- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.261
Ay hadi inşallah Canım yaBen inaniyorum canim cumaya eksilerdeyiz cok havali olucaz cokkk
Tatlım sen şeker orucunda idiSelam kızlar yoğun bir günün ardından..
Maşallah ne kaynatmışsınız öyleee..mantılar turşular oohh..vicdanen biraz rahatladım gibi ben de akşam bir tatlı bir tuzlu kurabiye yedim..
Canim ilk tabak doluydu ikinci tabak yarim gibiydi 3.tabağinda yaridann ćogunu kizim yedi aslina bakarsan 2 orta boy tabak manti ediyorYa gecmisten bu zamana kadarki yazdiklarinizi okuyup alintilayip gelmistim ama alintilar yok olmus.Bu kadar kalmis.
Benim de boy 168. Ben de kuru zayif seviyorum da nedense tam tersiyim
Yedigin mantilarin tabaklari kucuk muydu ki 3 Tabak yiyebildin kaptan acaba?
Dusunme seklin cok hos nasilsa olcez hepimiz
Valla pirasami degismem ben ya borege falan. Cok seviyorum kendisini
Nescafeyi ben içseydim kızardın ama kaptanayyy ben nescafeye bayılıyorum ama şekersiz çok az sütlü içiyordum sonra bağımlılık yapti günde 2 kupa içiyordum birini sabah gözümü açar açmaz ama sonra hergün başım çatlicakk gibi ağrimaya başladi meğerse kahvedenmiş bıraktim artik arada içiyorum sadece
Nasıl kurtarsam diye uğraşıyor kızlar kaptan köşeye sıkıştıCanim ilk tabak doluydu ikinci tabak yarim gibiydi 3.tabağinda yaridann ćogunu kizim yedi aslina bakarsan 2 orta boy tabak manti ediyormanti dünde kaldi diyete son hiz devam
Maşallah canımKizlar 40 dk dans ettim kendi kendime...simdide bi 15 dk hareket yapayimda dusa girerim...ohhhhhh
Kurabiyeler dışında çok iyi tatlim onuda bugün hemen telafi etki yapişmasin sanaMenüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, beş zeytin, kk peynir, üç kaşık domates sosu, üç ceviz.
Saat 15 de: lavaşsız et döner..
Akşam: birer tatlı tuzlu kurabiye
Off ısrarlar işte..
Gayet güzel tatlim afiyet olsunBen de gelemedim bugun. Gece cok gec yattim. Sabah da cok gec kalktim. Sonra da isler gucler disariya cikma evde keyif yapma derken bu saat oldu.
Menum:
Sabah
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Aksam
1 kase mercimek corbasi
3 kasik makarna
Su cok icemedim bugun.
Spor da 30 dk yuruyus
Sağlık olunca iş bişey denmiyor ama malesef bu ilaçlar kilo aldırıyor canim erteleme de düzenli iç bitsin hemen canimBen neden bu kadar istahli yiyip doymayip butun kilolari geri aldigimi buldum.
Demir ilaci iciyordum gecen aya kadar duzenli. Istahimi acmis sanirim cok feci. Ilac daha bitmedi sabahlari icmeui unuttugum icin uzun zamandir kullanmiyorum canim yemek yemek falan istemiyor. Ama o ilaci bitirmem lazim. Daha birbucuk kutum var. Zorlanicam sanirim baya
CumA 81 din dimi miyavcim ne güzel işte 100 gr eksiyle başladin haftaya@Sudbanazenin canım 80,900 gr
Teşekkür kaptanCumA 81 din dimi miyavcim ne güzel işte 100 gr eksiyle başladin haftaya
Menülerin güzeldi şişliktir o eminim cumaya kadar güzel eksi görürsünGünaydın kızlar ben tartildim 89 olmusum yani cumadan bu yana 200 gr almisim ama icim rahat cunku hic kacamak yapmadim bu arada bağırsak sorunum var ve regl haftasina girdim sislik oldugunu dusunuyorum ondan icim rahat
Bugun hepiniz icin bol eksili gecer insallah
SekerPancarii 200 gr almisim ama yukarida mazeretlerimi yazdim benden korkmaya devam edebilirsin
Miyav_su canım bak bende bi ileri iki geri gidiyorum ama pes etmek yok
Kuzucum şekersiz içersen ve süt tozu kullanmazsan selulit yapmıyor nescafe hemde iştah kontrolü sağlıyor istersen içNescafeyi ben içseydim kızardın ama kaptan
Suss kiiz ahaliyii kışkırtmaaNasıl kurtarsam diye uğraşıyor kızlar kaptan köşeye sıkıştıyüklenin kızlar devam
Cumaya çok güzel eksiler görürsün inşallah canimmKizlar hepinize günaydin .yeni bir hafta yine gidecek kilolar.herkese bol eksiler
cuma kilom;65
Bu sabah;65
Şaka yaptım Canım ben sadece Türk kahvesi yada arada sırada filtre kahve içerim şeker bırakalı 3 yıl oldu süt tozu hayatımda 1,2 kere kullandım oda 10 yıl önceydi bakma kilolu olduğuma sağlıklı beslenmeye çalışırımKuzucum şekersiz içersen ve süt tozu kullanmazsan selulit yapmıyor nescafe hemde iştah kontrolü sağlıyor istersen içhazir paket nescafelerden bahsetmiyorum ama granul şeklinde kavanozda olanlardan
Oo 500 gr gitmis çokkk iyi asenaciimm cumaya daha çok gidergünaydın işim çok yoğun bugün fazla ugrayamayabilirim.
cuma:66.0
pzt:65.5
öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?