- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.201
Ben diyet demiyorum sağlıklı beslenme diyorumSahi kız o kadar mantiyi nasıl yedin şaka şaka bende bulsam bende yerdim bari 1 tabagida bizim gıyabımızda yiyeydin
Sagiden seni iyi anliyorum benim bi arkadasim var 10 yildir tanisiyoruz bir keresinde bana nazenin biz tanistigimiizdan beri yani bildim bileli sen hep diyettesin demisti
Ama bu sefer azmedip diyet jübilemi yapicam ondan sonra hep dikkat edicem hayatimda bir daha diyet cümlesini kurmak istemiyorum
Ben 75 kilodan düştüm bu kiloya canim isteyince olmayacak şey değil hatta 30 40 kilo verenler var sende adim adim yaklaşıyorsun hedefine her geçen gün
Niye ki bağımlı mı takılsın bana bak Nasıl bırakıyor şekeriSevtal biraakmaaaaz şekeri
Geldim geldimAnam kızlar nerdesiniz yalnız kaldım
Yok canim beraber yaklasicaz
Valla ben diyet diyorum cunku saglikli beslenme gibi bir takintim yok sonucta herhalukarda hepimiz olucezBen diyet demiyorum sağlıklı beslenme diyorumevet bizim gıyabımızda yeseydin ya Can'ım birde turşu yemiş allahım tövbe yarabbim SekerPancarii
Afiyet olsun canim su sekerlerin olmasa heralde simdiye kadar daha cok verirdin kiloSelam kızlar.menümü yazayım bebiş arıza yapıyo.
13.00 ... Sucuklu yumurta 2 bardak 3 şek.çay.3 dilim kep.ekm.kenarı zeytin peynir
15.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
18.00.. 2 kaşık pırasa 1 bardak ayran
19.00... R0 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Şimdide 2 şek.nescafe içtim sonrada form çaylarım günkurusu ve biraz kuruyemiş yerim.
Vayyy harbiden abartmissin.bugunde ben sana kizayim:)Menüm
Sabah incecik 3 krepve Kahvaltiliklardan azar azar şekersiz çay
Sonra kaynanamlara geldik
Öğle: karışık meyve
Akşamben insan miyim acaba 3 tabak manti salata turşu
Daha bitmedi 2 küçük şekerparebu kadar
Hala o 3 tabak mantiyi nereme yedim nasil siğdirdim onu düşünüyorumneden midem küçülmüyo benim kizlar siz belki bilmiyorsunuz ama ben hep diyetteyim sıkıldım artik gerçekten ama bırakma şansım yok çünkü o zman hemen geri kilo aliyorum 2 senedir diyetteyim hayatim diyet oldu şimdi bu mantıyi eritmek için bütün hafta çabaliycam hep böyle heeep böyle yaşamak zorundayiim
Sorma ya kaptan goturmys mantilari tursulari benden duymus olma mantiyida 3 tabak yemişay neler oluyor kızlar
mantıyla turşu yiyen de kim?
kaptan yaptıysa bize yol açıldı benceSorma ya kaptan goturmys mantilari tursulari benden duymus olma mantiyida 3 tabak yemiş
kaptan yaptıysa bize yol açıldı bence
Bence mantidan once baya su ic sofraya oturmadanda miden sis olsun belki fazla kacirmamais olursun canim.dikkat et bunca ugrasip dert ediyoruz bosa gitmesin bari.selin sen misin 3 tabak mantı yiyen. gerçi senin fazlan yok. kaçamak yapabilirsin. ben de yarın mantı yapıcam yemem inş.
YaaaaSorma ya kaptan goturmys mantilari tursulari benden duymus olma mantiyida 3 tabak yemiş
Vayyy pazar gunu herkes ipin ucunu kacirmisKizlar bugün baya fazla kacirdim.ama moralim bozuktu kendimi yemege verdim.kahvaltim,1yumurta ,10zeytin ,kk peynir ,biber ,1dilim ekmek, salatalik ,bir avuc findikceviz ,iki catal recel
aksam ,5tane ev yapimi lahmacun ve salata.lahmacunlari kendim yaptim az yagli vekücüktüler.ama yinede cok oldu
Spor 14bin adim yürüdüm
Kim ben aşk olsun beni hiç tanimamissin kaptanYaaaaispiyoncu
Boyum 165 canim bende hemen kilo alıyorum o yüzden hep dikkat ediyorum ama arada da kaçıyo böyleAfiyet olsun canim su sekerlerin olmasa heralde simdiye kadar daha cok verirdin kilo
Vayyy harbiden abartmissin.bugunde ben sana kizayim:)
Bu hafta eriyirsin tabide gunluk hayatimdaki zayif arkadaslarim yesede kilo almiyorlar ama dizilerde falan kizlar kilo almamak icin sureklli bisey yemiyorlar yani demekki insanlar zayif kalmak icin ac kaliyorlar birde kilo almaya cok musaitim ben mesela oyuzden oyle yasamali.
Senin biyun kac buarada kilo baya az cunku selincim.
Aaa oKim ben aşk olsun beni hiç tanimamissin kaptanhic ben yaparmiyim oyle sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?