- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.641
Tesekkür edrim canim güzel fikirlerin icin.biz 14.5 yillik evliyiz.kaynana sorunlari bizdede oldu cok.artik onlari takmiyorum bile.hep ben anlayisli olmaliyim , hep ben alttan almaliyim.artik cok yoruldum.neden o da beni düsünüp alttan almiyo bana yardimci olmuyo.anca konusmasini biliyo.zaten bebek beni yoruyo üstünede o.artik alttan almaktan biktim yoruldum.moralim cok bozuk.sabhtan beri yaptigi düsüncesizliklere agliyorum yoruldummmmarlin18 canm kac yillik evlisin..genelde evliligin ilk can alici yillarinda bunlar olabiliyor..Tabi kimi indaninda huyu suyu oyle oluyor..Degistirmek senin elinde..Babalik psikolojileride bazn degistirio onlari..Sabirli ol..Benim esim pek karismaz ama hepsinin baska huylari var iste,degistirmek biraz bizim elimizde..Evlendigim zaman esimle tek problemimiz kayinvalide ziyaretleriydi oyleki artik yorulmustum ve gereksiz huzursuzluklar cikarmaya baslamistik..Sonra en buyuk ablam bana dediki kizim kocan nasl mutlu oluyorsa biraz oyke davran bak gireceksin ozamn seni kirmamak icin istedigin gibi olmaya baslicak..Ya sabir dedim 20 yillik evli vardr bi bildigi dedim..annem hic anlayisli degildr bu konularda kocalariniza yol vermeyin dediklerini yapmayin onlar sizin yolunuzda olsun der keser atar ne mumkun insan okadr bencil olabilirmi?neyse ben bu sefer basladm esim ne zamn dese gitmeye baktim ozamn esim cok mutlu oluyor banada daha düskun oluyor..baktim gidelimmi diye sormaya basladi oncedn olsa su gün annemlere gidicz derdi bende nie o gun bugn olsn derdim yada daha şu gun gittik ya derdim..boylelikle artik o gun degil bugun gidelimmi dersem ses çıkartmaz kabul eder ve ablasinin kardesinin orograminida ona gore ayarlar..ha gitmiomuyuz yine gidioruz ama bnm istedigm zaman..oncedn her hafta giderdik simdi 2 haftada 1 gidioruz kendi aoleme daha nadir gidiorum ama oda bndn kaynaklanio biraz üşengecim ben..Uzun oldu ama sende oyle yapmayi dene bi..mesela deki aksam hayatim dusundum doru soyluosun fazla kalabalik bende bebektn bi firsat buluyumda bosaltiim biraz de hakli oldunu düşünüp ruhu okşansin..erkekleri biraz yuceltmk gerekio onu anladim...bildigim konularda bile yine danisip esimin ruhunu okşarim.bazi konularda sen daha ii bilirsin nasl yapayim derim yada sence nasl yapalim derim..baznde damarima bastimi cok bikiyosun karisma isimede derim dengeyi bulmak lazim..
Canim cok az yiyosun sonra gözün döner dayanamaz daha çok yersin tatlim en azından iki öğün yeManumu yazayim...
Sabah:2 haslanmis yumurta,az yagli tuzsuz koy peyniri,domates salatalik sekersiz cay..
1 minnacik lokma kendi yaptigim ekmekten..az sonrada bi kahve içicez kocişle..
Afiyet olsun güzelimmSabah; haslanmis yumurta ,biraz peynir..
Aksam; bi kasik bulgr ,bi kasik pure ve tavk
Bugun ailem bizdelerrrr
Afiyet olsun tatlim çok iyiIyi aksamlar
Sabah
Peynir
Sosis
2 dilim tb ekmegi
Ogle yok
Aksam
Corba
Azicik yogurt
2 parca tavuk
Iste bugunki menum
Menü çookkk güzel miyavcimm ammaaaa nedir o yasak şeyİyi akşamlar bugünki menüm kahvaltı 1 haşlanmış yumurta ,15 adet zeytin bol yeşillik Ve turp akşam ise mercimek çorbası ve fırında soğan yedim birde yasak birşey yedim
Çok güzel menun tatlişimmmSabah; pastirmali yumurta ve cay
Aksam ; balik izgara ve salata
Aaa olmuyor kizlar nedir bu yasak yiyeceklerKizlarrrrrMiyav_su bende yasak bisey yedim hemde 4 tane ama cok canim istediiiiii...Sonrada ciktim 45 dk tempolu yuruyus yaptim 5000 adim..
Afiyet olsun canimmSelam kızlar..menüm..
Sabah: kaşarlı omlet, iki dilim domates, dört zeytin..
Akşam: bir lahmacun, bol salata..
Hoşgeldin afrasyabcim çok üzüldüm Allah rahmet eylesin kalanlara sağlıklı uzun ömür nasip etsinselam kızlar nasılsınız
geçen cumartesi annemlere gittim sınav için. akşam halamın kalp krizi geçirip vefat ettiği haberi geldi.
4 gün orda kaldım. eve gelince de misafirlerim gelip gitti baş sağlığı için. bilgisayarı açmaya fırsat bulamadım.
Menün çok iyi canim kaçamaklari hafif tutmuşsun yürüyüş harikaKizlar menümü yazayim .bugün moralim cok bozuk o yüzden burayada ugramadim
Kahvaltim , omlet , peynir , kapya biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuc yer fistigi ,
Aksam , yogurt ve mercimek böregi , 4 tane patates kizartmasi , iki bisküvi
Spor 15 bin adim yürüdüm
Günaydın miyavimmGünaydın kızlar herkese Mutlu sağlıklı bir hafta dilerim
Afiyet olsun balimmkızlarrr
bugün kahvaltı bir simit kücük zeytin ezmesi birde peynir 10 gramlık kutularda
Hayırlı olsun bebişin yeni yaşiTşk.ederim canım.çok güzeldi be tabi yorucu.
Çok iyi marlincim regl şiskinligide vardir daha da inerHerkese günaydin bol eksili huzurlu bir hafta olur insallah
Kilom 62.6
Cuma kilom 62.8
Giden 200 gr ama reglimin ikinci günü bugün
+500 müGünaydinnnnnnn kizlarrrr...
Miyav_su cum yürüyüşemiii superrrr...
Bende evde su adim kondisyon aletlerinden alayim diorum..kosu bandi falan kosyvak yerim yok zaten bizim apartmanin spor salonu var ama alt kata cok ses gittigi icin 2 yildir kapali hala ses izolasyonu yapilacak??
Maalesef ben +500 ile basladim haftaya
Reglden olabilir tatlim bu hafta dikkatli yeyip telafi edersinBen de +400 gr la döndüm yaa...hafta sonu düzensiz beslenme ve bugün regl oldum.onlardan dolayı galiba..
Can'ım benimMiyav_su canimmmm dogum gunun kutlu olsunnnnnnnnnn yeni yasinda fit olman dilegiyleeee ve o yureginden gecen sey bir an once olsun..
Çok teşekkür ederim Can'ım benimMiyav_su cummmm sen mi dogdunnn ayyyyy iyki dogdunn arkadaşımmmmm
SekerPancarii canim bu hafta 67.9 hedefimmmm haydinnnnnnnn yokk muuu arttirannnnnnnnnnnnn -2 -2 -2
@ParteMoralll tunaydin canim...@marlin18 canim sende sinir patlamasi.olmus belli..takma kafana sen zayiflamana fit olmana bak...Daha bakimli ve alimli olmaliyizkii bize daha aşık olsunlar..Bosalt kafani madem oykede boylede olmuo bi müddet kabullen oyle sinirlerini bozmahadi lütfen
Canim kucukken ne cevirirdim aman allahim hep birinci olurdum yaris yapardik :) acaba suan cevirebilirmiyim aslinda cok istiyorumm sen nerden alcaksinSelam kızlar. Hula hoop almaya karar verdim. Netten alacağım ama bi güven duyamadım yaa. Hula hoopla hem spor yapmış olcam hemde belim melim incelcek diye heveslendim ama hevesim kursagımda kalcak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?