Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

öteki tartı da 3 kilo eksik gösteriyor. digital olan da ilk seferde 60 gösteriyor. 2 3 derken bi bakıyorum 57 falan olmuş. demek ki 6 defa tartılsam ard arda istediğim kiloya ulaşıcam
Senin ki iyiymis ya benimki yukari yukari cikiyo o yuzden her tarti gununde bi kere cikiyorum ilk cikan sonuca göre hareket ediyorum

Simdiye kadar kullandigim butun tartilarda bu sorunu yasadim maalesef aslinda en sagliklisi su eski tartilar sanurim onlarda sonuc hep ayniydi

Bu sefer özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum korkumu yenersem ağda cildimi çok kötü yapıyor gece açıkmada ben salatanın yanında mutlaka sulu yemeği Ararımda herkesi kendim gibi sanıyorum

Aslinda ben de salatanin yaninda ekmek ararim da dun gercekten yiyesim gelmemisti

öteki tartı da 3 kilo eksik gösteriyor. digital olan da ilk seferde 60 gösteriyor. 2 3 derken bi bakıyorum 57 falan olmuş. demek ki 6 defa tartılsam ard arda istediğim kiloya ulaşıcam

Benim de eski tartim bozuldugunda herkesi eksik tartiyodu. 47 kilo gormustum kendimi
Guzel bi duyguydu

öğ
öğlen akşamı hafif tutuomm tatlım pek bişi yemiom

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir ve turp yanında şekersiz çay akşam ise komşum çağırdı 1 tabak kurufasulye yanında salata herkese afiyet olsun

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir ve turp yanında şekersiz çay akşam ise komşum çağırdı 1 tabak kurufasulye yanında salata herkese afiyet olsun
Afiyet olsun canim gunu iyi kurtarmissin

Kesin o fasulyenin yaninda pilavda vardi ama sen yemedin

Canım ayran ile Nasıl doyuyorsunuz ya ben hayatta doyma ki
Canim acıkınca degil sıkılinca yiyenlerdenim ya sıkıntı olmuyor o yuzden

Sahiden acikmadim ama iste simdi canim sıkıliyor diye yemek yiyesim var

Benim diyetten once bi meskale mi bulmam lazim acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…