- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.321
Günaydın afiyet olsunIyi geceler kizlar.misafirlerim vardi yeni gittiler bende kizi uyutuyorum bi bakayim dedim size ne yaptiniz diye.ben bugün kaptandan izinliydim ama menümü yazayim yine
Kahvaltim , 1 yumurta , peynir , zeytin , kapya biber, turp üc dilim sucuk iki dilim domates , bir dilim ekmek
Aksam , bir tabak corba , firinda tavuklu brokoli , yarim tabak kiymali makarna , salata
Sonra cayla iki dilim pasta
Spor 2 saat yürüdüm
Bugün fazla oldu kizlar insallah hafta ici dengelerim
Afiyet olsunBugünkü menüm..
Sabah: tereyağında yumurta, kk peynir, iki kaşık mısır yarması..
Akşam: misafirim vardı birtane ince dilim börek yedim tatlıya dokunmadım..
Bol suyumu da içtim.
Canım akşam açmı yattın tebrikler partide hiçbirşey yememişsin iraden güzelKizlar iyi gecelerrrrrrr...
biz daha ye i geldik doomgunusunden valla nenuyu saymiyim pasta borekler corekler tuzlular tatlikar vs..hic birine dokunmadim bile...herkes şok...kizdigimi bikdiklerinden kimse ye falanda demedi esim tadina bak dedi onada bakışım yeterli oldu sanirim..
ve 1-2 saat kadar avm yuruyusu yaptik alosveris niyetine...
menum..
sabah 2 sogan ve 1 yumurta ile soganli yumurta sekersiz cay
aksam 1 fincan sekersiz turk kahvesi ve 1 bardak sekersiz cay..gayet iyiyimmm oluooo olucak ALLAH'ın izniyle..
Gunaydin bebegmmmm mutlu pazarlar.. bizde kahvaltiii yapip sahil havasi alicazzzzz aman allah gunesi gordummGünaydın kızlar herkese Mutlu pazarlarbende şimdi kahvaltımı yapıp yürüyüşe gidiyorum
Ay ne güzel burada malesef sahil yok of benimde yürüyüş yetim ormanlık bir yer güzel ve temiz hava gibisi yok oh içine bolca çekGunaydin bebegmmmm mutlu pazarlar.. bizde kahvaltiii yapip sahil havasi alicazzzzz aman allah gunesi gordumm
Hayırdır Canım hangi diyeti yaptın yada beler yaptınGunaydin kizlar
Yarin itibariyle diyetimi degistirmek zorundayim bu diyet sagligimi cok kotu bozdu ve bugun dinlenmeye karar verdim dun rahatsizlandigim icin liste yazmadim
Yarin ins listemle gelirim
Kahvaltını yapmadan sakın dışarıyagunaydinnn kizlar.....
ayy bugun pazar dimi kahvalti hazorlamak var simdi ama cnm hic hazirlamk istemio.mdisari coksak gereksiz seyleri yeme ihtimalim var..
evet canim okadarcikla duruorum:)Ee aksam yemegi hani :) bu kadarciklami duruyosun..
yaptim canim kahvaltimi bi tanede minnavik ev yapimi tuzlu kurabiye yedim hemidee:)Kahvaltını yapmadan sakın dışarıyaadımını atma sana fit demem tombiş moon derim ona göre
Afiyet olsun dışarda gözün kaymasınyaptim canim kahvaltimi bi tanede minnavik ev yapimi tuzlu kurabiye yedim hemidee:)
İyim Canım sen nasılsın toplayabildiniz mi kendinizi rahmetli eniştende mi kalp krizi geçirdiselam kızlar
2 haftada 2 taziye yordu biraz. nasılsınız bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?