Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla ben bi sürü foruma üyeydim hiçbirinde 1 defa bile rep vermeyi denemedim kaydirigubbakcemile3 bundan sonra vericem bak ilk senle başladım neslihan ablacım a.s.

canımcım diyet işine alışana kadar hiçdeğilse yediklerini yazarsan hem unutmazsın hemde fazla yediklerini bi daha yemezsin 7 li rakamlarıda 6 lı rakamlarıda görürsün inşaaallaaaaah
kiz iyi bari elebilmissin neyseki gitme bir daha doverim valla ha bu arada size ulasacagim boyle durumlarda soracagim bir numara biraksaniz bana iyi olur cep degil ama arayamiyorum cunku
canım ben mağaza telefonunu sana yazmıştım bidaha yazayım bide msn adresimi yazayım baride kaydet haber vermemişsem bilki olağan dışı bişiler olmuştur yoksa haber veririm mutlaka
kizlar nerdesiniz y ageliyom gidiyom kimse yok bak istifa edecem haberiniz olsun isyan cikaracam ona gore gelin cabuk biriniz
sen istifa edemezsin güzelim kabul edilmez isyan çıkar eniyisiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 hadi yaa bende şimdi öğredim sağlık olsun gireriz domination...
:lepi:hihoyyyt74 olmuşum onun keyfini süreyim biraz:)
tebrik ederim güzelim sür tabi böyle devam takıma motivasyon lazımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah iyiliğini versin senin kız bu aralar seni acayip esprili görüyorum kızları gelmeden kaçıracan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam sen yaz tlfnunu ozelden at ban aoldumu

kiz yok bak bugun kurtuldunuz isyandan bak beni yanli zbirakmiyonuz ne guzel

14. takim 113. etap en kotuler listesi
neslihan (67.4/67.5/-0.1/-0.15%)kirmizi kart diger hafta veremezse diskalifiye
eylülce (79.2/79.2/0.0/0.00%)ikinci sarikart diger hafta veremezse diskalifiye
1.73 (91.8/91.8/0.0/0.0%) ikinci sari kart diger hafta veremezse diskalifiye
destinam (74.7/74.7/0.0/0.0%) birinci sari kart
aynalar (84.9/84.9/0.0/0.00%)birinci sari kart

14. takim 113.etap en iyiler
nazco (68.8/67.8/1.0/1.45%):hooray:takimin tek en iyisi

Neslihan abla a.s. arteriayla beni de ekleseydin 1. bile olurduk kaydirigubbakcemile3 neyse haftaya 1. olalım kızlar kaydirigubbakcemile5 zemuszemus

yarın lapa diyetine başlıyorum inşallah işe yarar :Saruboceq: bi de yürüyüşe başlıcam :jeyyar: cokacimcoook
bi de aklıma bişey takıldı bizim takıma alıp alınmayacağımız hala kesin değil mi kafamçokkarıştı yada ben sabırsızım galiba kaydirigubbakcemile3

guzelim normalde bir hafat deneme suresi oluyor sabirsizlanma sen simdi kac kilosun onu de bana haftaya girerseniz listeye bugunku kilonuz baslangic kilosu olarak ele alinacak

guzelim normalde bir hafat deneme suresi oluyor sabirsizlanma sen simdi kac kilosun onu de bana haftaya girerseniz listeye bugunku kilonuz baslangic kilosu olarak ele alinacak

ben şimdi 80 kiloyum kaydirigubbakcemile3 diyodum ben sabırsızlanmışımdır kesin diye hihoyyyt
bu arada o kadar sevindim ki kaç gündür niyekilo veremediğimi buldum süprizzzzz ben o 1.5 kiloyu verdiğim zaman tuz atmamıştım ama kaç gündür pek bol tuz atıyorum laelaelaelaelae lapa diyetinin de ödem,vs. gibi şeyleri attığını öğrendim acayip ümitliyim inşallah tuzu da bırakıp kurtulcam kilolardan :Saruboceq: :lepi: :hooray: :dance:

insallah guzelimama lapayi yaparken san bir tavsiyem var abla tavsiyesi
pisiririken cok az bulyon kat icin ecok az ama yirnaginin ucuyla lezzet veriyor biraz en azindan ilk yapmada tiksinme diyeben hep oyle yapiyorum cunku

kıs nesli sen hep lapamı yapıyon kıııskaydirigubbakcemile3

slm neslihan kilo çizelgemi sildim yenisinide yapamıyorum bu hafta spora yazılıcam inş gidecek kıloslar suanda 91,5 kılosum cuma tartılınca bıldırıyoruz degılmı?:çok üzgünüm:

nere gittin kız anam herkezde kaçıyo benden yine yanlız kaldım takım kalk arık hadiyin be nerdesiniz
bu arada bu emoştan hiç haber yok nolduki bukıza ya tatile gitçekti orayamı gitti acep daha önce ben hatırlıyom sünnetten sonra tatile gidcez bir hafta demişti herhalde gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…