- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.121
Menünde yürüyüşünde süper Can'ım harikasınKahvaltim ; 1 yumurta , 15 zeytin , biber , turp , bir avuc badem ceviz yarim dilim ekmek
Ara 5 yer fistigi , iki hurma
Aksam bir tabak kuru börülce yemegi , yogurt , iki kasik eriste
Spor 2 saat yürüdüm
bunlar benım dısımın gabugunda galır anca gıBenim menüm de gelsiiinnn
Sabah: kepek süt ve yumurtayla krep incecik iki tane, bi kac peynir çeşidi, 1dilim salam, az tereyağ ve şekersiz çay
Ara: yesil çay
Bi kaç dilim köy peyniri ve kaşar
Azcık misir(ay bu olmamalıydi protein gününde )
Akşam: et haşlama
5 bucukda yeme işini bitirdim artik bi bardak yeşil cay ve suyla devammmmbelki sıcak tarçınlı süt içerim bide
Misir ve salamBenim menüm de gelsiiinnn
Sabah: kepek süt ve yumurtayla krep incecik iki tane, bi kac peynir çeşidi, 1dilim salam, az tereyağ ve şekersiz çay
Ara: yesil çay
Bi kaç dilim köy peyniri ve kaşar
Azcık misir(ay bu olmamalıydi protein gününde )
Akşam: et haşlama
5 bucukda yeme işini bitirdim artik bi bardak yeşil cay ve suyla devammmmbelki sıcak tarçınlı süt içerim bide
Suss kiz zaten çok yemiş gibi hissediyom kendimibunlar benım dısımın gabugunda galır anca gı
Ayy salam neden olmuyoki protein gününeMisir ve salam
Çayı fazla kaçirma tatlısımmmKızlar bugün misafirlikteydim gelemedim hiç.şuan kayınvaldedeyim eve geçince yazarım yine
Senin boy kilo ne dioşummm kendimlen kıyaslicambunlar benım dısımın gabugunda galır anca gı
Her zaman canmmmm
Çok dengeli ve güzel olmuş menun canim afiyet olsun yürüyüş harikaKahvaltim ; 1 yumurta , 15 zeytin , biber , turp , bir avuc badem ceviz yarim dilim ekmek
Ara 5 yer fistigi , iki hurma
Aksam bir tabak kuru börülce yemegi , yogurt , iki kasik eriste
Spor 2 saat yürüdüm
Immm kuru bamya miiiiKahvaltıda peynirli omlet,keten tohumlu morlahanalı ve turplu salata 1 çay bardağı kuruyemiş ,15 adet zeytin ve şekersiz çay içtim ,2 litreye yakın su akşam ise zeytinyağlı Kurubamya yemeğive keten tohumlu yogurt ve gece yatarken tarçınlı şekersiz süt içerim1 saat yürüyüş yaptım
175 .. 57-58 senın cnmmmSenin boy kilo ne dioşummm kendimlen kıyaslicam
175 .. 57-58 senın cnmmmSenin boy kilo ne dioşummm kendimlen kıyaslicam
165.. 54175 .. 57-58 senın cnmmm
Sana gel dedim evet zeytinyağlı yaptım mis gibi olduImmm kuru bamya miiiibayılırım ne güzel de yapmışsındir şimdi sen afiyet olsun miyavim çok güzel menü
az gobegım var benım zayıf olmam tamamen tesaduf .. spor degıl surdan suraya yurumeye usenıyommm165.. 54ayy maşallah ne boy var sende dioşum manken manken 52 benim hedefim senin kilon gayet güzel memnunsundur sen
Keşke yakın olsak da gelebilsemmSana gel dedim evet zeytinyağlı yaptım mis gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?