- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.121
Eger tuylerin bebek tuyu gibi olduysa hic lazere bulasma canim bence. Jiletleyecekler yine seni. Ve kesin cozum olmuyormus genelde. Hamilelikle de hormonlar vs degisebilir ve yine cikabilir yani tuyler lazerle.ben değilde eşim çok istiyor çünkü temin beyaz ağda dan dolayı Canım kararma oldu ve genital bölgem simsiyah kullanmadığım krem kalmadı birde eşim orası sarkar diyor ben de çok karşıyım lazer ile geçici körlük yaşadım
@kitap_asigi canım dolunay epilasyonu burdaki dolunay topiğinden mi takip ediyorsun
Evet salak kız bıyık bölgesi için değmez dedi takmadı olan oldu 3 gğn körlük yaşadım teğet geçmiş doktor şanslısın dedi o yüzden korkuyorum kullandığım kremler bioderma evet çok araştırdım kullandım bıktım artık evet bende artık oradan takip ediyorumAa nasil oldu ki o? Cok kotu olmus ya gecici korluk..
Kullandigin kremler kozmetik mi hep? Burada falan tarifler vardi hir ara baktin mi onlara?
Canim kozmikbakim diye bi blog var ben ordan takip ediyorum. Burdakiyle bikac dakika veya saat fark ediyor.
Canım akşam doyabildin aç kalmaBen de yazayim menumu.
Sabah
Sucuklu kasarli yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
Aksam
Zeytinli salata
Su: 2litre
Spor: yarim saat yuruyus
Evet salak kız bıyık bölgesi için değmez dedi takmadı olan oldu 3 gğn körlük yaşadım teğet geçmiş doktor şanslısın dedi o yüzden korkuyorum kullandığım kremler bioderma evet çok araştırdım kullandım bıktım artık evet bende artık oradan takip ediyorum
Canım akşam doyabildin aç kalma
Bu sefer özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum korkumu yenersem ağda cildimi çok kötü yapıyor gece açıkmada ben salatanın yanında mutlaka sulu yemeği Ararımda herkesi kendim gibi sanıyorumOff kiz ne kadar umursamaz ve bilincsizmis.. Allah korumus canim. Gidecek olursan cok iyi arastir klinik olan doktorlarla calisan yerler bul o zaman.
Doydum canim hatta onu da zoraki yedim hic yiyesim yoktu bu aksam..
Fazla degilde yanlis yani hic olmamaliydi.onun yerine bi sebze yemegi yemeyi bende isterdim ama disarda sadece onu verdiler bulundgum yerdeCan'ım kek fazla degil mi
Evet Bencede yemek yiyerek gitseydin keşkeFazla degilde yanlis yani hic olmamaliydi.onun yerine bi sebze yemegi yemeyi bende isterdim ama disarda sadece onu verdiler bulundgum yerde
Çok güzel canim afiyet olsunBugünkü menüm..
Sabah: tereyağında yumurta, çok az peynir, iki ceviz..
Saat 15 de: kurutulmuş biber domates kavurması, iki sarma, yoğurt...
Sağolsun arkadaşım abartmamış diğerleri için börek yapmış ama ben yemedim..
Kabak tatlısı vardı Allah tan sevmiyorum da dokunmadım
Afiyet olsun rakibemBende paylasayim menumu
Sabah :5 zeytin 2 parca peynir
Öğlen:1 kase yogurtlu semizotu
Akşam:1 kase ayran asi 1 kase yarma
Evet asenacim olmamış hiç menun bugün telafi menüsü bekliyorumSlm kizlar yazilanlari okuyamiyorum gece okuyacagim bugun yogundu yemege firsatim olmadi ne bulduysam...
11.00 1 lorlu yumurta,peynir,2 zeytin,2 etimek form
14.00 1 dilim kek (ev keki sade)
18.30 2 kuru pasta 1 kek ve sut...
Yine sacma ama disarda bunlara firsatim oldu
Buarada sanirim adet sisligiymis cunku bugun 65.2 ydi kilom.yani en son indigim kiloya donmusum.hedefim cuma gunu 64 un altinda olmak..
Afiyet olsun tatlim çok iyiİyi akşamlar kızlar benim menüm sabah avuç içi kadar peynir 10 adet zeytin bol yeşillik bir çay bardağı kuruyemiş akşam ise dünden kalma yoğurtlu kereviz salatası herkese afiyet olsun
Tabiki tatlımm önemli olan bizim kilo vermemiz free takim yapariz takim içi sende oraya yazarsin kilonuTamam kaptanim o zaman ben de liste disi yarisirimm
Ben de o gunlerde yapiyorum canim azaliyo gec geliyo ve inceliyo
Eger tuylerin bebek tuyu gibi olduysa hic lazere bulasma canim bence. Jiletleyecekler yine seni. Ve kesin cozum olmuyormus genelde. Hamilelikle de hormonlar vs degisebilir ve yine cikabilir yani tuyler lazerle.
Yaa burayi bırakmak hiç iyi gelmiyorselam kızlar
herkes nerelerde hava güzel ve eşimin tembelliği yüzünden dışarı çıkamadık
sabahları ekmek yemiyorum artık yeşillik peynir zeytin. inanılmaz hafif hissediyorum kendimi.
birazdan da spor yapıcam. forumu bıraktığımdan beri kilo almışım. bugün 61 i gördüm.
daha çok dikkat edicem artık.
sabah iki simit fazla olmuş tatlişimdün spor yaptım uzun ara verdiğim için 45 dk da bitirdim
akşam yoğurt-keten tohumu yedim
bugün
sabah 2 simit çay
öğlen keten tohumu yoğurt kücük bi dilim ekmek
bu akşam da hafif yemeliyim :)
kilomu tartıp yazıyorum şu an 56.2
Yaz gelmeden kurtulalim şu stoklardann kii yaza rahat ederiz dimiii kiiizz hedef kilon kaçti tatlim seninne oldu anlamıyorum vallla kış diye vücud stok mu yapıyor
Afiyet olsun caniimm çok güzelBen de yazayim menumu.
Sabah
Sucuklu kasarli yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
Aksam
Zeytinli salata
Su: 2litre
Spor: yarim saat yuruyus
Harikasinn tatlim afiyet olsunnMerhaba arkadaşlar hemen menümü yazayım.öncelikle sıfır kaçamak onu söleyim.
10.30... Sucuklu yumurta 3 dil.kep.ekmeğinin sadece kenarları 2 bardak 3 şek.çay.
15.00... 1 kaşık pilav yarım tulumba tatlısı minicikti parmak ucu kadar 3 bardak 2 şek.çay. sonrada 1 bardak ayran.
19.00... 1 bardak ayran 3-4 badem
22.00... 1 kuru incir biraz kuruyemiş ve biraz kuru üzüm 3 bar.3 şek.çay.
Bugün malesef hiç spor yapamadım ama hep koşturdum yinede tabiki yerini tutamaz.
Afiyet olsun canimmm gayet güzelKizlar bugün esim bütün gün yoktu bebisle ilgilenmekten buraya vakit bulamadim.
kahvaltim;1yumurta ,10zeytin ,biber ,yarim havuc ,iki dilim ekmek ,iki dilim sucuk ,salatalik ,bir avuc findik badem
aksam ;bir büyük tabak corba ,bir sogan bir yumurta ve yarim kabakla yaptigim omlet .1dilim ekmek.
aksam eltime caya gittik.orda biraz kuruyemis daha yedim.
spor ;13bin adim yürüdüm
Günaydın canım sana da iyi pazarlar...Günaydın tatlişlaaarrr iyi pazarlaaar
evet canım. bunu söyleyen hemşire gözlük kullanıyordu. çok istiyormuş ama doktor vazgeçirmiş. tam hatırlamıyorum ama ileride katarakt gibi bir sorun çıkarsa tedavisi olmaz mı ne öyle bişeyler söylemişti. iyi bi araştırma yapıp öyle karar vericem ben de.Ciddimisin kardesimde cizdirmek istiyodu ama oda ilerde zararli olacagini duymus vazgectii
öteki tartı da 3 kilo eksik gösteriyor. digital olan da ilk seferde 60 gösteriyor. 2 3 derken bi bakıyorum 57 falan olmuş. demek ki 6 defa tartılsam ard arda istediğim kiloya ulaşıcamCanim ben o dijital tartilarin hic sabit tarttigini gormedim o yuzden ben ilin tartildiktan sonra daha tartilmiyorum cunku sonuclarin hepsi farkli oluyor
Bu evdeki 4.yada 5. Dijital tarti ben hepsindede bu sotunlari yasadim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?