Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben diyet demiyorum sağlıklı beslenme diyorumevet bizim gıyabımızda yeseydin ya Can'ım birde turşu yemiş allahım tövbe yarabbim SekerPancarii

Ben diyet demiyorum sağlıklı beslenme diyorumevet bizim gıyabımızda yeseydin ya Can'ım birde turşu yemiş allahım tövbe yarabbim SekerPancarii
Valla ben diyet diyorum cunku saglikli beslenme gibi bir takintim yok sonucta herhalukarda hepimiz olucez

Hem ben sagliksiz seyleri daha seviyorum

Kabul edelim ki mantiyi tursuyu boregi hamur isini pırasaya karnibahara haslanmis tatsiz tuzsuz seylere degismeyiz degil mi yani ben degismem

Afiyet olsun canim su sekerlerin olmasa heralde simdiye kadar daha cok verirdin kilo
Vayyy harbiden abartmissin.bugunde ben sana kizayim:)
Bu hafta eriyirsin tabide gunluk hayatimdaki zayif arkadaslarim yesede kilo almiyorlar ama dizilerde falan kizlar kilo almamak icin sureklli bisey yemiyorlar yani demekki insanlar zayif kalmak icin ac kaliyorlar birde kilo almaya cok musaitim ben mesela oyuzden oyle yasamali.
Senin biyun kac buarada kilo baya az cunku selincim.

selin sen misin 3 tabak mantı yiyen. gerçi senin fazlan yok. kaçamak yapabilirsin. ben de yarın mantı yapıcam yemem inş.

Kizlar bugün baya fazla kacirdim.ama moralim bozuktu kendimi yemege verdim.kahvaltim,1yumurta ,10zeytin ,kk peynir ,biber ,1dilim ekmek, salatalik ,bir avuc findikceviz ,iki catal recel
aksam ,5tane ev yapimi lahmacun ve salata.lahmacunlari kendim yaptim az yagli vekücüktüler.ama yinede cok oldu
Spor 14bin adim yürüdüm

selin sen misin 3 tabak mantı yiyen. gerçi senin fazlan yok. kaçamak yapabilirsin. ben de yarın mantı yapıcam yemem inş.
Bence mantidan once baya su ic sofraya oturmadanda miden sis olsun belki fazla kacirmamais olursun canim.dikkat et bunca ugrasip dert ediyoruz bosa gitmesin bari.

Gerci ben cok emek harcamiyorum kafa yoruyorum oturdugum yerden sknti ediyorum sadece buaralar.
Neyseki en son duatugum kiloya geldim yine suan 65.2 yim umarim bu cuma 64 un altini gorurum.bak gaza geldim hareket yapayim simdi

Vayyy pazar gunu herkes ipin ucunu kacirmis
Bide su morali bozuk oldugunda istahi kesilen insanlar var niye oyle degilizki bende tarli isterim cok bu duurmlarda ki oyle bi donemde oldgum icin 3 haftadir yerimde saydim.
Boyle durumlarda suya zorla kendini bence canim sende.

Boyum 165 canim bende hemen kilo alıyorum o yüzden hep dikkat ediyorum ama arada da kaçıyo böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…