Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim oglum premature dogdu aslinda ikizdi ama esini anne karninda kaybettik ve gebelik zehirlenmesi gecirdim bu nedenle 33 haftalik dogum yaptim. Kuvezde kaldi ohlum 3 hafta kadar bu yuzden hic emmedi baslarda sagarak verdim ama hic memeyi tutmadi sonrada kesildi sutum yani oglusum mama yiyor o yuzden rahatim biraz diyet yonunden ama emmedigi icin uzgunum tabi

Kiskancliktan oyle soyluyorlar sen zaten en iyisini bilirsin cnm neyin yakisip yakismadigini

Sıkma canını vardır herşeyde bir hayır...
Bugün beyaz eşya ve bikaç parça bişey kaldı.yarına her işim biter inşallah..
Eşine gelince canım..hani desen sağlık sorunlarım var bana destek ol diye..şekerden dolayı kolay değil canım senin diyetin ama sabırla başaracaksın..

Gunaydin canim da faruk yine hic uyumadi gece ya sabahin bu saatinde uyandim oturuyorum sen naptin canim cocuklar nasil
Hadi yaaaa gaz sancisi mi varki acaba uyumadi nda üzüldüm ya ...bizdede herkes uyuyo oglan uyandi 7 de onu oyaliyorum

Gayet dengeli yemişsin canim güzel menün
Afiyet olsun canim güzel gece acıkinca yoğurdunun içine limon sık pul biber koy ye canim hem açligini alir hemde göbek eritiyormuş

Sıkmamak elde degil bir biz degil herkes kan ağlıyor oteller elemanlarını ücretsiz izne çıkardılar bakalım eşim bu bazen dengesizleşiyor kendi aklınca gaza getirdiğini sanıyor işte ay hadi az kalmış yerleşmene Can'ım ısıtabildin evi

Çok sinir bozsalarda duyma sen o insanlari canim bende çok duydum o sözleri fazla verme yüzün küçülüyo çirkin olursun çocuk gibi o ne öyle o kadar zayif olunur mu daha neler neler zayif olsan çok zayıf derler kilolu olsan veremiyo derler takma sen kimseyi şimdi bile bazıları bana kiloluyken yüzün daha güzeldi diyor ama ben böyle seviyorum diyorum böyle mutluyum kimse umrunda olmasin zayiflama konusundakapa kulaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…