- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.761
Yok canimSekerPancarii gitmeyeydim kesin simdi ideal kiloma cok yakinlarda biyerlerde bayram edio olurdum simdi
(
RengarenkNesli de izinde dimi umarim oda bnm gibi kilo alip dönmez
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canimSekerPancarii gitmeyeydim kesin simdi ideal kiloma cok yakinlarda biyerlerde bayram edio olurdum simdi
(
![]()
gecen hafta bnimde cuma günü 2.günüydü regl.bende artı cıktım 2 gün sonra indi ama sen bu hafta dikkat ettiysen artı cıksanda üzülme canımYa kizlar bu sabah regl oldum.tamda tarti gününden önce.insallah yarin arti cikmam
aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa niye ki?Yok canimRengarenkNesli baska takimda artik.izinli degil
Hoş geldin sefalar getirdin bengisuu nasilsinGünaydın kızlarnasıl gidiyor bakalım bi döneyimde geçmiş yapayim
yok kuzum akşam yedim onuBütün gün 1 bardak haşlanmış misirla mi durdun kuzuummçok az yeme canim dengeli ye bak nasil gidecek kilolar
![]()
Afiyet olsun canim hafif olmuş menünHerkese iyi geceler.hemen menümü yazayım.
11.00... Omlet 2 bar.3 şek.çay
13.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada sıkıntıdan 2 şek.nescafe biraz kuruyemiş
17.30... 1 kase keten tohumlu cacık içine 1 dilim kep.ekm.kenarlarını doğradım.
21.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
22.00.. 1 gün kurusu form çay biraz kuruyemiş
Biraz öncede 2 salam 2 zeytin 1 dil.kep.ekm.kenarı.
Kızlar belim tutuldu yamuk yürüyorum oda çok zor.inş.geçer bian önce yoksa bebişle naparım.
Bir daha almamak üzere vericez hadiii bakalim moral bozmak yokkaynen bende bi kilo veriyim dikkat eder aslaaa almam dahada diodum burdan bi izne ayrildim 70.7 i gormustum simdi 74 üm![]()
Evde spor yap tatlim17 gün var ay sonuna acaba 4 kilo verebilirmiyim diorum cok gercekci gelmio ama 3 garanti veririmmm..Bide yuruyus yapabilseydim cok harika olurduuuHava buz el kadar bebe cikk yapamamm
(
Ah kuzum belki de iyi oldu ya hedef kilona gelip sonra kilo alsaydin nasilsa verdim kilolari deyip hadi bu sana ders olsun sakin bi daha verdiğin kilolarin grmini bile alma ne kadar emek veriyoruz gitsinler diye bir daha gelmesine izin vermeyelimSekerPancarii gitmeyeydim kesin simdi ideal kiloma cok yakinlarda biyerlerde bayram edio olurdum simdi
(
![]()
Ayy canim boll su iç kiraz sapi çayi iyi ödem atiyor bi bak istersenYa kizlar bu sabah regl oldum.tamda tarti gününden önce.insallah yarin arti cikmam
Yiyeceklerini seçemesen bile az ye canim o zaman yine de eksi görürsün inşallah biran önce işlerin hafifler de daha sık gelirsin takimagünaydın herkese.dün yazamadım baya karısık beslendim iki ögünde ekmek arası falan.işim cok yoğun suaralar ne evde yemek yapmaya nede işi bırakıp yemek tercihi yapmaya şansım var.üzülüyorum ama malesef böyle.vücudumda cok kötü kendimi çok şişman hissediyorum ki öyle zaten.
Yaa bengiiii gelsene artikkGünaydın kızlarnasıl gidiyor bakalım bi döneyimde geçmiş yapayim
Norwiş hanim menünüzün hepsini yazar msnz isircam sizi yoksakızlar dün spora gittim 1.5 saat spor sonrası evde salata bir kase yedim kazanda diyebiliriz
bir de kahve light cappucino
bir dilim ekmek
Yiyeceklerini seçemesen bile az ye canim o zaman yine de eksi görürsün inşallah biran önce işlerin hafifler de daha sık gelirsin takima
Yaa bengiiii gelsene artikközledim seni
Norwiş hanim menünüzün hepsini yazar msnz isircam sizi yoksasalata iyidir ye kazan kazan
![]()
yaaaGünaydın fistiklariiiimm cuma heyecanı başlasiiiiiiiiiiinnnhazir miyiz cumayaaaaa
unutmadan bugün akşam yemeklerinde karbonhidrat yasak unutmayın yarina hazirlik
booll sular içiliyorrr hafif yemekler yeniliyorrrr
![]()
Günaydın canım..ben hazırıımm..dün lahana suyu yemeği derken attım ödemi...Günaydın fistiklariiiimm cuma heyecanı başlasiiiiiiiiiiinnnhazir miyiz cumayaaaaa
unutmadan bugün akşam yemeklerinde karbonhidrat yasak unutmayın yarina hazirlik
booll sular içiliyorrr hafif yemekler yeniliyorrrr
![]()
aynen bende bi kilo veriyim dikkat eder aslaaa almam dahada diodum burdan bi izne ayrildim 70.7 i gormustum simdi 74 üm![]()
Geçmişolsun canım dikkat et kendine..belki sıcak su iyi gelir beline..Herkese iyi geceler.hemen menümü yazayım.
11.00... Omlet 2 bar.3 şek.çay
13.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada sıkıntıdan 2 şek.nescafe biraz kuruyemiş
17.30... 1 kase keten tohumlu cacık içine 1 dilim kep.ekm.kenarlarını doğradım.
21.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
22.00.. 1 gün kurusu form çay biraz kuruyemiş
Biraz öncede 2 salam 2 zeytin 1 dil.kep.ekm.kenarı.
Kızlar belim tutuldu yamuk yürüyorum oda çok zor.inş.geçer bian önce yoksa bebişle naparım.
Güzelmis menun fistiğim yarin kilo bildirimi yapmayi unutmasabah tost kahve
öğlen 4 köfte artı salata artı çorba
akşam salata ekmek 1 dilim birkaç peynir
:)
sabahları hep aynıda ondan yazmadım![]()
Ben yarin listeye yazicam balim zatenyaaa
ben ilk size ilettiğim kiloyu unuttum![]()
Günaydın canım..ben hazırıımm..dün lahana suyu yemeği derken attım ödemi...