- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.521
kiz yazik hic deme anam baktimki fena seylerden bahsediyorlar susun dedim susuturmaya calistim yok anam karilarin susuacagi yok cik disari dedim ayip sen en iyisi dinleme oda garibim cikti gebelik yerine gitti
sonrada gelmis gelebilirmiyim bitiimi diyor ay ne guldum ya :roflol:
:çok üzgünüm:kızlar kusura kalmayınopuyorumnanaktan sizide merak içinde bıraktım.opuyorumnanaktan
.ama oldu işte:kedi:..
geçen pazartesi sabahı acil ve beklenmedik bi şekilde tatile çıkmaya karar verdik......
ben de bi adam var ananm aklına geldigi anda yapar..
neyse çok şükür kazasız beleasız..gezdik geldik..
akşam saat 21.00 da evdeydik ama arkadaşın dügününe gittik..sabahta 11 de uyandım kahvaltı hazırlarken bizim hemşire arkadaşın babası vefat etmiş allah rahmet eylesin..acilen onun cenazesine gittik..saat 16 da başka bi arkadaşın sünnet yemegi vardı ordaydık gelince çamaşırları attım makinaya hemen sizin yanınıza geldim işte....akşamada sünnet eglencesi ne gitcez...valla böyle işte..sarı kart almışım ama kilo almamışımdır umarım pazartesi çalışmaya başlıycam tartılcam...
ay bi çalışmaya başlasamda şu hayatım düzene girse yaaa...keşke izinli diye yazdırsaydım kendimi mahcupoldum valla karşınızda...:çok üzgünüm:
kız merak ettik seni insan bi haber verir neyse kötü bir şey yok çok şükür
kız anam nasıl haber verem ya cepleri almak lazım valla ..
ay çok özledim valla ...yazışmayınca ..diyettende koptum valla..,2 kilo aldım herhalde ...ama pazartesi bi tartılcam şok diyet falan bakcaz artık yoksa nesli yakcak beni
öyle ver bakim burdan cebini :jeyyar:delikafadulden
evet bu hafta takımca kilo vermezsek topluca diskalifiye olcaz zaten :çok üzgünüm:
biraz geçmişe bakim dedim ee1 hafta oku oku olmuyo..herkes iyi gibi inşallah yaramazlık yok..
canım sayfanın yukarısında sohbet yazıyor ya onu tıkla oraya gel bi kız a.s
aslı ordamın kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?