- 20 Mart 2015
- 437
- 422
- 133
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.561
98 kiloyum ve 164 boyumAllah bagislasin seninde kizini kac kilo vermen gerekiyo benim cok
Allah huzurla oturmayı nasip etsin insallah canimBugün son inşallah canım..yarın da rahat ragat yerleşirim. Mutfak yerleşti sadece dolaplar kaldı. bu akşam yeni evimde kalıcam inşallah..
Canim icin rahat olsun zaten ilk zamanlarda kilo vermek daha kolay bi bakmissin bu haftanin bireysel birinciligini alırsın98 kiloyum ve 164 boyum
Gunaydin miyavim iyiyim cok sukur sen nasilsin diycemSudbanazenin günaydın nasılsın tatlım?
İyi degil sabahdan beri yataktan kalmadım can sıkıntısından aklımdan neler geçti inanıyor Musun hepside boş gıdalar zorla kitap okumaya çalışıyorum işte oda kendi aklınca gaza getirmeye çalışıyorGunaydin miyavim iyiyim cok sukur sen nasilsin diycem
Yazdiklarindan kocanin yaptigi okuzlugu okudum dert etme canim ben inaniyorum ki ona inat fit bi hatun olacaksin
Sahiden senin azmine hayranim saglik sorunum olmasa bu spor ve diyetle coktan tum fazlaliklarini vermustin
Iste erkek milletinin anlayissızlıgı
Istee insanlar boyle insanin hevesni kiriyolar ama kimiside destek oluyo basta esimmValla canim gül geç hiç takma ben ilk diyete başladım heycanla anlatıyorum birine doğum öncesi pantolonlarima giricem falan diye bana ooo daha 20 kilo vercen de o pantolonlara gircen sen onlari ver başka birine dedi resmen hevesimi kirdi ama ben bunu duyunca iyce hirslandim ve zayiflayip girdim pantolonlarima sonra da ayy çok zayifladin sen eski güzelliğin kalmadi dedine yapsan boş yani eleştirmek istedikten sonra çok şey bulunur boşvericez hangi kiloda mutluysak o kiloya kadar inicez
Aynenn cnimmm sen kanitlamissin insallah bende kanitlicamÇok sinir bozsalarda duyma sen o insanlari canim bende çok duydum o sözleri fazla verme yüzün küçülüyo çirkin olursun çocuk gibi o ne öyle o kadar zayif olunur mu daha neler neler zayif olsan çok zayıf derler kilolu olsan veremiyo derler takma sen kimseyi şimdi bile bazıları bana kiloluyken yüzün daha güzeldi diyor ama ben böyle seviyorum diyorum böyle mutluyum kimse umrunda olmasin zayiflama konusundakapa kulaklarını
Evet canimm haklisinnKiskancliktan oyle soyluyorlar sen zaten en iyisini bilirsin cnm neyin yakisip yakismadigini
Selinimmmm senide çok seviyorummmYaa ben kıskanırim siziii bende isterim böyle güzel sözler
Canik bozma moralini emin ol moral bozukluguda kilo vermeyi durduran bi etkenİyi degil sabahdan beri yataktan kalmadım can sıkıntısından aklımdan neler geçti inanıyor Musun hepside boş gıdalar zorla kitap okumaya çalışıyorum işte oda kendi aklınca gaza getirmeye çalışıyor
Ay evet işte erkek aklı ya Can'ımı sıktı yok Can'ım sende çıtırsın biz kendimizi böyle ilan ettikHerkese mutlu hafta sonlari kizlar
Moonlii canim tebrik ederim ikinci sensin bu hafta
sarraf yeni evinde huzurla saglikla otur canim@miyav_su canim moralini bozma erkekler böyle düsüncesizler iste.benim esimde yapiyo ayni seyi aklinca beni hirslandiracak bengiisuu canim gözün aydin esine kavusmussun.allah bir daha ayirmasin
Kizlar ayrica bu grubun en karti benim
Teşekkür ederim cnmHerkese mutlu hafta sonlari kizlar
Moonlii canim tebrik ederim ikinci sensin bu hafta
sarraf yeni evinde huzurla saglikla otur canim@miyav_su canim moralini bozma erkekler böyle düsüncesizler iste.benim esimde yapiyo ayni seyi aklinca beni hirslandiracak bengiisuu canim gözün aydin esine kavusmussun.allah bir daha ayirmasin
Kizlar ayrica bu grubun en karti benim
Aynen onları göbekleri ile Başbaşa bırakılamMiyav_su ahhh bu kocişler canimm hepsi ara ara sapitio boyle..neyseee bizi bikac aya bizi deli gibi kiskansinkarda o göbüşleriyle bakalim el mi yaman hanim mi
Menumu yaziorum kizlar..
kahvalti etmedim oglende kendime dukan manti yaptim ohhh yedim tika basa tokum..2 yk kepek,1 yk sut tozu 1 tk misir nişastasi yatim cb sut 1 tk kabartma tozu ve 1 yumurta ile 3 krep yaptim,sogan ve kiymayi kavyrdum kreplerin ustune doktum pasta gibi kat kat en ustunede yogurt ve 1 tk domates salcasi sosu...
su icmesigimden midir nedir bi tuhafim 2 gundur bugun bol su icmeye devam...
Ne güzel büyük işler bitmiş canim Güle güle oturun yeni evinizdeBugün son inşallah canım..yarın da rahat ragat yerleşirim. Mutfak yerleşti sadece dolaplar kaldı. bu akşam yeni evimde kalıcam inşallah..
Selinimmmm senide çok seviyorummmcanım benimm. ...14.takımın tüm fistikları hepinizi opuyoruuuummmmm
Afiyet olsun canimmMiyav_su ahhh bu kocişler canimm hepsi ara ara sapitio boyle..neyseee bizi bikac aya bizi deli gibi kiskansinkarda o göbüşleriyle bakalim el mi yaman hanim mi
Menumu yaziorum kizlar..
kahvalti etmedim oglende kendime dukan manti yaptim ohhh yedim tika basa tokum..2 yk kepek,1 yk sut tozu 1 tk misir nişastasi yatim cb sut 1 tk kabartma tozu ve 1 yumurta ile 3 krep yaptim,sogan ve kiymayi kavyrdum kreplerin ustune doktum pasta gibi kat kat en ustunede yogurt ve 1 tk domates salcasi sosu...
su icmesigimden midir nedir bi tuhafim 2 gundur bugun bol su icmeye devam...
Aksam da bişiler ye tatlim aç kalmaBenimde menüm sabah kahvaltı yapamadım artık yumurtadan bıktım 1 tane kivi ve 1 tane nar yedim birazda leblebi şimdide adaçayı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?