- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.101
Şuan şişlik vardır belkiaç karna tartılıyorum ama bazen çok farkediyor.
İnşallah yaza doğru çünkü önce gözlerimi çizdirmem lazım şubat ayında gözlükten kurtulmalıyım sonra lazerben de bir buçuk senedir gidiyorum gerçekten de kaliteli bir yer ve çok azaldı tüylerim bitti bitecek. bence gitmelisin inanılmaz rahatlık her zaman temizsin en önemlisi. hem gözlük veriyorlar sana gözlerin zarar görmesin diye. tavsiye ederim.
ben de çizdirmeyi düşündüm ama hemşire bir akrabam kesinlikle yapma dedi. ona da göz doktoru söylemiş. ileride katarakt olursan sorun yaşayabilirmişsin.İnşallah yaza doğru çünkü önce gözlerimi çizdirmem lazım şubat ayında gözlükten kurtulmalıyım sonra lazer
Hadi ya benim derecem çok yüksek 4,30 miyopum doktoruma sorarım umarım bana dogruyu söyler yoksa zaten olmam lense devam ederimben de çizdirmeyi düşündüm ama hemşire bir akrabam kesinlikle yapma dedi. ona da göz doktoru söylemiş. ileride katarakt olursan sorun yaşayabilirmişsin.
Canim ben o dijital tartilarin hic sabit tarttigini gormedim o yuzden ben ilin tartildiktan sonra daha tartilmiyorum cunku sonuclarin hepsi farkli oluyortartının da azizliğine uğruyorum. 60 61 57 bile gösterdi. napıcağımı bilmiyorum.
Sagolsin canimAfiyet olsun canım ödevlerini çalıştın mı ?
Ciddimisin kardesimde cizdirmek istiyodu ama oda ilerde zararli olacagini duymus vazgectiiben de çizdirmeyi düşündüm ama hemşire bir akrabam kesinlikle yapma dedi. ona da göz doktoru söylemiş. ileride katarakt olursan sorun yaşayabilirmişsin.
Anladım canımSagolsin canim
Ödev derken derslerimi kast ediyorsun bugun misafir vardi cok calisamadim dogrusu
Kararsız kaldım bu çizdirme olayındaCiddimisin kardesimde cizdirmek istiyodu ama oda ilerde zararli olacagini duymus vazgectii
Bi arastir oncesinde bence özel sektor hastayi bazen musteri gibi gorebiliyor bu tarz risklerden soz etmiyorlar ama ayrintili arastirirsan emin olursun icinde rahat ederKararsız kaldım bu çizdirme olayında
Benim eşimde çok istiyor lazer ben korkuyorumçünkü geçici körlük yaşadım bende dolunay günlerinde ağda yapıyorum benim tenimde beyaz ve çok hassas ağdan sonra bile şişer kabarırnsonra siyahlaşıyor bıktım bende
kilom inadına artıyor gibi :SAfiyet olsun
Bende aynıyım bıktım sivilce yapıyor karartıyor bıktım artık neresi Can'ım gittiğin yertatlım valla benim canım dayanmıyordu ve hep kıpkırmızı oluyordu güzelim tenim hep yara bere idi. eğer sorun olmazsa öneririm sana da
Zırt pırt çıkma tartıya canım moralin bozulurkilom inadına artıyor gibi :S
Araştırıcam canım sagolBi arastir oncesinde bence özel sektor hastayi bazen musteri gibi gorebiliyor bu tarz risklerden soz etmiyorlar ama ayrintili arastirirsan emin olursun icinde rahat eder
Bende aynıyım bıktım sivilce yapıyor karartıyor bıktım artık neresi Can'ım gittiğin yer
Zırt pırt çıkma tartıya canım moralin bozulur
Ay canım ben İstanbul'da degilim ama senede 3 kere İstanbul'a geliyorumreklam olmasın anadolu yakasında merkez 4 katlı merkez. ben bu konuda klinik olan yerlere güveniyorum aslında araştırısan bulabilirsen sıkıntı çünkü ben bıkmıştım tak etti canıma öyle gittim
bebiş çıkma cız, ne öyle zırt pırt çıkılmazne oldu anlamıyorum vallla kış diye vücud stok mu yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?