- 21 Kasım 2007
- 404
- 9
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.001
ayyyyyyyy şu 90 nın altına inmek istiyom artık..
8 le başlayan sayılar görmek istiyom artık..:dance:
allahım süper olur ya ..10 belki12 yıl önce görmüştüm ben en son o rakamları:dance:
dogum günün kutlu olsun saglıklı mutlu ve incecik yıllar senin olsunopuyorumnanaktan
slm canım bende 99.9 kiloyken senın gıbı diyordum kendıme sekizlere inince dünyalar benim oldu :teytey:şimdide yedileri görsem dıyorum
NÖBETTEYİM YA YENİ DOGUMDAN ÇIKTIM..
ÜF HER TARAFIMDAN TER AKIYO..CUMA NÖBETİMDE DE GECE 01.30 DA KIZ BEBEK OLMUŞTU..BU SEFERDE KIZ OLDU..ALLAHIM ŞANSLARI VE BAHTLARI AÇIK OLUR İNŞALLAH:Saruboceq:
ablacım senin mesleğin ne?? :kedi:
tamam gördüm delikafadulden kaydirigubbakcemile3 aklıma gelmedi meslek bölümüne bakmak :roflol:
of şu çizelgeye baktıkça canım sıkılıyo..
şu 6-7 kiloyu vermem lazım..
offfffffffffffffff spor yapmam lazım
kiz sen ne relerdesin ic gelmiyon ne hayirsizmissin gicik konusmayacam bak seninle sik sik gel benim tepemin tasini attirmacanım idare eder .. çok uykusuzum resmen uyukluyorum.. gece hiç yatamadım.. kronerde nöbetim bugün net acıktı bir slm diyim dedim sizlere.....aynalar yanlış görmedimse depresyondan bahsetmişsin... valla hiç yakıştıramadım ben sana.. kendini cabuk toparla.. demek benim yerimde olsan ne ederdin.. vala düşünmek bile istemiyorum.. yeni 2 tane arkadaş almışşsınız... hoş gelmiş sefa getirmişler[/B]
valla kiz suna bak tatiline gidiyor annesi orda yanina gidiyor havuza gidiyor sonrada tatile gitmek istiyom diye bagiriyor ben ne edim anam babam tr de hasretinden yanip tutusuyom ne nankor demi anam bu kizoh yarasın canım..
bide duygu sömürüsü yapıyo..tr de olsam diye..
sanki biz türkiyede hep tatildeyiz..
anacım kıymetini bil...havuzda benim için de yüz...oh şöyle serin serin
kiz inersin sende ne kaldi hedefine bence 8li rakamlara inmek icin bir zaman belirle hedef koy kendineayyyyyyyy şu 90 nın altına inmek istiyom artık..
8 le başlayan sayılar görmek istiyom artık..:dance:
allahım süper olur ya ..10 belki12 yıl önce görmüştüm ben en son o rakamları:dance:
dogum gunun kutlu olsun guzelim insallah bu yilinda istedigin hedefe ulasir butun isteklerin yerine gelir ne diyelimslm kızlar dün doğum günümdü ve ben 2 dilim çilekli pasta yedim affedin napım :)) ama sabah tartıldım 600gr daha gitmiş nasıl ben anlamadım :)) demekki yaptıgım sporlar işe yarıyor su an 87.7 kiloyum öptm.
kiz off icimi kararttin susss be verecen iste ne dert ediyon en kisa zamanda oda olacakof şu çizelgeye baktıkça canım sıkılıyo..
şu 6-7 kiloyu vermem lazım..
offfffffffffffffff spor yapmam lazım
ay bu depresyon bacimda beni deli ediyor kiz sende bu hafta verme bak gor neler oluyor6-7 kilo diyor yaaaaaaa benim çizelgeye bak bi mafoldumben
ay bu depresyon bacimda beni deli ediyor kiz sende bu hafta verme bak gor neler oluyor
oh ohh ne guzel valla en guzel haber bu oldu bak bugun hadi bakalim basaracagini hepimize gosterbu arada tartıldım ve sonunda küsüratsız 79u da gördüm delikafadulden :sm_cool: şimdiki en yakın hedef 75 Çok üzgünüm çoook ramazana kadar en azından bi 70 olsam ya :Saruboceq: :Saruboceq:
canım ben bu hafta geri dönmek üzere ayrıldı yazdıracam :jeyyar:
kilo işinden yırttım yuppiiiiiiii delikafadulden
kolay gelsin canim sanada sende artik kendine dikkat et doktora gitsene su kivilcinlanma icin ihmal etme benceslm kızlar
nasılsınız
hafta sonu tadılat vardı evde arka duvara kapı acıyoruz hıcbıseyle ugrasmak gelmedı ıcımden...
ayaklarımın karıncalanması devam edıyor...
buralarda kriz had safhada ınsanlar işsizlikten sehır dısına yatılı cıkmaya basladılar allah sonumuzu hayır etsın...
ben yıne ugrarım sabah sımıt yedım acıktım sımdı canım bıseyler yemek ıstıyor ama bulamıyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?