- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.141
Senin ki iyiymis ya benimki yukari yukari cikiyo o yuzden her tarti gununde bi kere cikiyorum ilk cikan sonuca göre hareket ediyorumöteki tartı da 3 kilo eksik gösteriyor. digital olan da ilk seferde 60 gösteriyor. 2 3 derken bi bakıyorum 57 falan olmuş. demek ki 6 defa tartılsam ard arda istediğim kiloya ulaşıcam
Bu sefer özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum korkumu yenersem ağda cildimi çok kötü yapıyor gece açıkmada ben salatanın yanında mutlaka sulu yemeği Ararımda herkesi kendim gibi sanıyorum
öteki tartı da 3 kilo eksik gösteriyor. digital olan da ilk seferde 60 gösteriyor. 2 3 derken bi bakıyorum 57 falan olmuş. demek ki 6 defa tartılsam ard arda istediğim kiloya ulaşıcam
Sana günaydın AslancikGünaydın kızlar Mutlu pazarlar
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar.herkese iyi pazarlar.gece bebiş uyutmaı dünün yorgunluğu filan dayak yemiş gibiyim aynı.
Iyi iste nasil oksun sen nasilsin boynun nasil olduNasılsın canım
Ay sorma pazara gittim birde burda hava çok soğuk ağrı girdi evde temizlik yapıcam şimdiIyi iste nasil oksun sen nasilsin boynun nasil oldu
Sağol canım tşk.ederim.sende dikkat et kendineGeçmiş olsun canım
öğlen akşamı hafif tutuomm tatlım pek bişi yemiomÇok güzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun rakibem
Evet asenacim olmamış hiç menun bugün telafi menüsü bekliyorum
Afiyet olsun tatlim çok iyi
Tabiki tatlımm önemli olan bizim kilo vermemiz free takim yapariz takim içi sende oraya yazarsin kilonu
Yaa burayi bırakmak hiç iyi gelmiyorama ćabuk gelen ćabuk gider tatlim hemen toparla dön listeye
istemiceeekkk
sabah iki simit fazla olmuş tatlişimöğlen iyi akşam ne yedin bakalim merak etme canim benim veririz burda bütün kiloları
Yaz gelmeden kurtulalim şu stoklardann kii yaza rahat ederiz dimiii kiiizz hedef kilon kaçti tatlim senin
Afiyet olsun caniimm çok güzel
Harikasinn tatlim afiyet olsunnçok koşturdun yorulmuşsundur bebişle zor
Afiyet olsun canimmm gayet güzel
Canım ayran ile Nasıl doyuyorsunuz ya ben hayatta doyma kiBugünkü menüm
3 kupa ayran
awwwwwwwwBugünkü menüm
3 kupa ayran
Afiyet olsun canim gunu iyi kurtarmissinİyi akşamlarkızlar bugün ki menüm haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir ve turp yanında şekersiz çay akşam ise komşum çağırdı 1 tabak kurufasulye yanında salata herkese afiyet olsun
Canim acıkınca degil sıkılinca yiyenlerdenim ya sıkıntı olmuyor o yuzdenCanım ayran ile Nasıl doyuyorsunuz ya ben hayatta doyma ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?