Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar bugünki menüm kahvaltı 1 haşlanmış yumurta ,15 adet zeytin bol yeşillik Ve turp akşam ise mercimek çorbası ve fırında soğan yedim birde yasak birşey yedim

Kizlarrrrr Miyav_su bende yasak bisey yedim hemde 4 tane ama cok canim istediiiiii...Sonrada ciktim 45 dk tempolu yuruyus yaptim 5000 adim..

bundan sonra esim aksam eve gelince hemen cikicam 45 dk 1 saat yuruyus yapicam cok iyi geldi valla...Ama yarin tartuda +yım kesinen..üzülmek yok yola devam kicaman bi hafta varrr -1.5 -2 inşALLAH...

Kizlarrrrr Miyav_su bende yasak bisey yedim hemde 4 tane ama cok canim istediiiiii...Sonrada ciktim 45 dk tempolu yuruyus yaptim 5000 adim..
Ay bende bugün bahçede çalıştım o yüzden çay ike birlikte yedim pişmanmıyım evet ama işte telafi edicem sende çok iyi yapmışsın ve yasaklı yiyeceğini enerjiye çevirmişsin merak etme

bundan sonra esim aksam eve gelince hemen cikicam 45 dk 1 saat yuruyus yapicam cok iyi geldi valla...Ama yarin tartuda +yım kesinen..üzülmek yok yola devam kicaman bi hafta varrr -1.5 -2 inşALLAH...
Ay süper olur senin için akşam yürüyüşlerine bayılırım

Şükür yerleştim evime..biraz kaçamaklar oldu. hep hazır yemek zorunda kaldık ama abartmadım..ölüyorum yorgunluktan.bevişi uyutayım ben de yatıcam hemen...

Herkese iyi geceler kızlar.

Şükür yerleştim evime..biraz kaçamaklar oldu. hep hazır yemek zorunda kaldık ama abartmadım..ölüyorum yorgunluktan.bevişi uyutayım ben de yatıcam hemen...

Herkese iyi geceler kızlar.
Ay sevindim gözünaydın sıcacık oturun yuvanızda. Huzurlu ve sağlıklı haklısın dışardan Yemen normal ve sen kendini tutmuşsun tebrikleriyi geceler

selam kızlar nasılsınız
geçen cumartesi annemlere gittim sınav için. akşam halamın kalp krizi geçirip vefat ettiği haberi geldi.
4 gün orda kaldım. eve gelince de misafirlerim gelip gitti baş sağlığı için. bilgisayarı açmaya fırsat bulamadım.

Basiniz sagolsunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…