- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.461
kizlar birde size birsey soylemek istiyorum bilmeyenler icin destinama anlattim sizde ogrenin eksik kalmayin yani
simdi kk seviyeleri var ve bu seviyeleri birbirinmize verdigimiz replerle yani puanlarla alyoruz yazdigimiz mesajin sag tarafinda o mesaji degerlendirmeniz icin bir tane terazi koymuslar o teraziye basip kisilere puan verebiliyorsunuz arkadaslar
suana kadar ben bu takimdan puan hic almadim desem yeridir galiba kimsenin bundan haberi yok aydinlatayim dedim birara yine anlatmistim ama cok oldu
o puanlarada kullanici panalinden bakiyorsunuz kizlar kimler size puan vermis yorum yapmis bakabiliyorsunuz kullanici panelinin ilk sayfasinda mevcut
hatta bakarsaniz size ne kadar cok puan verdigimi goreceksiniz
hi birde bir verdiginiz kisye sanirim 20 yada 25 kisiye verdikten sonra tekrar verebiliyorsunuz yani ust uste bir kisiye puan veremiyorsunuz
canımcım diyet işine alışana kadar hiçdeğilse yediklerini yazarsan hem unutmazsın hemde fazla yediklerini bi daha yemezsin 7 li rakamlarıda 6 lı rakamlarıda görürsün inşaaallaaaaahben geldiiimmm opuyorumnanaktan biraz geç geldim galibasırnaşık şey
nazco hoşbulduk ablacm a.s.
kızlar bugün ne yediğimi aslında pek hatırlamıyorum laelaelaelaelae zaten öğlende kahvaltı yapmıştım kaydirigubbakcemile3 arada da meyveyle filan geçiştirdim bi de gezmeye gittik kısır yedim orda azcık cokacimcoook akşam da 1 kase mercimek çorbası yedim
bi de azcık dondurma yedim demin :icecream: çok canım çekti haftada 1 kendime ödül veriorum zemuszemus
inşallah yarın 7li rakamlara inerim :Saruboceq: :Saruboceq: ya 79.9 olsun ona da razıyım :lepi: :jeyyar:
canım ben mağaza telefonunu sana yazmıştım bidaha yazayım bide msn adresimi yazayım baride kaydet haber vermemişsem bilki olağan dışı bişiler olmuştur yoksa haber veririm mutlakakiz iyi bari elebilmissin neyseki gitme bir daha doverim valla ha bu arada size ulasacagim boyle durumlarda soracagim bir numara biraksaniz bana iyi olur cep degil ama arayamiyorum cunku
sen istifa edemezsin güzelim kabul edilmez isyan çıkar eniyisiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankizlar nerdesiniz y ageliyom gidiyom kimse yok bak istifa edecem haberiniz olsun isyan cikaracam ona gore gelin cabuk biriniz
tebrik ederim güzelim sür tabi böyle devam takıma motivasyon lazımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 hadi yaa bende şimdi öğredim sağlık olsun gireriz domination...
:lepi:hihoyyyt74 olmuşum onun keyfini süreyim biraz:)
valla kurul toplanacak. 5-6 saat toplantının sonucunda oylama olacak. oybirliğince takıma alınma kararı çıkmalıdır. eğer çıkmazsa ertesi gün tekrar toplantı olur. yine toplantının sonucunda oybirliği çıkmazsa ertesi gün 3. toplantı yapılır. bu toplantıda oy çokluğu aranır. katılan üyelerin yarısından bir fazlası lehinize oy verirse takıma alınırsınız aksi halde size veda ederiz. delikafadulden:roflol:delikafadulden:roflol: delikafadulden :roflol:
canım ben mağaza telefonunu sana yazmıştım bidaha yazayım bide msn adresimi yazayım baride kaydet haber vermemişsem bilki olağan dışı bişiler olmuştur yoksa haber veririm mutlaka
sen istifa edemezsin güzelim kabul edilmez isyan çıkar eniyisiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ana benim bu puan işinden hiç haberim yoktu böyle şeyleri ben hep atlıyorum herhalde dikkat problemi
Neslihan abla a.s. arteriayla beni de ekleseydin 1. bile olurduk kaydirigubbakcemile3neyse haftaya 1. olalım kızlar kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
yarın lapa diyetine başlıyorum inşallah işe yarar :Saruboceq: bi de yürüyüşe başlıcam :jeyyar: cokacimcoook
bi de aklıma bişey takıldı bizim takıma alıp alınmayacağımız hala kesin değil mi kafamçokkarıştı yada ben sabırsızım galiba kaydirigubbakcemile3
guzelim normalde bir hafat deneme suresi oluyor sabirsizlanma sen simdi kac kilosun onu de bana haftaya girerseniz listeye bugunku kilonuz baslangic kilosu olarak ele alinacak
ben şimdi 80 kiloyum kaydirigubbakcemile3 diyodum ben sabırsızlanmışımdır kesin diye hihoyyyt
bu arada o kadar sevindim ki kaç gündür niyekilo veremediğimi buldum süprizzzzz ben o 1.5 kiloyu verdiğim zaman tuz atmamıştım ama kaç gündür pek bol tuz atıyorum laelaelaelaelae lapa diyetinin de ödem,vs. gibi şeyleri attığını öğrendim acayip ümitliyim inşallah tuzu da bırakıp kurtulcam kilolardan :Saruboceq: :lepi: :hooray: :dance:
guzelim normalde bir hafat deneme suresi oluyor sabirsizlanma sen simdi kac kilosun onu de bana haftaya girerseniz listeye bugunku kilonuz baslangic kilosu olarak ele alinacak
Neslihan abla a.s. arteriayla beni de ekleseydin 1. bile olurduk kaydirigubbakcemile3neyse haftaya 1. olalım kızlar kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?