- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.221
Sormayın o hızlı yemek bende var çalıştığım Zaman ögrendim of birde ben bırakabilsem o hızlı yemeyiÇok iyi yapiyosun canim bende yavaş yemeye çalışıyorum kendimi komtrol etmessem yemek yemem 5 dk sürmüyormenun çok güzel
ben de istanbul dasın sandım. burda da fiyatlar hemen hemen aynı. belediyeninkine yazıldım. onda da sıra çok zor geliyor. iki ay sonra sıra gelmezse yazılıcam ben de bi yere. özel dersler çok pahallı. 800 diye okudum bir yerde. tabi özel dersin avantajı çok ama fiyatı yüksek. yüzmeyi öğrenirsem her haftasonu giderim yüzmeye. hem kilo verirdim hem de vücudum şekillenirdi.Merhaba canım ben denizlide yaşıyorum burada ki Pamukkale üniversitesine kayıt oldum 3 hafta ,hafta da 4 gün 1,5 saat sürecek grubumuz 15 kişilik canım 140 tl ödedim özel ders düşündüm önce saati 60 TL şuan çok zor o parayı ödemem eğer öğrenemezsem yazın özel ders almayı planlıyorum
Ayyy ciddimisin cok bi mutlu oldum insanin sevildigini bilmesi cok guzel bir duyguymusAma olmaz ki sensiz buranın tadı olmaz
Burda da üniversite havuzu çok iyi burda belediye bayanlara özel ders veriyor ama 30 kişi yada 40 kişilik sınıflar çünkü ücretsiz ben en son belediyenin pilatesine gittim burada 60 kişiydik herkes konuşuyor afedersin gaz çıkaran herşey var millet Relax bizde ben öğrenirsem yazın üniversiteye kayıt yaptırıcaz aile paketi 1.500 TL bir sene havuz,fıtness,tenis,pilates,zumba Hama'm sauna hepsi içinde çok uygun geldi eşim yazın kayıt yaptırılan dedi sezon açılınca şuan sexonumuz kötüben de istanbul dasın sandım. burda da fiyatlar hemen hemen aynı. belediyeninkine yazıldım. onda da sıra çok zor geliyor. iki ay sonra sıra gelmezse yazılıcam ben de bi yere. özel dersler çok pahallı. 800 diye okudum bir yerde. tabi özel dersin avantajı çok ama fiyatı yüksek. yüzmeyi öğrenirsem her haftasonu giderim yüzmeye. hem kilo verirdim hem de vücudum şekillenirdi.
Masallah kiz menunu begendimSelam kızlar bugün ki menüm kahvaltıda omlet 15 adet zeytin avuç içi kadar peynir 1 çay bardağı kuruyemiş şekersiz tarçınlı süt akşam ise arkadaşımda yedim fırında köfte ve yogurt herkese afiyet olsun
Yok hayır şaka yaptım tabiki sensiz buraların tadı olmaz bebekAyyy ciddimisin cok bi mutlu oldum insanin sevildigini bilmesi cok guzel bir duyguymus
Valla acaba diyorum bu hafta yasaklardan mı yesem çünkü önümüzdeki hafta yogun olucamMasallah kiz menunu begendim
Bence biz bu haftada cok guzel performans gostericez hadi ha gayret
çok iyi düşünmüşsünüz. bu kilolar hastalılar hep hareketsizlikten oluyor zaten. inş. faydasını görürsün.Burda da üniversite havuzu çok iyi burda belediye bayanlara özel ders veriyor ama 30 kişi yada 40 kişilik sınıflar çünkü ücretsiz ben en son belediyenin pilatesine gittim burada 60 kişiydik herkes konuşuyor afedersin gaz çıkaran herşey var millet Relax bizde ben öğrenirsem yazın üniversiteye kayıt yaptırıcaz aile paketi 1.500 TL bir sene havuz,fıtness,tenis,pilates,zumba Hama'm sauna hepsi içinde çok uygun geldi eşim yazın kayıt yaptırılan dedi sezon açılınca şuan sexonumuz kötü
İnşallah canım zaten ben boyun fıtığından önce 4 saat yürüyor 2 saat ağırlık yapıyordum salonda zaten istiyordum yüzmeyi öğrenmeyi doktorumda fıtık için yüzmeyi önerdi ve bana uygun ağırlık programı dün hem yüzmeye kayıt oldum hemde salonda programımı değiştirdim ptesi başlıyorum artık bıktım bu kilolardan eşimin kilo yüzünden isyan etmesinden gerçekten sıkıldımçok iyi düşünmüşsünüz. bu kilolar hastalılar hep hareketsizlikten oluyor zaten. inş. faydasını görürsün.
hayırlı olsun canım. en kısa zamanda kilolardan kurtulacağına inanıyorumİnşallah canım zaten ben boyun fıtığından önce 4 saat yürüyor 2 saat ağırlık yapıyordum salonda zaten istiyordum yüzmeyi öğrenmeyi doktorumda fıtık için yüzmeyi önerdi ve bana uygun ağırlık programı dün hem yüzmeye kayıt oldum hemde salonda programımı değiştirdim ptesi başlıyorum artık bıktım bu kilolardan eşimin kilo yüzünden isyan etmesinden gerçekten sıkıldım
İnşallah hep birlikte canım umarım sende kısa Zaman'da başlarsın yüzme kursuna aslında korkuyorumda of bakalımhayırlı olsun canım. en kısa zamanda kilolardan kurtulacağına inanıyorum
Akşam eve gelince yap canım olmaz mı ?Slm kizlar.bugun.
12.30 patates kizartmasi peynir lorlu yumurta 2 etimek form. az tahin pekmez (selinden ozendim.)
18.00 az cips ve 1 etimek az tahin pekmez.
Yemek yapmaya firsat bulamiyorum.
sakın korkma vereceğin kiloları düşün. hem stres atmak için de çok iyi bir spor.İnşallah hep birlikte canım umarım sende kısa Zaman'da başlarsın yüzme kursuna aslında korkuyorumda of bakalım
Orası öylede orada yanlız olucam arkadaşım yok birde oradaki insanlara baktım çok havalı ve fitler ben patates çuvalı gibiyim çok kötüyüm birde gözlüklerim var 3 haftayı umarım bitiririm kötü birşey olmadan ve ögrenirimsakın korkma vereceğin kiloları düşün. hem stres atmak için de çok iyi bir spor.
Çok da kasma tatlim bu hafta olmadi öbür hafta girersin listeye evet izine ayrıldığın kiloya dönmen lazim canimofff bilmiyorum selincim. bu haftada zor galiba. elimden geleni yapıcam ama artıdayım. tekrar listeye dönmem için eski kiloma dönmem gerekiyor di mi.
Yazdim kaptan
CanimmmTesekkurler kaptanim ben degil biz hakkettik o madalyada 14. TAKIMA ait
Oohh afiyet olsun ćok iyi menü miyavimSelam kızlar bugün ki menüm kahvaltıda omlet 15 adet zeytin avuç içi kadar peynir 1 çay bardağı kuruyemiş şekersiz tarçınlı süt akşam ise arkadaşımda yedim fırında köfte ve yogurt herkese afiyet olsun
Lokmalari çiğnerken sayarak yemek işe yarıyor miyavcim her zaman değil de ben bakıyorum çok aciktiysam yemeğe saldirmamak için her ağzıma attığım lokmayi 20 kere çiğneyip öyle yutuyorum işe yarıyorSormayın o hızlı yemek bende var çalıştığım Zaman ögrendim of birde ben bırakabilsem o hızlı yemeyi
Asenaciimm niye saldin kendini böyle patates kızartması cips hiç olmamış bi kase yoğurt iki dilim ekmek ve koca kase salatayla güzel bi akşam yemeği olurdu hiç olmamış bu menünSlm kizlar.bugun.
12.30 patates kizartmasi peynir lorlu yumurta 2 etimek form. az tahin pekmez (selinden ozendim.)
18.00 az cips ve 1 etimek az tahin pekmez.
Yemek yapmaya firsat bulamiyorum.
Nasil oldun canim düzelme var mi belinde♥Canım belim tutulduya ondan geçmiş olsuna geliyolar
Aa aa ne düşünüyosun onları boşver senin güzelligin havan yeter sende oraya fit olmak için gidiyosun zatenOrası öylede orada yanlız olucam arkadaşım yok birde oradaki insanlara baktım çok havalı ve fitler ben patates çuvalı gibiyim çok kötüyüm birde gözlüklerim var 3 haftayı umarım bitiririm kötü birşey olmadan ve ögrenirim
Sen kendine guven onlarin hepsinin havasi seher yeli olurOrası öylede orada yanlız olucam arkadaşım yok birde oradaki insanlara baktım çok havalı ve fitler ben patates çuvalı gibiyim çok kötüyüm birde gözlüklerim var 3 haftayı umarım bitiririm kötü birşey olmadan ve ögrenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?