- 20 Mart 2015
- 437
- 422
- 133
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.521
Benim oglum premature dogdu aslinda ikizdi ama esini anne karninda kaybettik ve gebelik zehirlenmesi gecirdim bu nedenle 33 haftalik dogum yaptim. Kuvezde kaldi ohlum 3 hafta kadar bu yuzden hic emmedi baslarda sagarak verdim ama hic memeyi tutmadi sonrada kesildi sutum yani oglusum mama yiyor o yuzden rahatim biraz diyet yonunden ama emmedigi icin uzgunum tabigadriell canim evet denedim karnabahar kisirini hemde bikac kez hep severek yedim..ki pek aram yoktur karna baharla..
nasil 11 kilo verdime gelince ilk 5-6 kiloyu 2 ayda verdim ben tabii bolca kacamaklarla geldi gitti heldi gitti derken uzun surdu sabah domates salatalik peynir haslanmis yumurta..ve en gec saat 16.30 da aksam yemegimi yiyordum ekmek hic tuketmedim nadiren kahvaltida 1 dilim cok nadir..sonrasinda 1 hafta karabugday kuru yaptim gunde 2 kez karabugday yiuordum yogurt ve rendelenmis salatalik dereotu ile..Sonra bi gittom geldim dukana basladim 3 haftadr dukan yapiorum bi 3 kiloda oyle verdim derken sacma bi sekilde devam ediyorum..ama yemek yok gibi hayatimda cok duzensiz ve saglikli oldugunu dusunmuyorum hunde tek ogun besleniyorum..3 haftadr ilkkz bugn kacamak yaptim ve vicdan azabi duyuyorum..Sen emziriyosundur buyuk ihtimal maalesef diyet sutu azaltio benimde kizim 8 aylik ve 2 aydir hic emmio zaten normalindede az olan suyun diyete baslamamla iyice azaldi ve kizimda lok lokk ememedigi icin hic emmek istemedi mucadele ettim ama emmedi suandada sutum kesildi..Zaten dogdugundan bu yana hem mama takviyesi ile bugunlere geldi yabrucagim çok şükür...Bòyke iste sen daha saglikli bi yol cizmelisin yabrularimiz herseyden önemli..
Kiskancliktan oyle soyluyorlar sen zaten en iyisini bilirsin cnm neyin yakisip yakismadiginiKizlar ya ben bu insanlari anlamiyorumm.
27gunde verdim 9 kgyu baktim ki cevreden su sozleri duymaya basladim..
.cok hizli verdin ya bence yavas vermeye caliss ,daha rahat takil artik, 70olsan sana yeter,
Nee 60mi ay cirkinlesirsin..
Suan yuzun falan kuculmusss bence yavas ver cok cirkin olcan..
Bu ne yaaaaa kac kisiii diyenlerde kilolu ben anlamadm
Bende seni cokkkkk seviyorum.Afiyet olsun canim benimmmsüper bir puanla kapatmis sin günü seni çokkk seviyorum
GunaydinGünaydın kızlar..güzel haftasonu olsun hepimiz için..
Sıkma canını vardır herşeyde bir hayır...Ay kıyamam ben sana dükkana gittik eşimle kontrol etmeye birde turların ne Zaman geliceğini öğrenmeye ve malesef nisan ayına kadar tur operasyonları yok of Can'ım sıkıldı evede geç geldik işte sen nasılsın evi yerleştirebildin mi ?
Gunaydin canimmmBende seni cokkkkk seviyorum.
Gunaydin canim da faruk yine hic uyumadi gece ya sabahin bu saatinde uyandim oturuyorum sen naptin canim cocuklar nasilGunaydin canimmm
Hoşgeldin canım..ne güzel bebiş varmış Allah bağışlasın.benim de 11 aylık kızım ve verilecek doğum kilolarım var :)Gunaydin
Hadi yaaaa gaz sancisi mi varki acabaGunaydin canim da faruk yine hic uyumadi gece ya sabahin bu saatinde uyandim oturuyorum sen naptin canim cocuklar nasil
Gayet dengeli yemişsin canim güzel menünBende menumu paylasayim
Bugun baya bi fazla yedim ama bilerekte yedim diyebilirim cubku kac gundur wc problemi yasiyorum belki yediklerim yetersizdir diye cok yedim
Sabah 6 zeytin 1 avuc kadar peynir
Ogle 1 tabak kısır (normalde bulgur yemiyorum ama bugun yedim)
Aksam:2 kase corba 2-3 yemek kasigi ıspanak
1 kase ketentohumlu yogurt
Afiyet olsun canim güzelselam kızlar;
ben geldim hemen menü yazayım.
sabah: ( geç yedim )
3 adet fırında köfte
1 kase salata
1 dlm tb ekmek
şekersiz çay
öğlen:
tavuk sote
1 kase çorba
akşam:
1 kase çorba
1 kase salata
( eğer gece acıkırsam yoğurt yerim , ben 3-4 gibi anca uyuyabiliyorum maalesef )
spor : yatmadan önce bölgesel egzersiz yapıcam 50ser kere
su: 1,5 litre
Sıkmamak elde degil bir biz degil herkes kan ağlıyor oteller elemanlarını ücretsiz izne çıkardılar bakalım eşim bu bazen dengesizleşiyor kendi aklınca gaza getirdiğini sanıyor işte ay hadi az kalmış yerleşmene Can'ım ısıtabildin eviSıkma canını vardır herşeyde bir hayır...
Bugün beyaz eşya ve bikaç parça bişey kaldı.yarına her işim biter inşallah..
Eşine gelince canım..hani desen sağlık sorunlarım var bana destek ol diye..şekerden dolayı kolay değil canım senin diyetin ama sabırla başaracaksın..
Günaydın Can'ım sana da Mutlu sabahlar tatlımKızlarr Günaydın herkese güzel bir haftasonu dilerim
GünaydınGunaydin canim da faruk yine hic uyumadi gece ya sabahin bu saatinde uyandim oturuyorum sen naptin canim cocuklar nasil
Grupdaki arkadaşlara göre Can'ım kartımNeresi kart canim daha genceciksin
Çok sinir bozsalarda duyma sen o insanlari canim bende çok duydum o sözleri fazla verme yüzün küçülüyo çirkin olursun çocuk gibi o ne öyle o kadar zayif olunur mu daha neler neler zayif olsan çok zayıf derler kilolu olsan veremiyo derler takma sen kimseyi şimdi bile bazıları bana kiloluyken yüzün daha güzeldi diyor ama ben böyle seviyorum diyorum böyle mutluyum kimse umrunda olmasin zayiflama konusundaKizlar ya ben bu insanlari anlamiyorumm.
27gunde verdim 9 kgyu baktim ki cevreden su sozleri duymaya basladim..
.cok hizli verdin ya bence yavas vermeye caliss ,daha rahat takil artik, 70olsan sana yeter,
Nee 60mi ay cirkinlesirsin..
Suan yuzun falan kuculmusss bence yavas ver cok cirkin olcan..
Bu ne yaaaaa kac kisiii diyenlerde kilolu ben anlamadm
Günaydın Can'ım inşallah hepimiz içinGünaydın kızlar..güzel haftasonu olsun hepimiz için..
Sen mi kartsinn aa daha nelerYok önemli degil evliyim 6 yıllık 32 yaşındayım adımın miyav_su olduğuna bakma kartım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?