- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.681
Sabah ; iki haslanmis yumurta, peynir, fume
Aksam; gogus kizartmaa, zero
Çok iyi olur olur canim hem eğlenceli hemde guzel inceltir ağırlıkli olanlari falan duymuştum aslında öyle bişey bulsan super olurSelam kızlar. Hula hoop almaya karar verdim. Netten alacağım ama bi güven duyamadım yaa. Hula hoopla hem spor yapmış olcam hemde belim melim incelcek diye heveslendim ama hevesim kursagımda kalcak gibi.
Iyyim canim bende annemlerdeyimIyi canimmmmm sen
Aahh keşke basenlere iyi gelse benim bel ince bacaklar biraz kalinBuldumm spor magazasinda var gorerek alicam. Netten baktm varmi diyr.. bide bel incede sence basenlere iyi gelirmi
Ay teşekkür ederim Can'ım benim hep birlikte sağlıklı Mutlu uzun yıllara
Afiyet olsun canim cok iyiBugünkü menüm..
Sabah: kaşarlı omlet, dört zeytin, beş çiğ fındık, çok az tulum peyniri..
Akşam: yarım kase mercimek çorbası, bir tabak ıspanak...
Aman canim yeme kalanlari keşke bugün de yemeseydin hattaMerhaba arkadaşlar.menümü yazayım.
11.30... 1 tam 1 beyaz haş.yum.
14.00... 40 dk wliptik+250 twester+150 mekik
Arada 2 çik.top 1 kapkek kendi yaptığım
17.00.. 1 tabak karnıbahar
18.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Hala doğumgününden kalan 2 dilim kadar pasta var.bugün eşim yerse yer yemezse ben yemeyim diye çöpe atcam.yoksa gitgel bi çatal alırım yerim.
Oohh süpersinn tatlimmHuuuuuuuuuu nerdesiniz yahuuuuu kizlar..
Ben sporumuda yaptimmmmm 1.5saat salonda ben gunu tamamladim.. su zaten fix yazmaya gerek yok
Canim yapma lütfen her moralimiz bozuk olduğunda yada kizgin olduğumuzda yemeğe düşersek kiloların hepsini versekde bu dönemlerde hep geri gelir kilolar bu alışkanlıklarimizdan vazgeçmeliyiz Üzgünken yemek yok kizginken yemek yok hatta çok mutluyken bile çok yemek yokMutsuz bir günün ardindan kacamaklarla dolu menüm
Kahvaltim , 1 yumurta , peynir , kapya , bir dilim mercimek böregi , kendi yaptigim unsuz ekmekle kasarli tost , turp
Aksam , bir tabak taze börülce yemegi , yogurt , iki ince dilim cocuklara yaptigim pizzadan yedim , bir ince dilim kek veee bir cikolata yedim
Spor 9 bin adim yürüdüm
PastaaaaamiiiiMerhaba arkadaşlar.menümü yazayım.
Hala doğumgününden kalan 2 dilim kadar pasta var.bugün eşim yerse yer yemezse ben yemeyim diye çöpe atcam.yoksa gitgel bi çatal alırım yerim.
Ooww seni seniMutsuz bir günün ardindan kacamaklarla dolu menüm
Kahvaltim , 1 yumurta , peynir , kapya , bir dilim mercimek böregi , kendi yaptigim unsuz ekmekle kasarli tost , turp
Aksam , bir tabak taze börülce yemegi , yogurt , iki ince dilim cocuklara yaptigim pizzadan yedim , bir ince dilim kek veee bir cikolata yedim
Spor 9 bin adim yürüdüm
Tesekkurler baby :)Oohh süpersinn tatlimm
Valla yaaa cikolatayi nasil ozledim. migrosa gittik kurabiyeler tepsiyle yeni cikms nasil kokuo elmali cok kotu oldm inanamassn boylee o ani anlatamiyorm al dedi esm hayir dedm sonra gitti aldi ben biseye bakarken zorla agzima gtrdu sadece kucuk isirdimm ilkkez oldu bu ve cok pisman oldummm tatli cnku kalorisi cookCanim yapma lütfen her moralimiz bozuk olduğunda yada kizgin olduğumuzda yemeğe düşersek kiloların hepsini versekde bu dönemlerde hep geri gelir kilolar bu alışkanlıklarimizdan vazgeçmeliyiz Üzgünken yemek yok kizginken yemek yok hatta çok mutluyken bile çok yemek yok
Ay evet kedinin ciğere baktığı gibi bakışıyoruzPastaaaaamiiii
Canim insaniz sonuçta ben küçük kaçamaklara bişey demiyorum bi lokma yenebilir çok canin çektiginde bir kurabiye de yenilebilir ama haftada bir ikiyi geçememeli kilo vermek istiyoruz sonuçta üzülme bi lokmadan bişey olmazValla yaaa cikolatayi nasil ozledim. migrosa gittik kurabiyeler tepsiyle yeni cikms nasil kokuo elmali cok kotu oldm inanamassn boylee o ani anlatamiyorm al dedi esm hayir dedm sonra gitti aldi ben biseye bakarken zorla agzima gtrdu sadece kucuk isirdimm ilkkez oldu bu ve cok pisman oldummm tatli cnku kalorisi cookaklima smdi geldi tatli diyince
Eşine ver yisin ooAy evet kedinin ciğere baktığı gibi bakışıyoruz
Tesekkurler baby :)
Menün güzelmiş Can'ım afiyet olsun bencedeveşin yemezse at çöpeMerhaba arkadaşlar.menümü yazayım.
Afiyet olsun Can'ım lahana çorbası diyeti Nasıl oluyor?Kizlarrrr yeni maceralarla burdayim
Öncelikle.menumu yazayim
Kahbalti:5 cherry domates 2 haslankis yumurta avuc ici kadr yagsz peynir sekeriz cay ve 5 zeytin
aksamda 5 kasik bulgur pilavi 2 kasik yogurt...
yarin lahana corbasi dietine basliorum corbami yaptimm hadi hayirlisiii bakalimm
Can'ım ne oldu eşin mi yineMutsuz bir günün ardindan kacamaklarla dolu menüm
Spor 9 bin adim yürüdüm
Bulgurr muu birileri dukandan sıkılmiş galibaKizlarrrr yeni maceralarla burdayim
Öncelikle.menumu yazayim
Kahbalti:5 cherry domates 2 haslankis yumurta avuc ici kadr yagsz peynir sekeriz cay ve 5 zeytin
aksamda 5 kasik bulgur pilavi 2 kasik yogurt...
yarin lahana corbasi dietine basliorum corbami yaptimm hadi hayirlisiii bakalimm
Basenlere Sukuat iyi gelir Can'ım birde ekliptik bisiklet biniyorsan sakın binme oda basen yaparBuldumm spor magazasinda var gorerek alicam. Netten baktm varmi diyr.. bide bel incede sence basenlere iyi gelirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?