Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sudbanazenin günaydın nasılsın tatlım?
Gunaydin miyavim iyiyim cok sukur sen nasilsin diycem

Yazdiklarindan kocanin yaptigi okuzlugu okudum dert etme canim ben inaniyorum ki ona inat fit bi hatun olacaksin

Sahiden senin azmine hayranim saglik sorunum olmasa bu spor ve diyetle coktan tum fazlaliklarini vermustin

Iste erkek milletinin anlayissızlıgı

İyi degil sabahdan beri yataktan kalmadım can sıkıntısından aklımdan neler geçti inanıyor Musun hepside boş gıdalar zorla kitap okumaya çalışıyorum işte oda kendi aklınca gaza getirmeye çalışıyor

Istee insanlar boyle insanin hevesni kiriyolar ama kimiside destek oluyo basta esimm

Aynenn cnimmm sen kanitlamissin insallah bende kanitlicam

Canik bozma moralini emin ol moral bozukluguda kilo vermeyi durduran bi etken

Sen azmini yitirme emin ol ki vereceksin insallah

Herkese mutlu hafta sonlari kizlar
Moonlii canim tebrik ederim ikinci sensin bu hafta
sarraf yeni evinde huzurla saglikla otur canim@miyav_su canim moralini bozma erkekler böyle düsüncesizler iste.benim esimde yapiyo ayni seyi aklinca beni hirslandiracak bengiisuu canim gözün aydin esine kavusmussun.allah bir daha ayirmasin
Kizlar ayrica bu grubun en karti benim

Ay evet işte erkek aklı ya Can'ımı sıktı yok Can'ım sende çıtırsın biz kendimizi böyle ilan ettik

Teşekkür ederim cnm

Miyav_su ahhh bu kocişler canimm hepsi ara ara sapitio boyle..neyseee bizi bikac aya bizi deli gibi kiskansinkarda o göbüşleriyle bakalim el mi yaman hanim mi
Menumu yaziorum kizlar..
kahvalti etmedim oglende kendime dukan manti yaptim ohhh yedim tika basa tokum..2 yk kepek,1 yk sut tozu 1 tk misir nişastasi yatim cb sut 1 tk kabartma tozu ve 1 yumurta ile 3 krep yaptim,sogan ve kiymayi kavyrdum kreplerin ustune doktum pasta gibi kat kat en ustunede yogurt ve 1 tk domates salcasi sosu...
su icmesigimden midir nedir bi tuhafim 2 gundur bugun bol su icmeye devam...

Aynen onları göbekleri ile Başbaşa bırakılam menün güzelmiş afiyet olsun

Bugün son inşallah canım..yarın da rahat ragat yerleşirim. Mutfak yerleşti sadece dolaplar kaldı. bu akşam yeni evimde kalıcam inşallah..
Ne güzel büyük işler bitmiş canim Güle güle oturun yeni evinizde
Selinimmmm senide çok seviyorummmcanım benimm. ...14.takımın tüm fistikları hepinizi opuyoruuuummmmm

Afiyet olsun canimm
Benimde menüm sabah kahvaltı yapamadım artık yumurtadan bıktım 1 tane kivi ve 1 tane nar yedim birazda leblebi şimdide adaçayı içiyorum
Aksam da bişiler ye tatlim aç kalma

Menümü yazayim kizlar unutmadan
Kahvaltim , 1 yumurta , 6 zeytin , biber , turp , peynir , bir dilim ekmek , 3 dilim sucuk , iki catal nutella
Aksam , bir kücük tabak yagsiz yogurtlu makarna , bir tabak yogurtlu brokoli haslamasi , 6 tane yer fistigi , iki kare cikolata
Spor 10 bin adim yürüdüm
Bugün fazla oldu kizlar ama sabah regl oldum tatli istegim hat safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…