- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.581
Can'ım menün güzelmiş tatlı için bitter çikolata ye keserMenümü yazayim kizlar unutmadan
Kahvaltim , 1 yumurta , 6 zeytin , biber , turp , peynir , bir dilim ekmek , 3 dilim sucuk , iki catal nutella
Aksam , bir kücük tabak yagsiz yogurtlu makarna , bir tabak yogurtlu brokoli haslamasi , 6 tane yer fistigi , iki kare cikolata
Spor 10 bin adim yürüdüm
Bugün fazla oldu kizlar ama sabah regl oldum tatli istegim hat safhada
Afiyet olsun Can'ım gözünaydınSabah; haslanmis yumurta ,biraz peynir..
Aksam; bi kasik bulgr ,bi kasik pure ve tavk
Bugun ailem bizdelerrrr
Bu kadar yedim amaa fenaaaayim cok geldii ya hayret..Afiyet olsun Can'ım gözünaydın
İyi yapmışsın Can'ım burası bugün sessiz bir tekİyi akşamlar.
Anca gelebildim yine.
Bugün yorucu geçti benim için. Dışarda işlerim vardı. Bi hayli yürüdüm koşuşturdum. İyi geldi açık havada uzun uzun yürümüş olmak.
Siz nasılsınız bakalım?
Okey oynuyoruz canim :) hihiiiKızlar nerdesiniz ? Of sıkıldım yahuherkese iyi geceler
Bakınayım dedim baktım üşüyorum bi kaç squat yapayım kan akışım hızlansın dedim gaza geldim bi kaç hareket daha ekledim. Oh spor gibisi var mı ..İyi yapmışsın Can'ım burası bugün sessiz bir tekben varım guguman kuşu gibi
Seninde canımGünaydinlar mutlu pazarlar kizlar hersey gönlünüzce olsun bugün
Canım nasılsın ?
Oh sporunda yapmışsın harikasınBakınayım dedim baktım üşüyorum bi kaç squat yapayım kan akışım hızlansın dedim gaza geldim bi kaç hareket daha ekledim. Oh spor gibisi var mı ..
moralim normalken keyifli hale geçtim.
Afiyet olsun canım menün güzelmişIyi aksamlar
Sabah
Peynir
Sosis
2 dilim tb ekmegi
Ogle yok
Aksam
Corba
Azicik yogurt
2 parca tavuk
Iste bugunki menum
canimmmm iyiyimmmm bugunude kacamaksiz atlatirsam daha iyi olucam sen nailsinnnCanım nasılsın ?
Yorgunum canım malesef sabah 7 den beri ayaktayım önce annemler ile bahçeye gittik öğlen eve geldim bu saatte kadar evde temizlik yaptım of çok yorgunum ne güzel inşallah kaçamaksız atlatırsın Can'ımcanimmmm iyiyimmmm bugunude kacamaksiz atlatirsam daha iyi olucam sen nailsinnn
Menün güzel Can'ım afiyet olsun akşam doydun pekiManumu yazayim...
Sabah:2 haslanmis yumurta,az yagli tuzsuz koy peyniri,domates salatalik sekersiz cay..
1 minnacik lokma kendi yaptigim ekmekten..az sonrada bi kahve içicez kocişle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?