- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.981
hoşbulduk opuyorumnanaktanhoşgeldin güzelim nasılsın kaydirigubbakcemile3[/QUOTEslm canım idare eder .. çok uykusuzum resmen uyukluyorum.. gece hiç yatamadım.. kronerde nöbetim bugün net acıktı bir slm diyim dedim sizlere.....aynalar yanlış görmedimse depresyondan bahsetmişsin... valla hiç yakıştıramadım ben sana.. kendini cabuk toparla.. demek benim yerimde olsan ne ederdin.. vala düşünmek bile istemiyorum.. yeni 2 tane arkadaş almışşsınız... hoş gelmiş sefa getirmişler
eger başka kaçamak yapmadıysan bence beslenmen süper olmuş...kaydirigubbakcemile5
böyle devam et alkisalkisalkis
kaçamağım hangisi onu çözemedim delikafadulden
ben bu gün güya çok sıkı bi diyet yapcaktım..
ama arkadaşlarla süper bi kahvaltı yaptım..
köy ekmegi ,salatalık domates.peynir.valla ne desm kayısı reçeli çilek reçeli.vişne reçeli..of of..:çok üzgünüm:
bu gün başka hiç bişi yememem lazım artıkklava:
allahtan form çayım var..
öglene belki bi bardak ayran..akşamada meyve suyu ..arada kayısı ve erik getirdim..
yemekhaneye inmezsem sorun çözülür..a.s
ben geldim yinesabah kimse yoktu sohbette filan benimde canım sıkıldı yine temizlik yaptım azcık kaydirigubbakcemile3 birazdan öğle yemeğimi yicem ama ne yiyeceğime karar veremedim :uhm: ne yesem ki bi fikir verin?? gamyoncuiremsu
yediklerinden başka bişiler yemezsen anlamındahoşbulduk opuyorumnanaktan
kaçamağım hangisi onu çözemedim delikafadulden
nöbetteyim kızım.gelen giden oluyo okadarcık kelime hatası olur.anla işte
kız o kadar reçel yemişsin allahtan form çayım var diyorsun seninki pizza sipariş edip yanına diyet kola istemek gibi olmuş delikafadulden
kız orda pasta mı varda canın istiyo..
bari taze çilek çeksin canın o zaman anlaycam..
diyeti bozmak için bahane aramaklava:
slm kızlar dün doğum günümdü ve ben 2 dilim çilekli pasta yedim affedin napım :)) ama sabah tartıldım 600gr daha gitmiş nasıl ben anlamadım :)) demekki yaptıgım sporlar işe yarıyor su an 87.7 kiloyum öptm.
slm kızlar dün doğum günümdü ve ben 2 dilim çilekli pasta yedim affedin napım :)) ama sabah tartıldım 600gr daha gitmiş nasıl ben anlamadım :)) demekki yaptıgım sporlar işe yarıyor su an 87.7 kiloyum öptm.
tamam ablacım kızma yerimseniben anlamadım da dedim acaba yanlış bişey mi yedim dedim kaydirigubbakcemile3yediklerinden başka bişiler yemezsen anlamında
nöbetteyim kızım.gelen giden oluyo okadarcık kelime hatası olur.anla işte
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara...kaydirigubbakcemile3
kızlar öğle yemeğimi yazmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3 kendime sebze yemeği yaptım azcık zeytinyağı ile patlıcan,patates,domates,biber fırında kızarttım yanında da yağsız salata yedim 1-2 kaşık da yoğurt yedim öğle menüm iyi oldu akşam sadece salata yicem kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 öğlende çok doydum ya -tatlicadiarzu- fazla da yemedim ama patates baya tok tutuyo :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?