- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.241
Orası öylede kadını erkeği hepsi havalı bir tuhaf oldum işte kendimi birde Best model of turkeyde buldum sandımAa aa ne düşünüyosun onları boşver senin güzelligin havan yeter sende oraya fit olmak için gidiyosun zaten
Teşekkür ederim canım bende kendime güveniyorum fakat işte çoğu spora gelmiş ama saçları fönlü makyajlı ay birde kendime baktım 1 tane kadife pantolum var çünkü spor hocam kıyafet Alma dedi pantolum 54 beden birde ip geçirdim artık sonuna kadar asılıyorumSen kendine guven onlarin hepsinin havasi seher yeli olur
Canim rahat ol sen onlari havali gordukce daha kasilacaksin sende oraya fit olmak icin gidiyorsun ve biz sana guveniyoruz
Hiç gülesim yoktu kiz Allah seni iyi etsin sende azimli davran sonra fit kedi olunca onlara burun ucuylaEki Görüntüle 1746696 Eki Görüntüle 1746695
Teşekkür ederim canım bende kendime güveniyorum fakat işte çoğu spora gelmiş ama saçları fönlü makyajlı ay birde kendime baktım 1 tane kadife pantolum var çünkü spor hocam kıyafet Alma dedi pantolum 54 beden birde ip geçirdim artık sonuna kadar asılıyorumdüşmesin diye düşün köyün delisi gibi dolaşıyorum soyunma odasında görücekler o pantolonu @SekerPancari71 , Sudbanazenin
Hepimizi iyi etsin eşim pantolon al diyor bende hayır dedim aman ayıp mı tek pantolun olması üst bedenim 4 xl dı şimdi sadece L burda pazardan 4 tane aldım tanesi 10 TL den üst üste giyorum soguk olunca bir görHiç gülesim yoktu kiz Allah seni iyi etsin sende azimli davran sonra fit kedi olunca onlara burun ucuylaböyle bakarsin
Bir zamanlar sisman ama gururlu bir kedi vardi dersin
Bak bende sirf bir zamanlar 65 ile donucem dedigim icin canimi disime takiyorum
Hayirlisiyla 65 olaydimda millet beni unutmadan gideydim
Kiz sen ne diyosun millet bana teyze diyo yasindan buyukler bileEki Görüntüle 1746719
Hepimizi iyi etsin eşim pantolon al diyor bende hayır dedim aman ayıp mı tek pantolun olması üst bedenim 4 xl dı şimdi sadece L burda pazardan 4 tane aldım tanesi 10 TL den üst üste giyorum soguk olunca bir görLahana gibi inşallah Can'ım verelimde zaten eşim söz verdi dolap değişecek birde şubat ayına kadar 70 kg olursam göz lazeri yaptırcak o yüzden kıyafete para harcamıyorum hep birlikte inşallah verelim millet görsün bizi nefret ediyorum bir yere oturmaya gittiğimde kucağıma yastık almaktan göbeği saklamak için birde aa çok kilolusun diyen insanları duymak istemiyorum merak etme insanları seni asla unutamayacaklar
Of sorma nefret ediyorum Bencede boz insanlar hakediyor zatenKiz sen ne diyosun millet bana teyze diyo yasindan buyukler bile
Hatta bigun bankada babam yasinda bi adam bile teyze demisti nasil agrima gitmusti
Ya artik su teyze yenge laflarindan biktim yaa sanki yasa gore kilo aliyoruz bi gun birini cok fena bozasim var cirkeflesip teyze sana benzer mi desem acaba
Hem gurbet hem bebek yormuş seni canım..inan geçicek bebişinin büyüyeceğini ve daha az yorulacağını düşün en azından ben öyle yapıyorum..on aylık bebeğim öyle böyle geçiyor zaman işte..eşine takılma erkek zihnyeti işte..akşama kadar ne yapıyoruz ki zaten biz..Kizlar bugünkü menüm cok kötü.moralim cok bozuk.ben üzgün olunca kendimi yemege verenlerdenim cok yanlis oldugunu biliyorum ama elimde degil.kac aydir insan icine ciktigim yok.esime bir yerlere gidelim dedigimde hep bebegi bahane ediyor. Ben burda ysnlizim ailem cok uzak ucakla gidiyoruz malum cocuklarla yolculuk zor.senede bir defa görüyorum.esimin ailesi kardesleri burda.sürekli evde kapanmaktan biktim.ev isi yemek camasir temizlik cocuklar derken iyice canimdan bezdim.bugünde artik patladim herseye yetisemiyorum.cocuklar dinlemiyo odalarini bile zorla toplatiyorum.artik dayanamiyorum gidecek sıkıldıhim zaman derlesecek kimsem yok.sabahtan beri aglamakliyim psikolojim bozuldu.kücük bebegi olan arkadaslar sizdemi böylesiniz acaba
Şu erkeklerin akşama kadar ne yapıyorsun cümlelerinden nefret ediyorum bir gün bırakacaksın evde görüceklerHem gurbet hem bebek yormuş seni canım..inan geçicek bebişinin büyüyeceğini ve daha az yorulacağını düşün en azından ben öyle yapıyorum..on aylık bebeğim öyle böyle geçiyor zaman işte..eşine takılma erkek zihnyeti işte..akşama kadar ne yapıyoruz ki zaten biz..
Ay aman sorma canım..yorgunluktan gözlerim kapanıyor ama soesan ne yaptım ki ben akşama kadar..kucaktan inmeyen bebek ödevlerle boğuşan on yaşındaki kız evin işlerini söylemiyorum zaten..Şu erkeklerin akşama kadar ne yapıyorsun cümlelerinden nefret ediyorum bir gün bırakacaksın evde görücekler
Allah kolaylık versin arkadasım dan biliyorum hem çalışıyor biri kolik diğeri huysuz iki çocuk kocası ile her gün kavga ne yapıyorsun eve gelince yemek neden hazır degilAy aman sorma canım..yorgunluktan gözlerim kapanıyor ama soesan ne yaptım ki ben akşama kadar..kucaktan inmeyen bebek ödevlerle boğuşan on yaşındaki kız evin işlerini söylemiyorum zaten..
Afiyet olsun Can'ım menün herzamanki gibi mükemmelMenümü de yazayım..
Sabah: menemen, kk peynir, beş ceviz, iki tatlı kaşığı pekmez..
Akşam: bir kase yayla çorbası, pazı kavurma, marul salatası..
Komşuda bol bol çay..
Sağol canım tartıya da yansır inşallah..Afiyet olsun Can'ım menün herzamanki gibi mükemmel
Yansır canım merak etme gecen hafta reglin vardı bu hafta çok güzel bir şekilde yansırSağol canım tartıya da yansır inşallah..
Durumları sorma canım on üç yaşından beri uğraşıyorum..yaş oldu otuz dört hala aynı..bende hipo hipo yum canim durumlar benzesiyor sanirim bende ilac kullanmadan olamiorum.
çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. şimdi nasılsın.Canım belim tutulduya ondan geçmiş olsuna geliyolar
Istersen kendini toparlayana kadar izne ayirayim seni canim iyi hissedince tekrar dönersin aramizaHaklisin selinSekerPancarii
Ben yapamiyorum.kac haftadir ayni.
Buraya yazmayada cekiniyorum.ki boyle kotu hissediyirum kendimi.izin olayi falan veya ayrilma gibi birsey neyse yapayim ya gruptan.
Aayy miyaaavvEki Görüntüle 1746696 Eki Görüntüle 1746695
Teşekkür ederim canım bende kendime güveniyorum fakat işte çoğu spora gelmiş ama saçları fönlü makyajlı ay birde kendime baktım 1 tane kadife pantolum var çünkü spor hocam kıyafet Alma dedi pantolum 54 beden birde ip geçirdim artık sonuna kadar asılıyorumdüşmesin diye düşün köyün delisi gibi dolaşıyorum soyunma odasında görücekler o pantolonu @SekerPancari71 , Sudbanazenin
Evet canim.birsey deyince bütün gün evdesin ben bütün gün cslisiyorum diyo sanki ben evde yatiyorum.bendede üc cocuk.büyük 6.sinifta ortanci4.sinifta onlara ders calis demekten bikiyorum.kücük 9axlik evde yarimsaat uyumuyo yemek csmasir temizlik nasil yapiyosun diyen yok.bütün erkeklermi böyle benimkimi böyle bilmiyorum.cok düsüncesiz bazen cok sinirleniyorumAy aman sorma canım..yorgunluktan gözlerim kapanıyor ama soesan ne yaptım ki ben akşama kadar..kucaktan inmeyen bebek ödevlerle boğuşan on yaşındaki kız evin işlerini söylemiyorum zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?