Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy agzindan bal damliyooooo
Evet damlıyor degil mi benimde için bir tuhaf oldu kızlar Nasıl anlatsam size beni yanlış anlamınızdan korkuyorum hem sevindim hem üzüldüm teyze oldu şimdi de hala oluyorum rabbim izin verirse ama daha anne olamadım bir tuhaf oldum 16 geliyormuş ve tanıdığım insanlar yine bilindik soruları sorucaklar kızlar

Can'ım gece açıkma

Can'ım sabah az yemişsin neden öyle yaptın ki acıkmadın mı benim sözlerime kızdın mı
Yok kız niye kızayim herzamanki kadar yedim ama oglen biraz fazla yedim sanirim

Birde kendimi bu hafta hic vermemis gibi hissediyorum acaba pazartesi gunku sislik gecmismidir

Immmmm canimm neden uzuluyosunnnnnnn allahh ne zaman isterse ozaman olur. Insanlar boyledirr bisey bulduklarinda birakmazlar aslaaa onu oyarlarrr surekli sen canini skma cnmmmm

Geçen haftada vermedim sanki diyodun
Gecen hafta bende tartida şok yaşadım sahiden bu hafta bende porsiyonlar sanmi biraz buyukceydi ondanda var biraz tedirginligim birde ben pazartesi 84.8 ciktim onunda sislik mi yoksa kilo mu oldugunuda bilmiyorum

Sabah; haslanmis yumurta ,fume, peynir cay

Aksam; kofte kepekli karisimli ,yogurt

Afiyet olsn bana :)
Aksamda sporr
Afiyet olsun tatlim süperrr menü
Defile fikri guzelmis bende motive icin zayiflayanlara bakiyorum... Bugun mayisin son haftasina antalyaya tatil ayarladik ozamana 60 olurmuyum miyaav
Olursun tabii tatlim böyle dvam ett sen süper ilerliyorsun
Kahvaltı yok

Öğle
Haşlanmış tavuk ve ayran

Akşam
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
Salata
Oohh afiyet olsun çok güzel menu canim
Ayy fistigim az olmamış mi akşam bir kase yoğurt bari olsun yeseydin
Kizlar bende menumu sayayim

Sabah 6 zeytin avuc ici kadar peynir

Ogle:kiymali yumurta
Afiyet olsun nazenincim harikasin

Benim menüm de gelsiiinnn
Sabah: kepek süt ve yumurtayla krep incecik iki tane, bi kac peynir çeşidi, 1dilim salam, az tereyağ ve şekersiz çay
Ara: yesil çay
Bi kaç dilim köy peyniri ve kaşar
Azcık misir(ay bu olmamalıydi protein gününde)
Akşam: et haşlama
5 bucukda yeme işini bitirdim artik bi bardak yeşil cay ve suyla devammmmbelki sıcak tarçınlı süt içerim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…