Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oo ben uyanana kadar neler olmuş kaydirigubbakcemile3 demin de lapamı pişirdim sadece suyla yerimseniben yanında da domates-salatalıkla salata yaptım onun da içine baya baharat atmışım dedim ki lapayı bunun içine katıyım dedim :kedi: daha kötü oldu kaydirigubbakcemile3 dedim ki 1 kaşık yoğurt koysam öyle yiyim bu seferlik akşama filan baharat atmam böyle olmaz dedim sonra yoğurt ekledim ama onu da zorla yedim :jeyyar: öyle bi baharat atmışım ki yani cokacimcoook

sırnaşık şey :jeyyar:
gebelikte de kimse konuşmuyodu hamile misin kaç yaşındasın filan diye sordular sustular sırnaşık şey bende gidiyim bari dedim laelaelaelaelae

beni niye kıstırıyosunuz bi derdim yok benimm zemuszemus kilo veremedim psikolojim bozulmuştu ama nedenini anladım ya düzeldim şimdi opuyorumnanaktan naniknanik
sositososito

kız neslihann sen halen buralardamısın arkadaşdayım istanbulda bi giriyim bakıyım dedim seni bulunca çok sevindim ben yiyip içip oturuyorum buralarda korkumdan hiç tartıya çıkmıyorum ama kesin 10 kilo almışımdır birbuçukaydır buralardayım perşembe nasipse evime trabzona geçicem tekrar katılmak istiyorm ramazanda başlıycam bende
hadi öpüyorum kimler var bizim zamanımızdan bilemiyorum tuğbaları çok merakk ediyorum inş yine buluşuruz öpüyorum mafoldumbenŞenizkendine iyi bak

:çok üzgünüm:kızlar kusura kalmayınopuyorumnanaktan sizide merak içinde bıraktım.opuyorumnanaktan
.ama oldu işte:kedi:..
geçen pazartesi sabahı acil ve beklenmedik bi şekilde tatile çıkmaya karar verdik......
ben de bi adam var ananm aklına geldigi anda yapar..
neyse çok şükür kazasız beleasız..gezdik geldik..
akşam saat 21.00 da evdeydik ama arkadaşın dügününe gittik..sabahta 11 de uyandım kahvaltı hazırlarken bizim hemşire arkadaşın babası vefat etmiş allah rahmet eylesin..acilen onun cenazesine gittik..saat 16 da başka bi arkadaşın sünnet yemegi vardı ordaydık gelince çamaşırları attım makinaya hemen sizin yanınıza geldim işte....akşamada sünnet eglencesi ne gitcez...valla böyle işte..sarı kart almışım ama kilo almamışımdır umarım pazartesi çalışmaya başlıycam tartılcam...
ay bi çalışmaya başlasamda şu hayatım düzene girse yaaa...keşke izinli diye yazdırsaydım kendimi mahcupoldum valla karşınızda...:çok üzgünüm:

kız merak ettik seni insan bi haber verir neyse kötü bir şey yok çok şükür

ay çok özledim valla ...yazışmayınca ..diyettende koptum valla..,2 kilo aldım herhalde ...ama pazartesi bi tartılcam şok diyet falan bakcaz artık yoksa nesli yakcak beni

biraz geçmişe bakim dedim ee1 hafta oku oku olmuyo..herkes iyi gibi inşallah yaramazlık yok..

ay çok özledim valla ...yazışmayınca ..diyettende koptum valla..,2 kilo aldım herhalde ...ama pazartesi bi tartılcam şok diyet falan bakcaz artık yoksa nesli yakcak beni

evet bu hafta takımca kilo vermezsek topluca diskalifiye olcaz zaten :çok üzgünüm:

evet kızlar birazdan dayımlar gelecek akşam yokum gece gelirim. gecelerin kadınıyım ben aman gecelerin kızı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…