- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.381
En az iki hafta izin oluyor canim istersen iki hafta sonra dönersin hemencikSekerPancarii kaptanim subatin 26 si cumaya denk geliyor nirmalde 1 ay diyordum ama sanirim sizden ayri o kadar dayanamam gibi geliyor 26 subatta doneyim
Hemen toparlicam miyavim saol bitanemOlsun Canım bu hafta toparlasın merak etme den fit bir bayansın
Afiyet olsun sarrafcim misafiri iyi anlatmışsin fazla kaçırmamişsinBugünkü menüm..
Sabah: tereyağında yumurta, kk peynir, iki kaşık mısır yarması..
Akşam: misafirim vardı birtane ince dilim börek yedim tatlıya dokunmadım..
Bol suyumu da içtim.
Geçmiş olsun canim dikkat et kendineGunaydin kizlar
Yarin itibariyle diyetimi degistirmek zorundayim bu diyet sagligimi cok kotu bozdu ve bugun dinlenmeye karar verdim dun rahatsizlandigim icin liste yazmadim
Yarin ins listemle gelirim
Canım benim sende sağolHemen toparlicam miyavim saol bitanem
Bugün meyve günü olmuşBugünki menüm kahvaltıda cevizli avakodo ve kivi öğlen ise 1 mandalina ve 1 nar akşam ise 2 tane nar yedim
Sagol Canım pazara gittim yeşillik için aman allahım Nasıl koktular bana uzun zamandır yemiyordum hemen mandalina ve nar aldım oh çok özlemişim ben onları birde şekersiz kabak tatlısı yaptım fırında üstünde ceviz vardı onu yiyemedimBugün meyve günü olmuşafiyet olsun canım
Tabi cnmmmm icim acildi yaz geldimmi beni evde kimse tutamiyoOh ne güzel yürüyüş iyi gelmiştir menün de çok güzel afiyet olsun
Kacamak usuluOohh ne güzel yürümüşsünn özendimmçiğ köfte dukan usulü mü yoksa kaçamak mi afiyet olsun balım
Ben her havayı severim oh mis gibi AVM'lere değişmem dışarıdaki havaları iyi yapmışsınTabi cnmmmm icim acildi yaz geldimmi beni evde kimse tutamiyosimdi bile durmuyoruzz gunesss enerjiiiii demekkkEki Görüntüle 1767004
Anam siz ac kaliyonz beeBugünki menüm kahvaltıda cevizli avakodo ve kivi öğlen ise 1 mandalina ve 1 nar akşam ise 2 tane nar yedim
Valla ya kisin avmlere muhtac kaliyoruz hic sevmiyormBen her havayı severim oh mis gibi AVM'lere değişmem dışarıdaki havaları iyi yapmışsın
Normalde meyve yemiyordum bugün Can'ım çok çekti sadece meyve Canım yarın devamAnam siz ac kaliyonz beeboyle kg mu verilirmis
Evet sorma ya sende bebiş var benimde bebiş olsa bende çıkmam avmlerden mümkünse gitmemeye çalışırım negatif elektrik alıyorum başım ağrıyorValla ya kisin avmlere muhtac kaliyoruz hic sevmiyorm
Normalde meyve yemiyordum bugün Can'ım çok çekti sadece meyve Canım yarın devam
Aynen ben yemekten yanayım bugün çok Can'ım çekti meyvelerin hepsini almak istedimolsun ac kalma cnmmmm yarn devamm ben saglikli yierek verdim.. ac kalarak verilmiyormus bunh cozdum.. yoksa bukdr guzel gitmezdi..
Ac kalaan herkes icin demistim yoksa sen yiosn zaten. :)
Günaydın Can'ım hayırlı uğurlu olsun nişanınızSelam kızlar..
Yoğun bir gün daha geride kaldı..eltimin kızının nişanı vardı öğlen gittik şimdi geldik eve..ayaklarım fena şişmiş çocuklarla çok zor oluyor bu işler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?