- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.341
iyiyiz şükür. eniştem rahatsızdı zaten sürekli hastaneye gelip gidiyordu. kalp krizi değildi onunkisi.İyim Canım sen nasılsın toplayabildiniz mi kendinizi rahmetli eniştende mi kalp krizi geçirdi
Tekrardan başınız sağolsun Allah rahmet eylesiniyiyiz şükür. eniştem rahatsızdı zaten sürekli hastaneye gelip gidiyordu. kalp krizi değildi onunkisi.
Ne oldu Canım bence izne ayrılma daha çok salarsın kendini bak 1 hafta yoktun kaç kilo aldın ve geldin yinede sen bilirsinKizlar 1 ay kadar izne ayrilmak istiyorum hatta zorundayim kendimi saldim iyice
Bi sekilde tam olarak toplanmam lazim ama once kafami toplamam lazim
SekerPancarii kaptanim senden ve takimdan 1 aylik izin istiyorum
sağol cnm Allah razı olsun.Tekrardan başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Bu haftadan itibaren asıl artık Canım dikkat ettiysen almamışsındırsağol cnm Allah razı olsun.
canım güzel gidiyordun. niye izne ayrılıyorsun.Kizlar 1 ay kadar izne ayrilmak istiyorum hatta zorundayim kendimi saldim iyice
dikkat edemedim pek. aynıyım sanırım tartılmadım daha.Bu haftadan itibaren asıl artık Canım dikkat ettiysen almamışsındır
İnşallah almamışsındır Canımdikkat edemedim pek. aynıyım sanırım tartılmadım daha.
Merhaba Canım Aramıza hoşgeldin takım kaptanımızMerhaba bende katılmak istiyorum takıma müsaade var mı acaba
Hoşbulduk okudum şimdi :) Sevgi ben 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim artık bu kilolar çok bezdirdi beni 2 yıl önce 65 ten 50 ye düşmüştüm şimdi 65 ile başladım yola şuan 63.5 im yurtta kalıyorum ama artık nolursa olsun kilo kontrolümü sporumu ele almaya karar verdim şuan hedefim 52 boyum 1.55Merhaba Canım Aramıza hoşgeldin takım kaptanımızSekerPancarii takımın kuralları ilk sayfada yazıyor bir onu oku istersen
Canim iki haftadir baya fazla aldimda izne ayrilayim diyorum zaten keyfim yerlerde surunuyorcanım güzel gidiyordun. niye izne ayrılıyorsun.
Ee sen dukan yapmiyomuydun karistirdimmi menulern hic benzemiyo.. bide cok ac kalarak saglkli olmaz ye cnm ama kontrlluevet canim okadarcikla duruorum:)
Çok güzel Canım işte burada hep birlikte kilo veriyoruz inşallah azimlisin vereceksin buna emin ol sevgilinde sana hayran kalacakHoşbulduk okudum şimdi :) Sevgi ben 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim artık bu kilolar çok bezdirdi beni 2 yıl önce 65 ten 50 ye düşmüştüm şimdi 65 ile başladım yola şuan 63.5 im yurtta kalıyorum ama artık nolursa olsun kilo kontrolümü sporumu ele almaya karar verdim şuan hedefim 52 boyum 1.55
Amacım zayıflayıp sıkılaşmak sevgilimin hayran kalacağı fizikte biri olmak ve öncesinde tabikide sağlıklı olup sigara lanetini bırakarak şu kiloları şakır şakır vermek
Son olarak bişey sorucam listeye kiloları alıntılayarak mı yazıyoruz?
Canim iyi düşün cumaya daha çok var toparlarsin bence sonra daha fazla kilo artışı olmasinKizlar 1 ay kadar izne ayrilmak istiyorum hatta zorundayim kendimi saldim iyice
Tesekkurler canim raki bemYeni yaşın kutlu olsun tatlı rakibem. Aynı zamanda en yaşlı benim yaş 35 :)
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, tabiki katilabilirsinMerhaba bende katılmak istiyorum takıma müsaade var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?