Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun partemm
Sabah ; iki haslanmis yumurta, peynir, fume

Aksam; gogus kizartmaa, zero
Selam kızlar. Hula hoop almaya karar verdim. Netten alacağım ama bi güven duyamadım yaa. Hula hoopla hem spor yapmış olcam hemde belim melim incelcek diye heveslendim ama hevesim kursagımda kalcak gibi.
Çok iyi olur olur canim hem eğlenceli hemde guzel inceltir ağırlıkli olanlari falan duymuştum aslında öyle bişey bulsan super olur
Iyi canimmmmm sen
Iyyim canim bende annemlerdeyim
Buldumm spor magazasinda var gorerek alicam. Netten baktm varmi diyr.. bide bel incede sence basenlere iyi gelirmi
Aahh keşke basenlere iyi gelse benim bel ince bacaklar biraz kalin
Ay teşekkür ederim Can'ım benim hep birlikte sağlıklı Mutlu uzun yıllara

Bugünkü menüm..
Sabah: kaşarlı omlet, dört zeytin, beş çiğ fındık, çok az tulum peyniri..
Akşam: yarım kase mercimek çorbası, bir tabak ıspanak...
Afiyet olsun canim cok iyi bütün işler bitti mi yeni evde

Aman canim yeme kalanlari keşke bugün de yemeseydin hatta geri kalan menü güzel ama

Canim yapma lütfen her moralimiz bozuk olduğunda yada kizgin olduğumuzda yemeğe düşersek kiloların hepsini versekde bu dönemlerde hep geri gelir kilolar bu alışkanlıklarimizdan vazgeçmeliyiz Üzgünken yemek yok kizginken yemek yok hatta çok mutluyken bile çok yemek yok

Pastaaaaamiiii

Ooww seni seni

Valla yaaa cikolatayi nasil ozledim. migrosa gittik kurabiyeler tepsiyle yeni cikms nasil kokuo elmali cok kotu oldm inanamassn boylee o ani anlatamiyorm al dedi esm hayir dedm sonra gitti aldi ben biseye bakarken zorla agzima gtrdu sadece kucuk isirdimm ilkkez oldu bu ve cok pisman oldummm tatli cnku kalorisi cook aklima smdi geldi tatli diyince

Canim insaniz sonuçta ben küçük kaçamaklara bişey demiyorum bi lokma yenebilir çok canin çektiginde bir kurabiye de yenilebilir ama haftada bir ikiyi geçememeli kilo vermek istiyoruz sonuçta üzülme bi lokmadan bişey olmaz

Kizlarrrr yeni maceralarla burdayim
Öncelikle.menumu yazayim
Kahbalti:5 cherry domates 2 haslankis yumurta avuc ici kadr yagsz peynir sekeriz cay ve 5 zeytin
aksamda 5 kasik bulgur pilavi 2 kasik yogurt...
yarin lahana corbasi dietine basliorum corbami yaptimm hadi hayirlisiii bakalimm

Menün güzelmiş Can'ım afiyet olsun bencedeveşin yemezse at çöpe

Afiyet olsun Can'ım lahana çorbası diyeti Nasıl oluyor?

Can'ım ne oldu eşin mi yine ah bu kocaları toplayıp kaynayan kazana atıcaksan yasakları spor ile telafi etmişsin

Bulgurr muu birileri dukandan sıkılmiş galiba aayy lahana çorbası ben yapmıştim bi ara ilk gün igrenerek içtim hiç kaçamaksiz ama gram veremedim inşallah sende işe yarar

İyi akşamlar kızlar bende bugün 5,30 uyandım kahvaltımı yaptım kahvaltı menüm : omlet ,avuç içi peynir,15 adet zeytin turp ve yeşillik sonra yürüyüş yaptım eve geldim ablalarım gelmiş dogum günümü kutlamak içinpasta vardı inanın pastadan kibrit kutusu kadar yedim Onuda üzülmesinler diye sonra ben eşim ve arkadaşı çarşıda idi bir yerlere oturduk onlarda tatlı söylediler küçüçük baklavanın çatal ucunu zor yedim ayıp olmasın diye sonra arkadaşlarım bana süpriz parti hazırlamışlar sağolsunlar benim çok sevdiğim yemekler vardı mercimek çorbası 1 kase , kuru patlıcan dolması 4 adet ,içli köfte 2 adet, 4 kaşık kavurma biraz Haydari, biraz salata ,biraz çerez ,4 adet ızgara köfte limonlu soda biliyorum bugün rekor kırdım aslında yazmak istemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…