- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.241
Misafirim vardi canim yeni gittiler .simdide ortsligi toplayip dogru yataga[/QUOTE]TE="miyav_su, post: 44562845, member: 373666"]Yine herkes kayboldu yaw
Ayy hadi yaa ama ben sana nazenin dicem o zamanbu arada boylariniz kaç kızlarr benim boy 165 kilo 55 aslında tam ideal kilomdayim ama ben biraz kuru zayif seviyom tatli takibem benim
Valla ben diyet diyorum cunku saglikli beslenme gibi bir takintim yok sonucta herhalukarda hepimiz olucez
Hem ben sagliksiz seyleri daha seviyorum
Kabul edelim ki mantiyi tursuyu boregi hamur isini pırasaya karnibahara haslanmis tatsiz tuzsuz seylere degismeyiz degil mi yani ben degismem
Can'ım evet Demir ilacı malesef iştahı açıyor onu kullanırken bence tarçın tüket iştahını keserBen neden bu kadar istahli yiyip doymayip butun kilolari geri aldigimi buldum.
Demir ilaci iciyordum gecen aya kadar duzenli. Istahimi acmis sanirim cok feci. Ilac daha bitmedi sabahlari icmeui unuttugum icin uzun zamandir kullanmiyorum canim yemek yemek falan istemiyor. Ama o ilaci bitirmem lazim. Daha birbucuk kutum var. Zorlanicam sanirim baya
Ben daha tartılmadım of bakalım ben kaç kg çıkıcamGünaydın kızlar ben tartildim 89 olmusum yani cumadan bu yana 200 gr almisim ama icim rahat cunku hic kacamak yapmadim bu arada bağırsak sorunum var ve regl haftasina girdim sislik oldugunu dusunuyorum ondan icim rahat
Bugun hepiniz icin bol eksili gecer insallah
SekerPancarii 200 gr almisim ama yukarida mazeretlerimi yazdim benden korkmaya devam edebilirsin
Miyav_su canım bak bende bi ileri iki geri gidiyorum ama pes etmek yok
Kacinilmaz son bos ver tartil kurtulBen daha tartılmadım of bakalım ben kaç kg çıkıcam
Öyle diyorsun canım bu gece Ağrı'sız uyudum bir de çok güzel bir rüya gördüm keyfim kaçmasın diyorumKacinilmaz son bos ver tartil kurtul
Ayyy güzel rüyamıÖyle diyorsun canım bu gece Ağrı'sız uyudum bir de çok güzel bir rüya gördüm keyfim kaçmasın diyorum
Ben inaniyorum canim cumaya eksilerdeyiz cok havali olucaz cokkk
Kızlar ne istiyosunuz şekerimden herzaman olmuyoki.ben bi arada nescafe 3ü birarada sütlü köpüklü kahveye dadanmıştım ama artık içmiyorum aslında bazen içsemmi acaba
Sana da göndereyim bu gece olur mu?Ayyy güzel rüyamıcok severim guzel ruya gormeyi bende istiyommmmm
Oohh ne güzel yapmışsın asenacimmmKizlar 40 dk dans ettim kendi kendime...simdide bi 15 dk hareket yapayimda dusa girerim...ohhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?