- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #125.561
hoşgeldin takıma.benimde boy 163 kilo 66 şuan ama kendimi cok daha yayvan hissediyorum...Merhaba kızlar , yeni geldim ben1.63 boyum 64 kg. 58 kiloya düşmek istiyorum
Zayifliyorsun canim bak günden güneZayıflamam lazım bu hormonların bebeğime geçmemesi lazım işte şimdi boyunda pert bakalım ne yapcaz spor adına kafayı taktımzaten Ağrı'mdan uyuyamadım
Iyi bakalim bişeyler kaptiysan güzelCan'ım onları kısmende olsa Yspıyorum belki bir iki birşey kaparım diye seyrettim birkaç birşey varkaptım
Hosgeldin canimMerhaba kızlar , yeni geldim ben1.63 boyum 64 kg. 58 kiloya düşmek istiyorum
Evet önce sağlık kararsız kaldım spor salonun 1 sene daha uzatmıştı eşim kaydımı sildirsem mi doktorda ikili konuştu bir yap bir yapma dedi kararsız kaldımZayifliyorsun canim bak günden güneaman miyavcim önce sağlık buraz dinlen ağrılarin geçsin boll boll yürüyüş yaparsin belki yüzme de öğrenirsin en güzel sporlardan biri
Canım bence yap.ağırlık yapma.bide zumba dansı çok kilo verdirtiyoEvet önce sağlık kararsız kaldım spor salonun 1 sene daha uzatmıştı eşim kaydımı sildirsem mi doktorda ikili konuştu bir yap bir yapma dedi kararsız kaldım
Hoşbulduk canımMerhaba canım hoşgeldin.burası süper hep birlikte vericez kiloları
Hoşbulduk takım kaptanımhoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiylebirliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak daşartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Hoşbulduk canmMerhaba Canım aramıza hoşgeldin
Hoşbuldukhoşgeldin takıma.benimde boy 163 kilo 66 şuan ama kendimi cok daha yayvan hissediyorum...
Dikkatli olduktan sonra çok ta zararı olmaz sana.ağır hareketlerden sakın gevşeme hareketlerini artır fıtığa daha iyi gelecektir..Evet önce sağlık kararsız kaldım spor salonun 1 sene daha uzatmıştı eşim kaydımı sildirsem mi doktorda ikili konuştu bir yap bir yapma dedi kararsız kaldım
İşte gittiğim salon ağırlık çalıştırıyor Kardio ve ağırlıkCanım bence yap.ağırlık yapma.bide zumba dansı çok kilo verdirtiyo
Hangimiz sevmiyor Can'ım bende çok severim ama bizler halk olarak çok tüketiyoruz akşam yemeğinde makarna yada pilav varsa ekmek yeme yanındaHoşbulduk takım kaptanım26 yaşındayım. 163 boyum ve 64kg. 15güne kadar işe başlicam ve daha hareketli bir hayatım olucak. Elimden geldğnce yürüyüş yapmaya çalışıcam.ama şmdi taşınma yerleşme fln biz düzen oturtana kadar yürüyüşlerim aksayacak ama hareket halinde olucam sürekli. Genelde kilom 57-59civarı. Haytımda bir kez 53fln oldum 3sene önce fln. Yemek yemeği de çok seviyorum özellikle hamur işlerine hayır demeyi öğrenmem lazım
Evet bozduktan sonra devam etmek çok önemli tebrikler Can'ım hep birlikte vericez ve hep o kiloda kalmayı çalışıcazYa benim yakin zamanda 15 kilo vermem lazim
Yilbasina 79 la girmeyi planlarken hala 88 i gormek nasip olmadi
Ama yinede yilmadim inaniyorum verecegim
Iyiki varsiniz kizlar onceden 1 gun diyeti bozsam butunemeklerimi heba ederdim
Simdi bozsam dahi kaldigim yerden devam ediyorum
Inaniyorum hepimiz basaracagiz
Evet doğruyu diyorsun şimdilik sadece yürüyüş yapıcam ptesi itibaren başka bir doktora çıkacam bakalım o ne diyecekDikkatli olduktan sonra çok ta zararı olmaz sana.ağır hareketlerden sakın gevşeme hareketlerini artır fıtığa daha iyi gelecektir..
Karatayi dusun o bu dusunceni duysa sana nasil kizardiKızlar canım çok kötü petibörlü bisküviyi caya batırıp yemek çekti of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?