Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zayıflamam lazım bu hormonların bebeğime geçmemesi lazım işte şimdi boyunda pert bakalım ne yapcaz spor adına kafayı taktımzaten Ağrı'mdan uyuyamadım
Zayifliyorsun canim bak günden güne aman miyavcim önce sağlık buraz dinlen ağrılarin geçsin boll boll yürüyüş yaparsin belki yüzme de öğrenirsin en güzel sporlardan biri

Zayifliyorsun canim bak günden güne aman miyavcim önce sağlık buraz dinlen ağrılarin geçsin boll boll yürüyüş yaparsin belki yüzme de öğrenirsin en güzel sporlardan biri
Evet önce sağlık kararsız kaldım spor salonun 1 sene daha uzatmıştı eşim kaydımı sildirsem mi doktorda ikili konuştu bir yap bir yapma dedi kararsız kaldım

Hoşbulduk takım kaptanım 26 yaşındayım. 163 boyum ve 64kg. 15güne kadar işe başlicam ve daha hareketli bir hayatım olucak. Elimden geldğnce yürüyüş yapmaya çalışıcam.ama şmdi taşınma yerleşme fln biz düzen oturtana kadar yürüyüşlerim aksayacak ama hareket halinde olucam sürekli. Genelde kilom 57-59civarı. Haytımda bir kez 53fln oldum 3sene önce fln. Yemek yemeği de çok seviyorum özellikle hamur işlerine hayır demeyi öğrenmem lazım

hoşgeldin takıma.benimde boy 163 kilo 66 şuan ama kendimi cok daha yayvan hissediyorum...
Hoşbulduk Bende mayıs gibi 70 kiloydum. İnsan zayıfladkça daha rahat hissediyor kendini. Sporla beraber sıkılaşabilirsinz bence o yayvanlığı azaltmak için. Ben de o süre içinde 2aybyürüdüm hergün ama şmdi yürüyemiyorum havalar fln soğuyunca.

Evet önce sağlık kararsız kaldım spor salonun 1 sene daha uzatmıştı eşim kaydımı sildirsem mi doktorda ikili konuştu bir yap bir yapma dedi kararsız kaldım
Dikkatli olduktan sonra çok ta zararı olmaz sana.ağır hareketlerden sakın gevşeme hareketlerini artır fıtığa daha iyi gelecektir..

Ya benim yakin zamanda 15 kilo vermem lazim

Yilbasina 79 la girmeyi planlarken hala 88 i gormek nasip olmadi

Ama yinede yilmadim inaniyorum verecegim

Iyiki varsiniz kizlar onceden 1 gun diyeti bozsam butunemeklerimi heba ederdim

Simdi bozsam dahi kaldigim yerden devam ediyorum

Inaniyorum hepimiz basaracagiz

Hangimiz sevmiyor Can'ım bende çok severim ama bizler halk olarak çok tüketiyoruz akşam yemeğinde makarna yada pilav varsa ekmek yeme yanında

Evet bozduktan sonra devam etmek çok önemli tebrikler Can'ım hep birlikte vericez ve hep o kiloda kalmayı çalışıcaz

Dikkatli olduktan sonra çok ta zararı olmaz sana.ağır hareketlerden sakın gevşeme hareketlerini artır fıtığa daha iyi gelecektir..
Evet doğruyu diyorsun şimdilik sadece yürüyüş yapıcam ptesi itibaren başka bir doktora çıkacam bakalım o ne diyecek

Kızlar canım çok kötü petibörlü bisküviyi caya batırıp yemek çekti of
Karatayi dusun o bu dusunceni duysa sana nasil kizardi

Boyle boyle o dusuncelerden siyril

Bu arada yogurt yedim karatay hayvansal yaglar zararsiz diyo diye kaymagindanda aldim kilo alirsam hesabinj senden sorarim ona gore

Isin sakasi bi tarafa en cokta canimiz birsey istediginde kendimizi kontrol etmeyi ogrenmemiz lazim

Unutma biz seker orucundayiz yok bisküvi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…