Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyyyyyyy şu 90 nın altına inmek istiyom artık..
8 le başlayan sayılar görmek istiyom artık..:dance:
allahım süper olur ya ..10 belki12 yıl önce görmüştüm ben en son o rakamları:dance:

ben geldim yine sabah kimse yoktu sohbette filan benimde canım sıkıldı yine temizlik yaptım azcık kaydirigubbakcemile3 birazdan öğle yemeğimi yicem ama ne yiyeceğime karar veremedim :uhm: ne yesem ki bi fikir verin?? gamyoncuiremsu

kız o kadar reçel yemişsin allahtan form çayım var diyorsun seninki pizza sipariş edip yanına diyet kola istemek gibi olmuş delikafadulden

kız orda pasta mı varda canın istiyo..
bari taze çilek çeksin canın o zaman anlaycam..
diyeti bozmak için bahane arama klava:

slm kızlar dün doğum günümdü ve ben 2 dilim çilekli pasta yedim affedin napım :)) ama sabah tartıldım 600gr daha gitmiş nasıl ben anlamadım :)) demekki yaptıgım sporlar işe yarıyor su an 87.7 kiloyum öptm.

dogum günün kutlu olsun saglıklı mutlu ve incecik yıllar senin olsunopuyorumnanaktan

ben sabahki kahvaltıdan sonra kendime ceza verdim ..
bu gün bişi yememeye karar verdim ..

ya neden olmuyo..
baştaki azmim nere gitti anlamadım..
oysa çok açıkmıyom artık alıştım ..
ama yiyecek gördügüm zaman kendimi tutamıyom..
ama yok yine kararlıyım..
başka çaresi yok..
gitmesi lazım bu kiloların başka yolu yok
yok
yok
yok
YOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKK

Ben biraz egzersiz yaptım kızlar
aslında insan daha dinç oluyo..
Bak ciddi olarak düşünün bu egzersiz programını mutlaka uygulayalım..

yediklerinden başka bişiler yemezsen anlamında
nöbetteyim kızım.gelen giden oluyo okadarcık kelime hatası olur.anla işte
tamam ablacım kızma yerimseniben anlamadım da dedim acaba yanlış bişey mi yedim dedim kaydirigubbakcemile3

doğum günün kutlu olsun ablacım opuyorumnanaktan a.s.

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara...kaydirigubbakcemile3

kızlar öğle yemeğimi yazmayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3 kendime sebze yemeği yaptım azcık zeytinyağı ile patlıcan,patates,domates,biber fırında kızarttım yanında da yağsız salata yedim 1-2 kaşık da yoğurt yedim öğle menüm iyi oldu akşam sadece salata yicem kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 öğlende çok doydum ya -tatlicadiarzu- fazla da yemedim ama patates baya tok tutuyo :jeyyar:

afiyet olsun canım..
ben sabahki süper kahvaltıdan sonra saat 2 ye kadar bişi yemedim..sonra saat 6 ya kadar 5 erik 10 kayısı atıştırdım ara ara ..
6 da yemeye indim..menemen vardı 1 y.k. çatalla yedim..2 çatalda sossuz makarna ..1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…