye anlatti aklin sasar valla dominationda vardi gozlerim seni aradi ama maalesef guzelim

dur nesli tut kendini ye ama ekmek yeme yanlarında salata falan bol ye güzelim sakın kilo alma o kurallar seni diskalifiye edecek bak korkutma bizi

dur nesli tut kendini ye ama ekmek yeme yanlarında salata falan bol ye güzelim sakın kilo alma o kurallar seni diskalifiye edecek bak korkutma bizi
kiz yok nu hafta kilo vermeye dair planlarim var korkma ben ayarlarim onu aslinda istesem veririmde iste cok bosladim hic icimden gelmiyor diyet yapmak yoksa ooo mezun olmayim diye ugrasiyom
ekmek zaten yemem ben kiz uzulme yani

yidim :kedi: mercimek çorbası bir kase, haşlanmış tavuk ve pilav yedim yarım tabak

afiyet olsun neyse pasta felan yoksa iyi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…