Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah yaza doğru çünkü önce gözlerimi çizdirmem lazım şubat ayında gözlükten kurtulmalıyım sonra lazer

İnşallah yaza doğru çünkü önce gözlerimi çizdirmem lazım şubat ayında gözlükten kurtulmalıyım sonra lazer
ben de çizdirmeyi düşündüm ama hemşire bir akrabam kesinlikle yapma dedi. ona da göz doktoru söylemiş. ileride katarakt olursan sorun yaşayabilirmişsin.

ben de çizdirmeyi düşündüm ama hemşire bir akrabam kesinlikle yapma dedi. ona da göz doktoru söylemiş. ileride katarakt olursan sorun yaşayabilirmişsin.
Hadi ya benim derecem çok yüksek 4,30 miyopum doktoruma sorarım umarım bana dogruyu söyler yoksa zaten olmam lense devam ederim

tartının da azizliğine uğruyorum. 60 61 57 bile gösterdi. napıcağımı bilmiyorum.
Canim ben o dijital tartilarin hic sabit tarttigini gormedim o yuzden ben ilin tartildiktan sonra daha tartilmiyorum cunku sonuclarin hepsi farkli oluyor

Bu evdeki 4.yada 5. Dijital tarti ben hepsindede bu sotunlari yasadim yani

Ciddimisin kardesimde cizdirmek istiyodu ama oda ilerde zararli olacagini duymus vazgectii

tatlım valla benim canım dayanmıyordu ve hep kıpkırmızı oluyordu güzelim tenim hep yara bere idi. eğer sorun olmazsa öneririm sana da

Bende aynıyım bıktım sivilce yapıyor karartıyor bıktım artık neresi Can'ım gittiğin yer

reklam olmasın anadolu yakasında merkez 4 katlı merkez. ben bu konuda klinik olan yerlere güveniyorum aslında araştırısan bulabilirsen sıkıntı çünkü ben bıkmıştım tak etti canıma öyle gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…