Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hos geldin canim. Insallah en kisa zamanda kilolarindanda sigaradanda kurtulursun

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için :) 22 yaşındayım 1.55 boyundayım 63.5kiloyum

Son düzenleme:
bugün 2 kaşık menemen(kendimi kınıyorum ama anne menemeni )
1 kk beyaz peynir 4-5 demet maydonoz nane gibi yeşillik yedim
1 bardak çay
arada kahve ve ceviz (cevizin ölçüsünü kaçırdım )
akşam 4 dolma yarım kase yoğurt

arada sirkeli bal sıcak su karışımını içtim daha spor yapmadım gece pilatesimi yapıcam

Menun guzel bence .dolmalarda çok buyuk degilse so run yok

Hosgeldin :)

Maşallah menün ve sporun mükemmel Canım

Menün çok güzel Canım afiyet olsun

SekerPancarii kaptanim subatin 26 si cumaya denk geliyor nirmalde 1 ay diyordum ama sanirim sizden ayri o kadar dayanamam gibi geliyor 26 subatta doneyim

Selam canlarim yeni geldimmm misss sahil havasini icime ceke ceke aldm geldm..

Sabah; peynirli omlett , pastirma cay bir dilim yulf gozlemem

Aksam; kizarmisss tavuk, uc tane cig kofteayrannn oohhh bide yulafli gozlemem

Cok sukur doyduk
Oh ne güzel yürüyüş iyi gelmiştir menün de çok güzel afiyet olsun

Bence çok güzel menü tatlim afiyet olsun ne güzel pilates mi yapıyorsun bende çok yaptim pilates severim

Canim bende korkuyorum ayrilirsam almaktan ama sanki ayrilmam lazim gibi bi sure izninizi alayim insallah en yakim zamanda daha guclu olarak katilicam araniza
Olur tatlim ama senede 2 izin hakki var unutma acil durumları da göz önünde bulundurmak lazim sen diğer iznini 2015 de almıştın demi? Yani 2016 da sifirlandi tekrar 2 izin hakkin var birini kullaniyorsun şuan ama seni rahatlatacaksa kendin bilirsin güzelim kafani topla ve eksilerlee dön

Selam canlarim yeni geldimmm misss sahil havasini icime ceke ceke aldm geldm..

Sabah; peynirli omlett , pastirma cay bir dilim yulf gozlemem

Aksam; kizarmisss tavuk, uc tane cig kofteayrannn oohhh bide yulafli gozlemem

Cok sukur doyduk
Oohh ne güzel yürümüşsünn özendimm çiğ köfte dukan usulü mü yoksa kaçamak mi afiyet olsun balım

Afiyet olsun canim cok iyi pastadan azcik yemişsin yürüyüş harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…