- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.021
hadi canim sende yok oyle yagma sen biraktin sanirim diyeti baksana cabalamadigina gore
yok yok sen bu isi yapamiyacaksin ben anladim en iyisi otur sen bugun masaya ye yiyebildigini canim boyle daha mutlu olacak depresyondan cikacaksan senin icin en guzel yemek hadii gitt ziyafetini cek guzel ve sisman gunler seni bekliyor :1closedeyes:
tamam bana uyar ablacım ama ben dediğim gibi 2-3 gün sonra başlayabilirim .çünkü baya misafir gelicek onlarla uğraşmaktan fırsat kalmaz gamyoncuiremsusimdi ssu spor hakkinda soyle bir fikrim var eger kabul ederseniz
takim icinde hergun yapilmasi zorunlu bir program hazirlayalim diyecegima ma program olarak aklima sadece nivea bady dinamik sabahlar cdsi geliyor bence harika egzersizler var vede cok ise yariyor eger sizde onaylarsaniz hergun 30 dakka suruyor bu nivea bady i yapalim eger nerden bulacaz derseniz indiriliyor ben bu siteden indirmistim ama suanda varmi bir bakmam lazim
ayy kiz gercekmi yok okumusumdurda eminim unutmusumdur bende bugunlerde fena bir unutkanlik var bende anlamiyom iyi ozaman iste birsey cikmamasina sevindim nezaman geliyon soyle bakalim hanimefendineslı gecmıs msjları okumuyormusun kız dedım ya doktora gıttım kan testı yaptı bısey cıkmadı sakınlestırıcı verdı dedım yaa....
:mymeka:tamam ben yemeğe gidiyorum cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
öğlende salatayla 1 dilim ekmek yedim kızlar cokacimcoook 4 gibi de meyve yerim 6da akşam yemeği. bugün bitmiş olur sositososito
tamam bana uyar ablacım ama ben dediğim gibi 2-3 gün sonra başlayabilirim .çünkü baya misafir gelicek onlarla uğraşmaktan fırsat kalmaz gamyoncuiremsu
kızlar bugün benim pc gene kafayı yedi sayfa hataları veriyo sabahtan beri beni deli etti ulaşabilmişken yazım hemen dedim her an kesilebilir gene
bu arada ben dün felaket yedim patlayıncaya kadar tebi 1 kiloda almışım maalesef
dün sabah tartıldım 66,9 çıktım bu sabah tartıldım 67,8 oluvermişim hiç yemeye gelmiyo anlıyacağınız bu hafta bide bu 1 günlükçük kaçamağın cezasını çekeceğim cumaya allah kerim geçmişi okuyamıyorum sayfa değiştirince kesiliyo bu meret
sabah yarım simit peynir öğle 5 6 bisküvi
şimdi geri kal yarım simidimi yiyeceğim akşam ne yerim bilmiyorum daha
cumaya kadar 85,5 olurmuyum acep?
meraba kızlarr uğrıyım dedim girmşken naısl gidior diyetleriniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?