Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

simdi ssu spor hakkinda soyle bir fikrim var eger kabul ederseniz
takim icinde hergun yapilmasi zorunlu bir program hazirlayalim diyecegima ma program olarak aklima sadece nivea bady dinamik sabahlar cdsi geliyor bence harika egzersizler var vede cok ise yariyor eger sizde onaylarsaniz hergun 30 dakka suruyor bu nivea bady i yapalim eger nerden bulacaz derseniz indiriliyor ben bu siteden indirmistim ama suanda varmi bir bakmam lazim

kizlar kaldirilmis sanirim oyuzden link vermeden googldan bulabilirsiniz nivea bady dinamik sabahlar diye yazin cikar sanirim 5/6 part var hepsini indiriyorsunuz sonra aciliyor cok guzel egzersizler var

ben simdi cikiyorum gidim cocuklarimin karnini doyurayim saonra isim bitinci yin egelirim oldumu hadiyin kalin saglicakla

neslı gecmıs msjları okumuyormusun kız dedım ya doktora gıttım kan testı yaptı bısey cıkmadı sakınlestırıcı verdı dedım yaa....

tamam ben yemeğe gidiyorum cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

öğlende salatayla 1 dilim ekmek yedim kızlar cokacimcoook 4 gibi de meyve yerim 6da akşam yemeği. bugün bitmiş olur sositososito
tamam bana uyar ablacım ama ben dediğim gibi 2-3 gün sonra başlayabilirim .çünkü baya misafir gelicek onlarla uğraşmaktan fırsat kalmaz gamyoncuiremsu

neslı gecmıs msjları okumuyormusun kız dedım ya doktora gıttım kan testı yaptı bısey cıkmadı sakınlestırıcı verdı dedım yaa....
ayy kiz gercekmi yok okumusumdurda eminim unutmusumdur bende bugunlerde fena bir unutkanlik var bende anlamiyom iyi ozaman iste birsey cikmamasina sevindim nezaman geliyon soyle bakalim hanimefendi
tamam ben yemeğe gidiyorum cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
:mymeka:

aferim kiz valla sen bu isi kavradin tebrik ederim sen ablalarina bakmadan yoluna devam et aynalardanda sakin ornek alma oldumu guzelim

kızlar bugün benim pc gene kafayı yedi sayfa hataları veriyo sabahtan beri beni deli etti ulaşabilmişken yazım hemen dedim her an kesilebilir gene
bu arada ben dün felaket yedim patlayıncaya kadar tebi 1 kiloda almışım maalesef
dün sabah tartıldım 66,9 çıktım bu sabah tartıldım 67,8 oluvermişim hiç yemeye gelmiyo anlıyacağınız bu hafta bide bu 1 günlükçük kaçamağın cezasını çekeceğim cumaya allah kerim geçmişi okuyamıyorum sayfa değiştirince kesiliyo bu meret
sabah yarım simit peynir öğle 5 6 bisküvi
şimdi geri kal yarım simidimi yiyeceğim akşam ne yerim bilmiyorum daha

kiz baktir su pcne sende uff benide deli etti bu melet neyse aferim sana sende benmi oldun basima neyse hadi toparlarsin daha haftanin basi

slm kızlar azcık kurufasulye 2 etimekle bu saati ettim şimdi biraz meyva yıyıp yollara düşücem aksam evden yazarım

iyi geceler arkadaslarzemuszemus nasilsiniz bakem??? ben anca bu saate geldim yine bebisler olunca geziyoz bol bol aksama kadar rejim derseniz korumakla geciyo bu hafta versem mucize olur ama hic sanmam:umursamaz:destinam kotu bi durum olmadigina sevindim arkadasim ....siyah ugramis ama niye gelmedigini yazmamis izinlide ben mi kacirdim .....cagla ablam snein icin bol yuzdum dun havada acayip sicakti mis gibi serin su walla morel depoladim aksama kadar tatile gitmeyince boyle avunuyoz bizde iste ama tr yi tutmaz ama izine bi sene var nasipse simdikten tatil panlari kuruyorum otel fala bakiyom:jeyyar: kendi basima avunuyom istesırnaşık şey

günaydın hanımlar ben geldim.tatil bitti diyete devam,tatile giderken doktorum diyeti kesmişti.aslında o bu kilo size yeter başka diyet vermeyeceğim dedi ama ben dün tekrar gidip devam etmek istediğimi söyledim.bugün yine diyete başladım.şuanki kilom 65.400 inşaallah 60 kg olana kadar devam.sizler nasılsınız neler yaptınız.özledim valla sizi.neyse kimseler yokken ben biraz işlere bakayım sonra gelirim.bu ara müfettişler varda işler biraz yoğun.öptüm hepinizi.

meraba kızlarr uğrıyım dedim girmşken naısl gidior diyetleriniz??

harika valla günden güne küçülüyorum işyerindekiler bile farkediyor sen nasılsın diyetin devam degılmı? aman sakın bırakma kolay alınıyor bu kilolar ama vermesi zor sengözlerimebaksanab

günaydın kızlar size yazarken bir yandanda yeşil çayımı yudumluyorum:bbo:sabah klasiklerinden 2 etimek ve kaşar tükettim sabah tartıldım 87,6 kilodayım 200 gr daha gıtse 1 kılos olacak :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…