Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim kusura bakma yeni bakabildim..Ben gunde 1 kere yaptim ama 5-6 saat karisimi beklettim sacimda strecle sarip..3 gun devam ettim ayni gun yapma istersen..Zaten diger 3.sü digerleei kadar erkili olmuyor ama benim resmen 3 ton acildi..

S SEVTAL87 tabii suda var benim zeminde platin vardi bi heves yaptirdim sonra aglayarak eve dondum ertesi gun resmen kestane gibi biseye boyadik ablamla..Sonra 1 hafta falan kullandm bu yontemi buldum yoksa kuaforde kusturcaktim rengi..Dedigim gibi zemin acik oldugu icin bikac haftada iyice akti ve istedigim renge boyattim hic yipranmadi..

Ben de renk akiyo zaten banyoda diyince sasirmistim allah allah dogal sac rengi nasi akiyo acaba diye denemeyi dusunuyodum hatta. Boya hic aklima gelmemisti

Cok hevesleniyorum sizin menuleri gorunce ya.suan dun yedigim baklavalardan utandim
Benim menulerin boyle olduguna bakma valla hic canim benim. Buradan izne ayrildiktan sonra 5 kilo alip geldim. Onun icin boyleler su an. Bi de usengec bi insanim yemek yapmak bile zor geliyo bana oyle hamur isi vs ugrasamam hic
Tatli da aldirmiyorum artik. Olmayinca yemiyosun

Ta
Tamam canım tşk.ederim yarın 2.kez yapcam.

Herkese iyi geceler.hemen menümü yazayım.
11.00... Omlet 2 bar.3 şek.çay
13.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada sıkıntıdan 2 şek.nescafe biraz kuruyemiş
17.30... 1 kase keten tohumlu cacık içine 1 dilim kep.ekm.kenarlarını doğradım.
21.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
22.00.. 1 gün kurusu form çay biraz kuruyemiş
Biraz öncede 2 salam 2 zeytin 1 dil.kep.ekm.kenarı.
Kızlar belim tutuldu yamuk yürüyorum oda çok zor.inş.geçer bian önce yoksa bebişle naparım.

aynen bende bi kilo veriyim dikkat eder aslaaa almam dahada diodum burdan bi izne ayrildim 70.7 i gormustum simdi 74 üm

Günaydın afiyet olsun canım belini krem ile ovdur canım

17 gün var ay sonuna acaba 4 kilo verebilirmiyim diorum cok gercekci gelmio ama 3 garanti veririmmm..Bide yuruyus yapabilseydim cok harika olurduuu Hava buz el kadar bebe cikk yapamamm(

Ya kizlar bu sabah regl oldum.tamda tarti gününden önce.insallah yarin arti cikmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…