Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrrrrr cok fena bişiiii yaptimmmmm..!!! Esim helva almisti ona hazirlarkn dayanamadim parmak kadar yedim sonra bitane daha yedim ve sonra bitane daha((((( cok ozur dilerim bu kacamakti ve saat gecti kendimi affetmicemmmmmmmm
Maalesef bu huy bi çoğumuzda var mooncum tadina bakinca kendimizi tutamayip bi daha bi daha arkasi geliyor bugün hemen saf protein yaparsan hemen gider bence

Afiyet olsun canim çok iyi kolay gelsin sakin doğum gününde fazla kaçırma
Ben de iyiyim canım.biliyosun yoğunluk aynen devam..bugün öyle yazınca sen canım sıkıldı bi hatrını sorayım dedim..
Nasil gidiyor taşınma işleri sarrafcim
Menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, kk peynir, dört ceviz..
Akşam: bir tabak sulu köfte (patatesinden yemedim), ayran, iki kaşık makarna..
Çok güzel menun tatlim afiyet olsun
:) canım kiskaniyorlardir dinleme sen onları banada bizzat komşum söyledi Ayy sen zayiflayinca cokmussun nerde eski güzelliğin dedi :) hiiiiiç duymicaz biz onları
ayy kiskaniyorlarrr biziii yahuuu 36 beden pantolonlarla incecik salinmaniin verdiği mutluluk paha biçilmez

Takmiyodumda bugun biri daha diyince sinir oldm kendide 6verdi kendnde yavasla ozaman.. dedm zaten ee sende verdinn ne alaka diye snr oluyyorm boyle insanlara
Valla canim gül geç hiç takma ben ilk diyete başladım heycanla anlatıyorum birine doğum öncesi pantolonlarima giricem falan diye bana ooo daha 20 kilo vercen de o pantolonlara gircen sen onlari ver başka birine dedi resmen hevesimi kirdi ama ben bunu duyunca iyce hirslandim ve zayiflayip girdim pantolonlarima sonra da ayy çok zayifladin sen eski güzelliğin kalmadi dedi ne yapsan boş yani eleştirmek istedikten sonra çok şey bulunur boşvericez hangi kiloda mutluysak o kiloya kadar inicez

Hiç hoş bi haraket olmamış ama bunlar seni iyce hirslandirsin miyavim ver kilolari görsün bakalimm o kadar kilo verdin ayni olur mu hiç halbuki motive etse çok güzel kilo verdin kalanlari da vereceksin hayatim deseeeahh nerdeee bizim erkeklerdee

Kendi aklınca gaza getiriyor evet bizim erkeklerimizde böyle düşünüyorlar malesef

Miyav_su canimm tesekkur ederimm...Kiz senmi kartsinnn ee bende 29 um ozaman pesinden geliorummm aşkkk olsunnn çıtırızzz biz ayollll

Günaydın arkadaşlar:) Kaçamaksız bol egzersizli bir hafta diliyorum size de. Haftaya daha güzel sonuçlar alalım:)

Allah bagislasin seninde kizini kac kilo vermen gerekiyo benim cok
Amin canım..doğumdan sonra 92 kiloya kadar çıktım.buraya geldiğimde 90.5..
Şimdi 83 lü rakamlara indim..daha çok var verilecek kilo..bırakmak yok hep beraber daha çok eksiler görücez...

Bugün son inşallah canım..yarın da rahat ragat yerleşirim. Mutfak yerleşti sadece dolaplar kaldı. bu akşam yeni evimde kalıcam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…