- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.601
Ay bende bugün bahçede çalıştım o yüzden çay ike birlikte yedim pişmanmıyım evet ama işte telafi edicem sende çok iyi yapmışsın ve yasaklı yiyeceğini enerjiye çevirmişsin merak etmeKizlarrrrrMiyav_su bende yasak bisey yedim hemde 4 tane ama cok canim istediiiiii...Sonrada ciktim 45 dk tempolu yuruyus yaptim 5000 adim..
Afiyet olsun tatlım menün güzel yerleştin mi Can'ım artık tamamenSelam kızlar..menüm..
Sabah: kaşarlı omlet, iki dilim domates, dört zeytin..
Akşam: bir lahmacun, bol salata..
Ay süper olur senin için akşam yürüyüşlerine bayılırımbundan sonra esim aksam eve gelince hemen cikicam 45 dk 1 saat yuruyus yapicam cok iyi geldi valla...Ama yarin tartuda +yım kesinen..üzülmek yok yola devam kicaman bi hafta varrr -1.5 -2 inşALLAH...
Ay sevindim gözünaydın sıcacık oturun yuvanızda. Huzurlu ve sağlıklı haklısın dışardan Yemen normal ve sen kendini tutmuşsun tebriklerŞükür yerleştim evime..biraz kaçamaklar oldu. hep hazır yemek zorunda kaldık ama abartmadım..ölüyorum yorgunluktan.bevişi uyutayım ben de yatıcam hemen...
Herkese iyi geceler kızlar.
Şu yorgunluğu atlatayım daha fazla muhabbet edicez canım.menülerim artık daha düzene girecek.bugün pazardan bol yeşilliğimi aldım..Afiyet olsun tatlım menün güzel yerleştin mi Can'ım artık tamamen
Süpersin Can'ım dinlen ve kendine dikkat etŞu yorgunluğu atlatayım daha fazla muhabbet edicez canım.menülerim artık daha düzene girecek.bugün pazardan bol yeşilliğimi aldım..
Ay sevindim gözünaydın sıcacık oturun yuvanızda. Huzurlu ve sağlıklı haklısın dışardan Yemen normal ve sen kendini tutmuşsun tebrikleriyi geceler
Nasilsin miyavimSüpersin Can'ım dinlen ve kendine dikkat et
Basiniz sagolsunnnnnnnnnselam kızlar nasılsınız
geçen cumartesi annemlere gittim sınav için. akşam halamın kalp krizi geçirip vefat ettiği haberi geldi.
4 gün orda kaldım. eve gelince de misafirlerim gelip gitti baş sağlığı için. bilgisayarı açmaya fırsat bulamadım.
sağol canım. Allah razı olsun.Basiniz sagolsunnnnnnnnn
sağol canım. Allah razı olsun.Afrasyab basin sagolsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?