- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.161
Afiyet olsun canimakşam yemeği ayva dilimledim yoğurda onu yiyorum :)
ilk kez denedimAfiyet olsun canim
Yogurtla ayva nasil oluyo ki
ilk kez denedimaslında hiç sevmem böyle karışık yicekler ama hafif olsun diye artık yiyeceğim
birden aklıma geldi dilimledim yoğurda fena olmadı aslında canım
Gözünden kaçmıyorAfiyet olsun canim gunu iyi kurtarmissin
Kesin o fasulyenin yaninda pilavda vardi ama sen yemedin
Çok sevdiğim meyvelerden biridir ayva insanı tok tutar güzel bir deneyim olmuş canımakşam yemeği ayva dilimledim yoğurda onu yiyorum :)
Kitap okuCanim acıkınca degil sıkılinca yiyenlerdenim ya sıkıntı olmuyor o yuzden
Sahiden acikmadim ama iste simdi canim sıkıliyor diye yemek yiyesim var
Benim diyetten once bi meskale mi bulmam lazim acep
Oje sür kiz tirnaklarina şekil falan yap bak nasil 2 saat geçiyorCanim acıkınca degil sıkılinca yiyenlerdenim ya sıkıntı olmuyor o yuzden
Sahiden acikmadim ama iste simdi canim sıkıliyor diye yemek yiyesim var
Benim diyetten once bi meskale mi bulmam lazim acep
Tamam tatlişim keşke sabah simit değilde kahvaltı yapsan ne güzel oluröğ
öğlen akşamı hafif tutuomm tatlım pek bişi yemiom
Ayy benim tartinin pili bitti heraldeSabah olaydida tartilaydik bi heyecan yaptim
Evde çiğ fındık badem veya ceviz var mi canim sıcak bi çay koy kendine küçük bi kase fındık fistik hem sıkıntın geçer hemde besleyici şeyler yemis olursunBugünkü menüm
3 kupa ayran
Çok güzel canim afiyet olsunİyi akşamlarkızlar bugün ki menüm haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir ve turp yanında şekersiz çay akşam ise komşum çağırdı 1 tabak kurufasulye yanında salata herkese afiyet olsun
Sabah öğle ne yedin yavruuummmakşam yemeği ayva dilimledim yoğurda onu yiyorum :)
Bu kedicik aslan olacak bu gidisleGözünden kaçmıyorevet birde şehriye çorbası vardı yemedim teşekkür ederim canım
Ah nerde o günler tartılar öyle demiyorBu kedicik aslan olacak bu gidisle
Canim bu iradeyle az zamanda cok yol kat edersin Maşallah sana
Yok canim iyikide yok olsaydida yemezdim cunku tarti gununden onceki gunu ayran gunu diye ilan ettimEvde çiğ fındık badem veya ceviz var mi canim sıcak bi çay koy kendine küçük bi kase fındık fistik hem sıkıntın geçer hemde besleyici şeyler yemis olursun
AnamYok canim iyikide yok olsaydida yemezdim cunku tarti gununden onceki gunu ayran gunu diye ilan ettim
Kork benden rakibem
Elmayla yogurt harika bi ikili oluyorrrilk kez denedimaslında hiç sevmem böyle karışık yicekler ama hafif olsun diye artık yiyeceğim
birden aklıma geldi dilimledim yoğurda fena olmadı aslında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?