- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.081
Ay kizlar bu kıl tüy mevzusunu netden actiniz yaa.bende dertliyim o konudan.kendim evde agda yapiyorum her seferinde ayni cikiyo hic azalma falan yok üstelik cok kalinlar.kıl hormonlarim cok iyi calisiyo bunu anladim.lazerede güvenmiyorum kiz kardesim 3senedir gidiyo halen kurtulamadi.incelme var ama yok olmuyolar bir türlü dedi oda.
Aynen canım devam..bugün arkadaşlar da farketti inceldiğimi çok mutlu oldum..biliyorum o mutluluğubenim de doğumdan ilk çocukta kilolar çabucak gidince 38 beden eteğim çok rahat olmuştu. eltim nasıl şaşırmıştı o etek sana nasıl oldu diye. kiloları vermeye devam
Ne demek canm helal olsun sorabilirsn istedgn zamanÇok sagol canım teşekkür ederim benim doktorumda aynısını söyledi inşallah hem zayıflamak hemde bunun ilerlememesini sağlamak istiyorum Hakkı'nı helal et çok soru sordum
Canım şimdiye kadar bitmesini lazımdı başka yere gitsinAy kizlar bu kıl tüy mevzusunu netden actiniz yaa.bende dertliyim o konudan.kendim evde agda yapiyorum her seferinde ayni cikiyo hic azalma falan yok üstelik cok kalinlar.kıl hormonlarim cok iyi calisiyo bunu anladim.lazerede güvenmiyorum kiz kardesim 3senedir gidiyo halen kurtulamadi.incelme var ama yok olmuyolar bir türlü dedi oda.
Can'ım kek fazla degil miSlm kizlar yazilanlari okuyamiyorum gece okuyacagim bugun yogundu yemege firsatim olmadi ne bulduysam...
11.00 1 lorlu yumurta,peynir,2 zeytin,2 etimek form
14.00 1 dilim kek (ev keki sade)
18.30 2 kuru pasta 1 kek ve sut...
Yine sacma ama disarda bunlara firsatim oldu
Buarada sanirim adet sisligiymis cunku bugun 65.2 ydi kilom.yani en son indigim kiloya donmusum.hedefim cuma gunu 64 un altinda olmak..
Afiyet olsun canım ödevlerini çalıştın mı ?Bende paylasayim menumu
Sabah :5 zeytin 2 parca peynir
Öğlen:1 kase yogurtlu semizotu
Akşam:1 kase ayran asi 1 kase yarma
Afiyet olsundün spor yaptım uzun ara verdiğim için 45 dk da bitirdim
akşam yoğurt-keten tohumu yedim
bugün
sabah 2 simit çay
öğlen keten tohumu yoğurt kücük bi dilim ekmek
bu akşam da hafif yemeliyim :)
kilomu tartıp yazıyorum şu an 56.2
tartının da azizliğine uğruyorum. 60 61 57 bile gösterdi. napıcağımı bilmiyorum.Birakmadan önce kac kiloydun.cok mu almissin
Benim eşimde çok istiyor lazer ben korkuyorumben 3 . seans ta kurtuldum ve bembeyaz tenim kopkoyu tüyler vardı canım.şu an pamuk gibiyim
kardeşin gittiği yer belli ki iyi değil
alexandrite lazeri öneririm.
Bence sabah aç karnına tekrar tartıl derimtartının da azizliğine uğruyorum. 60 61 57 bile gösterdi. napıcağımı bilmiyorum.
ben de bir buçuk senedir gidiyorum gerçekten de kaliteli bir yer ve çok azaldı tüylerim bitti bitecek. bence gitmelisin inanılmaz rahatlık her zaman temizsin en önemlisi. hem gözlük veriyorlar sana gözlerin zarar görmesin diye. tavsiye ederim.Benim eşimde çok istiyor lazer ben korkuyorumçünkü geçici körlük yaşadım bende dolunay günlerinde ağda yapıyorum benim tenimde beyaz ve çok hassas ağdan sonra bile şişer kabarırnsonra siyahlaşıyor bıktım bende
aç karna tartılıyorum ama bazen çok farkediyor.Bence sabah aç karnına tekrar tartıl derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?