- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.661
Iyi canimmmmm senNabeeeerr kizlaaarrr
nettekilere güven duyamadım arıyorum halaCanim kucukken ne cevirirdim aman allahim hep birinci olurdum yaris yapardik :) acaba suan cevirebilirmiyim aslinda cok istiyorumm sen nerden alcaksin
Bende alicam bakayimda hemen temin ediyimnettekilere güven duyamadım arıyorum hala
Buldumm spor magazasinda var gorerek alicam. Netten baktm varmi diyr.. bide bel incede sence basenlere iyi gelirminettekilere güven duyamadım arıyorum hala
Bulursan bana da söyle :)Bende alicam bakayimda hemen temin ediyim
hangi spor magazası ben spor magazalarının sıtelerıne baktım bulamadımBuldumm spor magazasinda var gorerek alicam. Netten baktm varmi diyr.. bide bel incede sence basenlere iyi gelirmi
Isim verebilirmiyiz ki d ilr baslayan magaza varya icinde hersey var hanihangi spor magazası ben spor magazalarının sıtelerıne baktım bulamadım
alla all baktım onada tekrar bakayımIsim verebilirmiyiz ki d ilr baslayan magaza varya icinde hersey var hani
Ben gordum alicagim zaman magazasina gidip bakip alicamalla all baktım onada tekrar bakayım
Amin inşallah Can'ımNice mutlu yaşlaraMiyav_su . Sevdiklerinle çooook mutlu yılların olsun
Ay teşekkür ederim Can'ım benim hep birlikte sağlıklı Mutlu uzun yıllaraMiyav_su IYIKI DOĞDUN MIYAVIIIIIIMM iyiki bizimlesin iyiki dostumsun hayırlı mutlu huzurlu uzun yillarin olsun
Amin Can'ım inşallah hep birlikte nice sağlıklı uzun yıllaraKızlar doğum günü +400 grla sonuçlandı bende.
Miyavcım seninde doğum günün kutlu olsun canım.nice sağlıklı mutlu ve zayıf senelere
Amin Can'ım hep birlikteMiyav_su canım doğum gününmüş bugün..Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin sana..hep mutlu ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?