- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.621
İyiyim Can'ım benim sen nasılsın anneler ile Nasıl geçti okeyi kim kazandıNasilsin miyavim
Benim eşimde öyleydi artık pek karışmıyor ver tepkini yazık etmişsin kahve makinesini şense onun alet hırdavat işlerine karış csnım bir bak karışıyor mu ben sinir oldum burdanEsim bugün dediki mutfak cok düzensiz , hersey ortalikta , cok fazla esya var. Ben sana liste yapiyim ona göre düzenle dolaplari dedi.bende mutfakta calisan benim bana neyin lazim olup olmadigini sen mi bileceksin dedim.ona göre fazlalik ama bana göre degil ..bende kendin düzelt madem iyi biliyosun ama o zaman mutfakta sen is yaparsin dedim.bir kac hafta önce bu konuda yine tartistik .tezgah cok dolu dedi kahve makinasi gözüne batti .fazla kullanmiyosun yer kapliyo dedi .kalabalik oluyomus ortalik.ama kendisi almisti ben ona al demedimo sinirle kah ve makinami baskasina verdim.simdi pismanim.bugün yine sinirlendim sabah bütün mutfak dolaplarini dökecem.normalde kullanmadigim seyler var ama misafir gelince lazim oluyo diyorum anlamiyo.eve birisi gelince komsudan tava tenceremi topliyim .her seye karisiyo cok sıkılıyo rum.erkek mutfak dolaplarinada karisirmi ya.herkesmi böyle sadece benimkimi dengesiz bilmiyorum
Başınız sağolsun rabbim cennetinden bir kapı açsın Can'ım nasılsın bir şey sorucam rahmetli halanda şeker var mıydıselam kızlar nasılsınız
geçen cumartesi annemlere gittim sınav için. akşam halamın kalp krizi geçirip vefat ettiği haberi geldi.
4 gün orda kaldım. eve gelince de misafirlerim gelip gitti baş sağlığı için. bilgisayarı açmaya fırsat bulamadım.
Menünde sporunda harika ne diyorum biliyor Musun biz seninle kick boks dersleri alalım görsün bizim kocalarKizlar menümü yazayim .bugün moralim cok bozuk o yüzden burayada ugramadim
Kahvaltim , omlet , peynir , kapya biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuc yer fistigi ,
Aksam , yogurt ve mercimek böregi , 4 tane patates kizartmasi , iki bisküvi
Spor 15 bin adim yürüdüm
Canım başınız sağolsunselam kızlar nasılsınız
geçen cumartesi annemlere gittim sınav için. akşam halamın kalp krizi geçirip vefat ettiği haberi geldi.
4 gün orda kaldım. eve gelince de misafirlerim gelip gitti baş sağlığı için. bilgisayarı açmaya fırsat bulamadım.
Tşk.ederim canım.çok güzeldi be tabi yorucu.
Teşekkür ederim canım..
Allah hayirli uzun ömür nasip etsin yavruna canim.Tşk.ederim canım.çok güzeldi be tabi yorucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?