- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.221
Sen az yee aazzselin sen misin 3 tabak mantı yiyen. gerçi senin fazlan yok. kaçamak yapabilirsin. ben de yarın mantı yapıcam yemem inş.
Merhaba canım.yok rahatsız değilde şükür, huysuz işteMasallah canim ya o sporu ben yapsam herhalde yakin zamanda fitlesirdim
Canim bu arada bebiş rahatsiz mi dun gecede uyutmamis
Hislerime tercüman oldun bebeğimmYok kiz ne demisler hocanin dedigini yap yaptigini yapma
Bizde gunaha girmeye niyetlenmisizde gunahimiza ortak ariyoruz anlasilam
Mantı ya ağlamadın da turşuay neler oluyor kızlar
mantıyla turşu yiyen de kim?
Ben değiştim bile hamur işi bitti benim için hayatımda sebze ,kuru baklagiller ,proteinler girdi ama turşu of onsuz yapamamValla ben diyet diyorum cunku saglikli beslenme gibi bir takintim yok sonucta herhalukarda hepimiz olucez
Hem ben sagliksiz seyleri daha seviyorum
Kabul edelim ki mantiyi tursuyu boregi hamur isini pırasaya karnibahara haslanmis tatsiz tuzsuz seylere degismeyiz degil mi yani ben degismem
Vay arkadaş ne turşuymuş yaa.Ben değiştim bile hamur işi bitti benim için hayatımda sebze ,kuru baklagiller ,proteinler girdi ama turşu of onsuz yapamam
Nescafe selülit yaparKızlar ne istiyosunuz şekerimden herzaman olmuyoki.ben bi arada nescafe 3ü birarada sütlü köpüklü kahveye dadanmıştım ama artık içmiyorum aslında bazen içsemmi acaba
Asla kaptanın arkasından gitmem çünkü o bana gör fit ve ben 3 tabak hele ki bu bir mantı ise gözümü hastanede açarım kesin en son çokonat yediğim Zaman sabaha kadar hastanede kaldım 2 şişe serum yedim ne yazık ki istesemde yapamamkaptan yaptıysa bize yol açıldı bence
Afiyet olsun canım yarın evde dip köşe temizlik yapBoyum 165 canim bende hemen kilo alıyorum o yüzden hep dikkat ediyorum ama arada da kaçıyo böyle
Asla yapmazsınKim ben aşk olsun beni hiç tanimamissin kaptanhic ben yaparmiyim oyle sey
Ben degilim
Sen mantıyı yemeden önce kuruyemiş ye canım iştahını kesselin sen misin 3 tabak mantı yiyen. gerçi senin fazlan yok. kaçamak yapabilirsin. ben de yarın mantı yapıcam yemem inş.
Sen çok istikrarlı gidiyorsun canım devamBence mantidan once baya su ic sofraya oturmadanda miden sis olsun belki fazla kacirmamais olursun canim.dikkat et bunca ugrasip dert ediyoruz bosa gitmesin bari.
Gerci ben cok emek harcamiyorum kafa yoruyorum oturdugum yerden sknti ediyorum sadece buaralar.
Neyseki en son duatugum kiloya geldim yine suan 65.2 yim umarim bu cuma 64 un altini gorurum.bak gaza geldim hareket yapayim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?