Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltim ; 1 yumurta , 15 zeytin , biber , turp , bir avuc badem ceviz yarim dilim ekmek
Ara 5 yer fistigi , iki hurma
Aksam bir tabak kuru börülce yemegi , yogurt , iki kasik eriste
Spor 2 saat yürüdüm

Kahvaltıda peynirli omlet,keten tohumlu morlahanalı ve turplu salata 1 çay bardağı kuruyemiş ,15 adet zeytin ve şekersiz çay içtim ,2 litreye yakın su akşam ise zeytinyağlı Kurubamya yemeğive keten tohumlu yogurt ve gece yatarken tarçınlı şekersiz süt içerim 1 saat yürüyüş yaptım

Kahvaltim ; 1 yumurta , 15 zeytin , biber , turp , bir avuc badem ceviz yarim dilim ekmek
Spor 2 saat yürüdüm
Menünde yürüyüşünde süper Can'ım harikasın

bunlar benım dısımın gabugunda galır anca gı

Misir ve salam

Spor 2 saat yürüdüm
Çok dengeli ve güzel olmuş menun canim afiyet olsun yürüyüş harika

Immm kuru bamya miiii bayılırım ne güzel de yapmışsındir şimdi sen afiyet olsun miyavim çok güzel menü

165.. 54 ayy maşallah ne boy var sende dioşum manken manken 52 benim hedefim senin kilon gayet güzel memnunsundur sen
az gobegım var benım zayıf olmam tamamen tesaduf .. spor degıl surdan suraya yurumeye usenıyommm oturdum mu tatlılar löp löp mıdeye atarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…