- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.181
Afiyet olsun canim kolay gelsinMrb kizlar.bugun yine cok isim vardi,isin evraklari birikmisti cok tum gun ugrastim.migrenimde vardi.
12.30 peynir 3 zeytin 1 etimek yarim haslanmis yumurta
17.30 yarim tavuk dürüm
20.00 1 armut
Gun icinde Turk kahvesi,su,soda,cay.
Ayyy valla korktum senden bugün benim yediklerimi duysaniz düversiniz beniYok canim iyikide yok olsaydida yemezdim cunku tarti gununden onceki gunu ayran gunu diye ilan ettim
Kork benden rakibem
Sende kork çünkü sıra sanada gelecekAnamben korkuyorum senden canım
Ha ha
Yuuuhhhh yuuhhhhhhMenüm
Sabah incecik 3 krepve Kahvaltiliklardan azar azar şekersiz çay
Sonra kaynanamlara geldik
Öğle: karışık meyve
Akşamben insan miyim acaba 3 tabak manti salata turşu
Daha bitmedi 2 küçük şekerparebu kadar
Hala o 3 tabak mantiyi nereme yedim nasil siğdirdim onu düşünüyorumneden midem küçülmüyo benim kizlar siz belki bilmiyorsunuz ama ben hep diyetteyim sıkıldım artik gerçekten ama bırakma şansım yok çünkü o zman hemen geri kilo aliyorum 2 senedir diyetteyim hayatim diyet oldu şimdi bu mantıyi eritmek için bütün hafta çabaliycam hep böyle heeep böyle yaşamak zorundayiim
Sahi kız o kadar mantiyi nasıl yedin şaka şaka bende bulsam bende yerdim bari 1 tabagida bizim gıyabımızda yiyeydinMenüm
Hala o 3 tabak mantiyi nereme yedim nasil siğdirdim onu düşünüyorumneden midem küçülmüyo benim kizlar siz belki bilmiyorsunuz ama ben hep diyetteyim sıkıldım artik gerçekten ama bırakma şansım yok çünkü o zman hemen geri kilo aliyorum 2 senedir diyetteyim hayatim diyet oldu şimdi bu mantıyi eritmek için bütün hafta çabaliycam hep böyle heeep böyle yaşamak zorundayiim
Gerçekten yuuuuhuu hakettimYuuuhhhh yuuhhhhhh
Nazenin ayy ne kadar güzel bi ismin varSahi kız o kadar mantiyi nasıl yedin şaka şaka bende bulsam bende yerdim bari 1 tabagida bizim gıyabımızda yiyeydin
Sagiden seni iyi anliyorum benim bi arkadasim var 10 yildir tanisiyoruz bir keresinde bana nazenin biz tanistigimiizdan beri yani bildim bileli sen hep diyettesin demisti
Ama bu sefer azmedip diyet jübilemi yapicam ondan sonra hep dikkat edicem hayatimda bir daha diyet cümlesini kurmak istemiyorum
Benim adım nazenin degil ki kaptanNazenin ayy ne kadar güzel bi ismin varsöz veriyorum bu hafta sıfır kaçamakla telafi edicem
Masallah canim ya o sporu ben yapsam herhalde yakin zamanda fitlesirdimSelam kızlar.menümü yazayım bebiş arıza yapıyo.
13.00 ... Sucuklu yumurta 2 bardak 3 şek.çay.3 dilim kep.ekm.kenarı zeytin peynir
15.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
18.00.. 2 kaşık pırasa 1 bardak ayran
19.00... R0 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Şimdide 2 şek.nescafe içtim sonrada form çaylarım günkurusu ve biraz kuruyemiş yerim.
Ayy hadi yaa ama ben sana nazenin dicem o zamanBenim adım nazenin degil ki kaptan
Bindokuzyüzçiftsıfırlardan kalma bir ismim var ama buraya yazamam cunku arada bdv ye yaziyom tanidik neyin cikar neme lazim kimligimiz ifşa olmasin degil mi
Ama cok istiyosan sen nazenin de
Dert etme canim yarını hafif tutarsan hafta icide kacamak yapmassan kurtarirsin haftayi
Ayyy bende nasil rakipsem resmen rakibimi motive ediyom delimiyim neyim
Menü çok güzel ama birileri eliptiğe arti 5 dk mi eklicektiSelam kızlar.menümü yazayım bebiş arıza yapıyo.
13.00 ... Sucuklu yumurta 2 bardak 3 şek.çay.3 dilim kep.ekm.kenarı zeytin peynir
Şimdide 2 şek.nescafe içtim sonrada form çaylarım günkurusu ve biraz kuruyemiş yerim.
Allahım Yarabbim 55 mi dedin o gunleri gorurmuyum ki acabaAyy hadi yaa ama ben sana nazenin dicem o zamanbu arada boylariniz kaç kızlarr benim boy 165 kilo 55 aslında tam ideal kilomdayim ama ben biraz kuru zayif seviyom tatli takibem benim
Sende kork çünkü sıra sanada gelecek
Ayyy cok idaalı konusuyorumda birde haftanin nal toplayani secilirmisim herkesin gerisinde ben kalirmisim
Maşallah birde turşu muMenüm
He ya 7 rakamlar benim bu aralar zor sporda bitti benim hoş yarın yürüyüş çıkıcam iyi olursamAllahım Yarabbim 55 mi dedin o gunleri gorurmuyum ki acaba
Benim boy 161 kg 88.8 hedefim 55 ama suanki hedefim 70 lere inmek hele hayirlisiyla 7 li rakkamlari bi goreydikte
Canım menünü ve yaptığın sporları saati saatine yazıyorsun ya süpersin tebriklerSelam kızlar.menümü yazayım bebiş arıza yapıyo.
Ben 75 kilodan düştüm bu kiloya canim isteyince olmayacak şey değil hatta 30 40 kilo verenler var sende adim adim yaklaşıyorsun hedefine her geçen günAllahım Yarabbim 55 mi dedin o gunleri gorurmuyum ki acaba
Benim boy 161 kg 88.8 hedefim 55 ama suanki hedefim 70 lere inmek hele hayirlisiyla 7 li rakkamlari bi goreydikte
Sevtal biraakmaaaaz şekeriCanım menünü ve yaptığın sporları saati saatine yazıyorsun ya süpersin tebriklerbirde şekeri ne kadar kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?