- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.541
İnşallah güzel eksiler görürüz canım..Afiyet olsun canim çok iyi menün yürüyüş de harika
Ayy ne güzel canım inşallah cumaya bayaa eksi birikir
Ayy güldürdün beni canım.bir fikrim yok ama arkadaşların dedikleri de hiç fena değil.biraz da eşinin nelerden hoşlandığına bağlı..
Miyav_su =zeytin@SekerPancari71=tahin pekmez
Gözümuzden kaciyor sanma kaptan nasilki her zeytin miyavsuyu hatırlatıyorsa her tahin pekmezde seni hatırlatiyo her gun menude mutlaka tahin pekmez var
Aynen canim aceleye gerek yok zaten Allah im zamani geldiğinde hayirli evlat nasip etsinHayır Canım yok 5 senelik evliyiz ilk önceleri istemedik şimdide benim kilolarımı ve şekeri düşermem lazım bakalım Rabbim nasip ederse hayırlısı ne ise ol olsun
Aayy çok hoşsun tatlimm yaaBende şuan burada ki kocanıza Nasıl cilve yapılır diye bir topik var ya Orayı okuyorum bir yandan da Banu alkan filmlerine bakıyorum orada ki bayanlardan biri demiş cilveli olmak istiyorsanız Banu alkan yada Serpil çalmak kı filmleri izleyin diye haftaya benim herif geliyor biraz cilve yapayım diyorum başka fikri olan var mı ?
Hos geldin umarim en yakin zamamda saglikla istesigin kiloya kavusursun :)Merhaba kızlar , yeni geldim ben1.63 boyum 64 kg. 58 kiloya düşmek istiyorum
Hoşbulduk çok sağoll canmHos geldin umarim en yakin zamamda saglikla istesigin kiloya kavusursun :)
Amin insallahHoşbulduk çok sağoll canmHep beraber zayıflarız inş.
Aslında sorun şu bir senedir ders çalş otur fln kilo aldm ve hiçbr kıyafetimi giyemiyorum.2aydır rahatm diyete giriorm çıkıorm fln yapamadm bir türllü istikrarlı.işe başlıcam yakında belki buradan motive olurum diye aranızdayım. Tek çok zor çnküAmin insallah
Bu arada senin adina sevindim vermen gereken cok fazla kilon yok hepi topu 6 kilo vermen gerekiyo oda zorlamaz seni imsallah :)
Merhaba canım hoşgeldin.burası süper hep birlikte vericez kilolarıAslında sorun şu bir senedir ders çalş otur fln kilo aldm ve hiçbr kıyafetimi giyemiyorum.2aydır rahatm diyete giriorm çıkıorm fln yapamadm bir türllü istikrarlı.işe başlıcam yakında belki buradan motive olurum diye aranızdayım. Tek çok zor çnkü
hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etmeMerhaba kızlar , yeni geldim ben1.63 boyum 64 kg. 58 kiloya düşmek istiyorum
Burda çok güzel motive oluyoruz kilolari gönderiyoruz tatlim seninkilerde hemen gidecek inşallahAslında sorun şu bir senedir ders çalş otur fln kilo aldm ve hiçbr kıyafetimi giyemiyorum.2aydır rahatm diyete giriorm çıkıorm fln yapamadm bir türllü istikrarlı.işe başlıcam yakında belki buradan motive olurum diye aranızdayım. Tek çok zor çnkü
Can'ım onları kısmende olsa Yspıyorum belki bir iki birşey kaparım diye seyrettim birkaç birşey varAayy çok hoşsun tatlimm yaaizleme bence onlari o filmler facia biraz dekolte giyim yakin davranma dokunuş tamamdr bence
Maşallah Sana Can'ım sporunda çok güzel ben artık yapıcamİyi geceler fıstıklar geciktim hemen menümü yazayım.
12.00.. 2 haş.yum.beyazı
13.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
14.30.. 2 şek.tarçınlı süt 1 gün kurusu
17.00.. Çeyrek krep 1 bardak 2 şek.çay
19.00.. 3 kaşık melemen 1 kepçe sebze çorbası
20.00.. 3 bardak 3 şek.çay biraz kuruyemiş
22.00... 40 dk eliptik +250 twester+150mekik
23.00.. 2 gün kurusu biraz kuruyemiş form çay
Arada gündüz 1 bardak ayran içtim.
Merhaba Canım aramıza hoşgeldinMerhaba kızlar , yeni geldim ben1.63 boyum 64 kg. 58 kiloya düşmek istiyorum
Zayıflamam lazım bu hormonların bebeğime geçmemesi lazım işte şimdi boyunda pert bakalım ne yapcaz spor adına kafayı taktımAynen canim aceleye gerek yok zaten Allah im zamani geldiğinde hayirli evlat nasip etsin
Günaydın canım hayırlı sabahlarGünaydın fıstıklaarrr hayırlı sabahlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?