Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sevtal cim bu haftaki rakibem sensin.ikimizede bol eksilibir hafta olsun.bakalim yarisi kim kazanacak

dün spor yaptım uzun ara verdiğim için 45 dk da bitirdim
akşam yoğurt-keten tohumu yedim
bugün
sabah 2 simit çay
öğlen keten tohumu yoğurt kücük bi dilim ekmek
bu akşam da hafif yemeliyim :)

kilomu tartıp yazıyorum şu an 56.2

Son düzenleme:

ben 3 . seans ta kurtuldum ve bembeyaz tenim kopkoyu tüyler vardı canım.şu an pamuk gibiyim
kardeşin gittiği yer belli ki iyi değil
alexandrite lazeri öneririm.

Bugünkü menüm..
Sabah: tereyağında yumurta, çok az peynir, iki ceviz..
Saat 15 de: kurutulmuş biber domates kavurması, iki sarma, yoğurt...
Sağolsun arkadaşım abartmamış diğerleri için börek yapmış ama ben yemedim..
Kabak tatlısı vardı Allah tan sevmiyorum da dokunmadım

Slm kizlar yazilanlari okuyamiyorum gece okuyacagim bugun yogundu yemege firsatim olmadi ne bulduysam...
11.00 1 lorlu yumurta,peynir,2 zeytin,2 etimek form
14.00 1 dilim kek (ev keki sade)
18.30 2 kuru pasta 1 kek ve sut...
Yine sacma ama disarda bunlara firsatim oldu

Buarada sanirim adet sisligiymis cunku bugun 65.2 ydi kilom.yani en son indigim kiloya donmusum.hedefim cuma gunu 64 un altinda olmak..

Canım şimdiye kadar bitmesini lazımdı başka yere gitsin

İyi akşamlar kızlar benim menüm sabah avuç içi kadar peynir 10 adet zeytin bol yeşillik bir çay bardağı kuruyemiş akşam ise dünden kalma yoğurtlu kereviz salatası herkese afiyet olsun

Can'ım kek fazla degil mi

ben 3 . seans ta kurtuldum ve bembeyaz tenim kopkoyu tüyler vardı canım.şu an pamuk gibiyim
kardeşin gittiği yer belli ki iyi değil
alexandrite lazeri öneririm.
Benim eşimde çok istiyor lazer ben korkuyorum çünkü geçici körlük yaşadım bende dolunay günlerinde ağda yapıyorum benim tenimde beyaz ve çok hassas ağdan sonra bile şişer kabarırnsonra siyahlaşıyor bıktım bende

ben de bir buçuk senedir gidiyorum gerçekten de kaliteli bir yer ve çok azaldı tüylerim bitti bitecek. bence gitmelisin inanılmaz rahatlık her zaman temizsin en önemlisi. hem gözlük veriyorlar sana gözlerin zarar görmesin diye. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…