Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aa nasil oldu ki o? Cok kotu olmus ya gecici korluk..

Kullandigin kremler kozmetik mi hep? Burada falan tarifler vardi hir ara baktin mi onlara?

@kitap_asigi canım dolunay epilasyonu burdaki dolunay topiğinden mi takip ediyorsun

Canim kozmikbakim diye bi blog var ben ordan takip ediyorum. Burdakiyle bikac dakika veya saat fark ediyor.

Ben de yazayim menumu.

Sabah
Sucuklu kasarli yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik

Aksam
Zeytinli salata

Su: 2litre

Spor: yarim saat yuruyus

Evet salak kız bıyık bölgesi için değmez dedi takmadı olan oldu 3 gğn körlük yaşadım teğet geçmiş doktor şanslısın dedi o yüzden korkuyorum kullandığım kremler bioderma evet çok araştırdım kullandım bıktım artık evet bende artık oradan takip ediyorum

Off kiz ne kadar umursamaz ve bilincsizmis.. Allah korumus canim. Gidecek olursan cok iyi arastir klinik olan doktorlarla calisan yerler bul o zaman.

Canım akşam doyabildin aç kalma

Doydum canim hatta onu da zoraki yedim hic yiyesim yoktu bu aksam..

Off kiz ne kadar umursamaz ve bilincsizmis.. Allah korumus canim. Gidecek olursan cok iyi arastir klinik olan doktorlarla calisan yerler bul o zaman.

Doydum canim hatta onu da zoraki yedim hic yiyesim yoktu bu aksam..
Bu sefer özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum korkumu yenersem ağda cildimi çok kötü yapıyor gece açıkmada ben salatanın yanında mutlaka sulu yemeği Ararımda herkesi kendim gibi sanıyorum

Son düzenleme:
Merhaba kızlar anca geldim.
Marlincim rakibem inş.bol eksili bi hafta olur bizim için.şimdi bebişle ilgilenmem lazım fırsat bulursam yine yazarım hala bisürü işim varrrrr ve bebiş....

Merhaba arkadaşlar hemen menümü yazayım.öncelikle sıfır kaçamak onu söleyim.
10.30... Sucuklu yumurta 3 dil.kep.ekmeğinin sadece kenarları 2 bardak 3 şek.çay.
15.00... 1 kaşık pilav yarım tulumba tatlısı minicikti parmak ucu kadar 3 bardak 2 şek.çay. sonrada 1 bardak ayran.
19.00... 1 bardak ayran 3-4 badem
22.00... 1 kuru incir biraz kuruyemiş ve biraz kuru üzüm 3 bar.3 şek.çay.
Bugün malesef hiç spor yapamadım ama hep koşturdum yinede tabiki yerini tutamaz.

Kizlar bugün esim bütün gün yoktu bebisle ilgilenmekten buraya vakit bulamadim.
kahvaltim;1yumurta ,10zeytin ,biber ,yarim havuc ,iki dilim ekmek ,iki dilim sucuk ,salatalik ,bir avuc findik badem
aksam ;bir büyük tabak corba ,bir sogan bir yumurta ve yarim kabakla yaptigim omlet .1dilim ekmek.
aksam eltime caya gittik.orda biraz kuruyemis daha yedim.
spor ;13bin adim yürüdüm

Çok güzel canim afiyet olsun
Bende paylasayim menumu

Sabah :5 zeytin 2 parca peynir

Öğlen:1 kase yogurtlu semizotu

Akşam:1 kase ayran asi 1 kase yarma
Afiyet olsun rakibem
Evet asenacim olmamış hiç menun bugün telafi menüsü bekliyorum
İyi akşamlar kızlar benim menüm sabah avuç içi kadar peynir 10 adet zeytin bol yeşillik bir çay bardağı kuruyemiş akşam ise dünden kalma yoğurtlu kereviz salatası herkese afiyet olsun
Afiyet olsun tatlim çok iyi
Tabiki tatlımm önemli olan bizim kilo vermemiz free takim yapariz takim içi sende oraya yazarsin kilonu
Yaa burayi bırakmak hiç iyi gelmiyor ama ćabuk gelen ćabuk gider tatlim hemen toparla dön listeye
asena87 canım kek istedi kız
istemiceeekkk
sabah iki simit fazla olmuş tatlişim öğlen iyi akşam ne yedin bakalim merak etme canim benim veririz burda bütün kiloları
ne oldu anlamıyorum vallla kış diye vücud stok mu yapıyor
Yaz gelmeden kurtulalim şu stoklardann kii yaza rahat ederiz dimiii kiiizz hedef kilon kaçti tatlim senin
Ben de yazayim menumu.

Sabah
Sucuklu kasarli yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik

Aksam
Zeytinli salata

Su: 2litre

Spor: yarim saat yuruyus
Afiyet olsun caniimm çok güzel
Harikasinn tatlim afiyet olsunn çok koşturdun yorulmuşsundur bebişle zor
Afiyet olsun canimmm gayet güzel

Günaydın tatlişlaaarrr iyi pazarlaaar
Günaydın canım sana da iyi pazarlar...
Bugün çookkk yoğunum..akşama eltimin kızının isteme töreni var..ama önce taşınacağım eve birşeyler bakmaya çıkıcaz ordan hasta ziyareti..bebişle biraz zor olacak ama yapacak bişey yok hafta içi eşimi bulmak zor onun için herşey pazara sıkışıyor..

Ciddimisin kardesimde cizdirmek istiyodu ama oda ilerde zararli olacagini duymus vazgectii
evet canım. bunu söyleyen hemşire gözlük kullanıyordu. çok istiyormuş ama doktor vazgeçirmiş. tam hatırlamıyorum ama ileride katarakt gibi bir sorun çıkarsa tedavisi olmaz mı ne öyle bişeyler söylemişti. iyi bi araştırma yapıp öyle karar vericem ben de.

Canim ben o dijital tartilarin hic sabit tarttigini gormedim o yuzden ben ilin tartildiktan sonra daha tartilmiyorum cunku sonuclarin hepsi farkli oluyor

Bu evdeki 4.yada 5. Dijital tarti ben hepsindede bu sotunlari yasadim yani
öteki tartı da 3 kilo eksik gösteriyor. digital olan da ilk seferde 60 gösteriyor. 2 3 derken bi bakıyorum 57 falan olmuş. demek ki 6 defa tartılsam ard arda istediğim kiloya ulaşıcam

selam kızlar
sabah sadece yeşillik ve 2 dilim peynir yedim
bi de form çay içtim. şekerli çayı ve ekmeği bıraktım. inş. böyle devam ederim. dün 38 beden çok sevdiğim bir elbiseyi giydim. resim çektim. aman Allahım nasıl kötü bir resimdi. hatlarım hiç görünmüyor. bel kalın yağlar pörtlemiş. iyi ki çektim resmi motive eder beni. hadi bakalım bu hafta bir iki kilo vericem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…